Gå til innhold

Blogger

Våre medlemsblogger

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 6
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  ganoten@averdov.co
  Siste blogginnlegg

  Sex dating.
  Besøke http://gayonly.men/profile/elena

 1. Sarah's Life Story

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 11
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  sarahslifestory
  Siste blogginnlegg

  Årene gikk og selv om jeg hadde en del besøk både til sykehus og helsesøster pga diverse skader og blåmerker så var det ingen som så ut til å reagere. Klart, min mor var en ypperlig skuespiller. Hun bergtok de fleste med sitt vakre ytre og sjarmerende smil. For var det en ting hun var god på så var det å utgi seg for å være den perfekte mor og kvinne. Det var ingen i kretsen rundt oss som visste at hun hadde dårlig råd og at hun hadde jobbet som stripper eller at hun brukte de lille hun hadde av penger på pene klær til oss begge så vi skulle bli oppfattet som perfekte. Hun hadde i det minste klart å skaffe seg en jobb som sekretær og vi hadde råd til en litt bedre leilighet, men helgene handlet fremdeles om å feste, drikke og møte menn. Og jeg var blitt vant med å være alene hjemme og gjemme meg bort om mamma tok med seg kveldens fangst hjem.

   

  Da jeg var 10 år skulle ting forandre seg til det bedre. Vel i det minste for en stund. Mamma møtte en mann. Ikke en hvilken som helst mann, men en kjekk, rik og mektig mann. Klassisk hva? Vakker sekretær ender opp med å forføre en businessmann og de ender opp som et par. Det tok ikke lang tid før mamma introduserte meg og som jeg hadde lært så var jeg ekstremt høflig, veloppdragen og gikk stille i dørene. Den perfekte lille jenten som ikke ville skremme bort en potensiell ektemann. Han var veldig hyggelig mot meg og det virket som om han ikke hadde noe imot at mamma hadde en datter. Kort etter flyttet vi inn til ham. Han bodde nærmest i et herskapshus og jeg ble overveldet av all luksusen. Rommet mitt var større en leiligheten vi hadde bodd i med walk in garderobe og eget bad. Mamma var ekstatisk av lykke og en stund så lot hun meg være i fred. For et par år så hadde jeg det faktisk veldig fint. Mamma ga meg ikke noe kjærlighet, men hun snakket normalt til meg og vi hadde en fin tone. Klart, det var sjeldent jeg så mamma mellom dyre reiser, shopping og venninnekvelder. Jeg savnet å ha en mor som elsket meg og som jeg kunne prate med som venninnene mine kunne med sine mødre men i det minste ble jeg ikke overlatt til meg selv eller slått lengre. De giftet seg i denne perioden og stefaren min, Didrik, behandlet meg bra og elsket å leke med meg og overøse meg med eksklusive gaver.

   

  Jeg har 2 bestevenniner. Gabriella og Stefana. Gabriella er høy og slank med store blå øyne og langt rødt hår som skimrer som flammer i solen. Hun ser ut som en eventyrprinsesse rett ut fra en Disneyfilm. Stefana har spansk opphav og er mørk og eksotisk. Med ravnesvart hår, nesten svarte øyne og en skikkelig JLO kropp så har hun draget kan man si. Så er det meg. Mørkebrunt langt hår, slank og veltrent og som min mor har jeg fått et vakkert ansikt som høster mye oppmerksomhet. Vi er en sammensveiset trio og vi er bestevenninner som alltid står sammen.

   

  På skolen begynte jeg virkelig å trives og jeg økte mer og mer i popularitet. Jeg har alltid klart meg bra på skolen så karakterene mine var på topp uten at jeg trengte å anstrenge meg særlig. Nå som jeg i tillegg hadde det bra og kunne leve et relativt ubekymret liv så kom jeg ut av skallet mitt og ble etter hvert interessert i gutter. Ikke minst Leon.

  Leon. Høy, blond, blå øyne, muskuløs, kaptein på fotballaget. Bare å tenke på han fikk det til å sitre i kroppen. Leon. Jeg var 14 år da vi begynte å date og vi ble skolens superpar. Han kom også fra en velstående familie og foreldrene hans elsket meg fra dag en. Ting var perfekt.

   

  Jeg kom hjem fra skolen da jeg hørte mamma og Didrik hadde en høylytt krangel. «Du er her aldri lengre. Alt du gjør er å feste, reise og bruke pengene mine!» Diderik var tydelig sint. Mamma så på han og himlet med øynene.» «Og du er liksom tilstede? Du er alltid på jobb eller på jobbreiser. Alt du forventer av meg er å være en trofe kone som ser pen ut ved siden av deg og som står klar med middag og beina spredd når du kommer hjem». «Er det virkelig mye å forvente når du kan bruke dagene og pengene mine som du vil? Hvor er dama jeg giftet meg med? Hun som alltid var på meg, ville ha sex og ville vise meg frem til omverden? «Mamma snøftet og trakk på skuldrene før hun snudde ryggen til han og så meg. «Hva faen er det du glaner på din lille dritt? Står du der og godter deg som den lille horen du er?» Jeg sto der helt paff. «Hva faen er galt med deg kjerring? Hvorfor går du løs på Sarah? Hun har da ikke gjort noe galt?» Mamma ler. «Hun har ikke gjort noe galt? HAH! Hun er alt som er galt i min verden. Lille tøsen som tror hun er noe der hun går rundt og vifter med utringing og korte skjørt. Hun ser ut som en liten hore!!!!» skrek hun og var på vei bort mot med hevet hånd for å klappe til meg da Diderik stilte seg i mellom oss. «Nå må faen med gi deg! Ikke la det gå utover henne at du er en totalt bitch og golddigger.» Mamma hveste og så på oss begge med avsky før hun raste ut.

   

  Diderik så på meg. «Går det bra?» Jeg sukket. «Jeg er vant med det. Det går bra.» «Ok» sa han og forsvant inn på kontoret sitt. Jeg ble stående der en liten stund. Det var så lenge siden hun hadde snakket sånn til meg. Jeg hadde håpet at det kanskje tilhørte fortiden. Men jeg tok feil. Hun hatet meg enda. Hun hadde bare hatt nok distraksjoner til å ikke trenge å ventilere ved å slå og snakke ned til meg. Men nå var hun plutselig ikke lykkelig lenger. Og igjen så var det min feil.

   

  Tiden gikk og mamma og Diderik småkranglet hele tiden. Mamma fikk lagt hånd på meg i blant, men så lenge Diderik var der så ble hun enten stoppet eller bare forlot rommet jeg var i. Jeg forsto ikke hvordan hun kunne avsky meg så mye? Hvordan det var mulig å hate sitt eget barn på den måten?

   

  Jeg fortalte aldri noe av det som skjedde hjemme verken til Leon eller venninnene mine. De trodde alt var fint hjemme og jeg lot dem tro det. Orket ikke sympati eller bekymringer. Alt jeg ville var å være normal. Selv om jeg noen ganger kom med blåmerker og det ble bemerket så var det ingen som tvilte da jeg sa at jeg hadde vært klossete. «Gikk inn i en dør. Snublet ned trappen» Hvorfor skulle noen tvile? Min mor og stefar var jo de perfekte foreldrene utad. For selv om det stormet mellom de 4 veggene hjemme så var de alltid et kjærlig ektepar offentlig. De smilte, holdt hender og kysset og klemte.

   

  Jeg hadde akkurat fylt 15 år. Kroppen min hadde virkelig endret seg. Fra å være en spinkel jentekropp til kvinnelige former med pupper og alt som hørte til. Leon var selvsagt superklar for sex, men jeg ville vente. Vi var trossalt fremdeles veldig ung og jeg følte meg ikke klar. Vi hadde datet 1 år og vi hadde absolutt klint og klådd på hverandre og herlighet, jeg er bare menneske. Han tente meg skikkelig! Han hadde sixpack og var så ekstremt kjekk at det var vanskelig å holde igjen noen ganger, men jeg var ikke klar. Heldigvis så presset han ikke meg, men jeg visste at han begynte å bli utålmodig. Stefana hadde akkurat begynt å date en av kompisene til Leon, Nicolai. Nicolai var utrolig kjekk. Høy og muskuløs som Leon, men med mørkebrunt hår og brune øyne. Han var veldig snill med glimt i øyet. Faren hans var en forretningsmann som ofte var bortreist og moren hans døde i en ulykke da han var 7 år. Faren hans tok det tungt og druknet seg selv i jobb. Med det var Nicolai ofte alene hjemme og det var det de feteste festene ble holdt. Gabriella kom løpende mot oss på skoleplassen og så på Nicolai med forventningsfulle øyne. «Så du vet at Halloween er rundt hjørnet?» Nicolai ler. «Jepp!» Gabriella ser på han med skeptisk blikk. «Jaaaa!» ler han. «Jeg skal selvsagt holde Halloween Party på lørdag!» «Weeeee!» Gabriella klapper og hopper. «Det blir så bra!!! Jeg har det perfekte antrekket!» «Hva da?» spør Stefana. «Det er selvsagt hemmelig! Som om jeg lar noen kunne stjele ideen min!» Vi lo og pratet om hva vi andre skulle kle oss ut som. Jeg gledet meg. Det kom til å bli et rått party!

   

  Lørdagen kom og jeg bestemte meg for å kle meg ut som Catwoman. Drakten overlot ikke mye til fantasien, men så hva? Jeg er ung, sexy og klar for fest, hehe. I det jeg skulle gå møtte jeg på mamma og Diderik. Mamma så på meg og himlet med øynene. Jeg visste hun hadde lyst å si noe, men hun holdt munn foran Diderik. «Kos deg!» sier han i det jeg er på vei ut. «Vær hjemme innen midnatt!» «OK!» roper jeg og løper ut døren. Festen var allerede i gang da jeg kom. Punsjbollen var selvsagt spritet opp og det fløt over med øl og rusbrus. Stefana og Nicolai hadde kledd seg ut som Supermann og Wonderwoman. «Dere ser råbra ut!» Stefana fniser og blinker «Seff; hva forventet du?» Jeg himler med øynene og ler. «Og du er råsexy Sarah!» Jeg takker og ler. «Har dere sett Gabriella? Nå er jeg spent på dette fantastiske kostymet!» «Ikke enda!» sier Stefana og ser seg rundt. Plutselig åpner ytterdøren seg med et brak og inn kommer Gabriella. Med enorme hvite englevinger, krystallbesatt korsett, kort shorts og skyhøye hæler så hun ut som en av en Victoria Secret modellene. «Holy shit!» utbryter Stefana og ler. «Noen skal knuse noen hjerter i kveld!» Gabriella gliser og kaster på det flammerøde håret sitt som nå har myke krøller som omfavner det vakre ansiktet hennes. «Hva synes dere? Er jeg hot eller er jeg hot?» «Du ser fantastisk ut!» sier jeg og gir henne en klem. Hun takker og går for hente seg en rusbrus og blir omringet av gutter som nærmest slåss om oppmerksomheten hennes. Stafana ser på meg og så bryter vi ut i latter. «Hei Sexy!» hører jeg plutselig. Jeg kjenner to hender som stryker meg opp etter ryggen og jeg får frysninger. Gode frysninger. Jeg snur meg og ser rett inn i øynene til Leon. Herregud han er kjekk. Han lener seg mot meg og gir meg et dypt og sultent kyss. Hjertet mitt banker og jeg blir varm i hele kroppen. Først når vi må hive etter pusten ser jeg at han har kledd seg ut som Avengers Thor. «Du ser jo faktisk ut som Thor!» ler jeg. «I know!» sier han og flekser med bicepene. Vi hadde en fantastisk kveld. Vi lo og koste oss og jeg var mer forelsket i Leon enn noensinne. Alt var som det skulle være.

   

  Det var midnatt da jeg kom hjem. Huset var mørkt og stille. Mamma var vel ute og festet. Jeg gikk inn på kjøkkenet for ta et glass vann. Jeg hadde ikke drukket mye, men var litt småbrisen. «Sarah, er det deg?» hører jeg plutselig. Diderik kom fra kontoret sitt. «Hei!» svarer jeg. Han så sliten ut. Håret var litt rufsete og jeg kunne se at han hadde drukket. Øynene var blodskutt og sjanglet litt der han sto. «Hvor er mamma?» spør jeg.» Hun er vel ute og fester og brenner pengene mine som vanlig» Han får et bittert uttrykk i ansiktet. Så ser han på meg. Lenge. «Vel, godnatt!» utbryter jeg og er på vei ut fra kjøkkenet da han stiller seg foran meg. «Herregud du er lik din mor» sier han og ser på meg fra topp til tå. Blikket stopper ved brystene mine. Jeg kjenner det går kaldt nedover ryggen. Jeg smyger meg forbi han og løper opp på rommet mitt. Tankene flyr i hodet mitt. Hva var det for noe? Jeg rister det av meg og er i ferd med å kle av meg da jeg hører soveromsdøren gå opp. Diderik står i døren. Han bare ser på meg. «Hei, hva med å banke på?» sier jeg og prøver å dekke til meg selv. Drakten er en heldrakt og overdelen var dratt ned. Han står der bare. Uten å bevege seg. Så sier han «Bare fortsett» «Hva mener du?» svarer jeg forsiktig. «Med å kle av deg» Blikket hans endrer seg. Det er sultent. Han ser på meg som et rovdyr klar til å angripe byttet sitt. Jeg begynner å få panikk. Dette skjer ikke. Dette er mannen som har beskyttet meg mot min voldelige mor. Dette er mannen som har vært det nærmeste en farsfigur jeg noengang har hatt. «Herregud du er deilig. Du har fått en skikkelig fin kvinnekropp Sarah. Akkurat som moren din.» Han sukker og ser ned på gulvet. «Hun er aldri hjemme lenger. Hun vil aldri ha sex med meg mer. Ærlig talt tror jeg hun ligger rundt. Men jeg visste vel egentlig hvordan hun var allerede da jeg giftet meg henne. Hun har aldri vært et varmt menneske. Hun forførte meg med den deilige kroppen sin og fine ord inntil hun hadde meg rundt lillefingeren. Men nå? Nå kunne jeg like godt vært singel så lite nærhet hun gir meg» Han løfter blikket igjen og ser på meg. Først nesten litt trist. Men så endrer det seg igjen. Sultent. Han går mot meg. Jeg rygger inn i veggen. «Men du ,Sarah. Du er så varm, snill og god. Du er som en vakker versjon av moren din» Jeg kjenner tårene presse på. «Vær så snill» hvisker jeg. Han begynner å stryke meg opp etter ribbeina. Jeg vil kaste opp. Jeg vil bryte fri. Løpe bort fra han. Men jeg står som fryst fast. Jeg kan ikke røre meg. Plutselig tar han fatt i brystene mine og klyper til. Jeg skal til å skrike, men han dekker munnen sin over min og tvinger tungen inn i munnen min. Skjeggstubbene hans skraper opp ansiktet mitt i det han blir mer og mer aggressiv. Han begynner å rive i drakten min, men den sitter så godt på at han tilslutt kaster meg ned på sengen. Jeg begynner å gråte hysterisk. «Hold kjeft!» brøler han. «Ikke grin!» Han river av meg drakten og kaster seg over meg. Mannen jeg en gang kjente og stolte på er borte. Blikket er svart og sløret. Jeg kjenner at han river av meg trusen og jeg prøver å kjempe, men han er så sterk. Han holder fast hendene mine og så kjenner jeg bare smerte. Han stønner og kysser på meg mens jeg ligger det helst paralysert. Jeg prøver å late som om jeg er et annet sted. Det virker som en evighet da jeg plutselig hører han stønne høyt og blir slapp og tung oppå meg. Han ligger slik en stund før han puster tungt ut og ruller av meg. Han setter seg opp i sengen uten et ord. Jeg tør ikke engang å puste. Jeg ligger der helt stiv og stirrer intenst opp i taket. Han tar på seg klærne og reiser seg. Han stopper ved døren og står der en liten stund før han hvisker «Ikke et ord til noen om dette Sarah» i det han går ut.

   

 2. Ungdom som lærer seg å leve

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 42
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Hmmm... begynner med et ganske slitsomt innlegg så jeg må beklage for det men, det som skjer nå er veldig komplisert. Ok! Så ja begynner enkelt, 2 gutter og lille meg. De to guttene er venner og men ikke bestevenner, og jeg vet ikke hvem jeg skal velge mellom. De e begge litt bad boys, elsker å skate. Men han ene er veldig hemmelig og spesiell, mens han andre er ganske åpen og ikke noe klein. Det høres ganske enkelt, jeg liker bedre han første men det som er greien er at jeg holder på med han andre. Ja, en 14 åring har et ganske komplisert liv. Jeg feiret bursdagen min i dag og han andre kom, da lekte vi sonn 5 min i himmelen, altså vi var 5 min alene i et rom. Ja jeg skulle gå inn med han 2, jeg ville egt ikke gjøre noe spessielt. Men han ville kline, og det gjore vi. Og da vi klinte.... følte jeg ingen ting. Det var bare helt tomt og jeg følte bare jeg ville rømme. Rømme fra mitt eget liv. Glemme alt som har skjedd og begynne på nytt. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg være ærlig mot han 2 eller fortsette å ha oppmerksomhet fra en fyr og... føle meg tom. Og hvordan skal jeg få det til?

 3. Gogirl
  Siste blogginnlegg

  Det går fortsatt framover med datingen og jeg er spent på hva fremtiden bringer! :-)

 4. Lille Drages Perspektiv

  • 28
   blogginnlegg
  • 5
   kommentarer
  • 2459
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Drakan
  Siste blogginnlegg

  Føler meg ganske mye lettere. 
  Er litt spent. Skal på noe nytt i morgen (eller i dag). 
  Har bursdag snart også. 

  Håper det varer. 
  Om jeg kan føle meg slik hver dag, så hadde det bare vært migrene jeg måte bekjempe. 
  100% jobb hadde vært deilig. Når jeg føler meg sånn som nå, så føles det som det er mulig. Det er en håpefull følelse. 
  Håper jeg får det til. :)

  Er enda sliten, men nesten ferdig å rydde kåken min.
  Har ikke vasket siden jul i fjor, nesten et år siden. 
  Skal vaske kjøleskap og fryser, blir skitten jobb, og har ikke vasket under kjøleskap siden jeg flyttet hit i fjor. Regner med det er ekkelt siden de ikke hadde ryddet før jeg flyttet inn. Kan hende jeg vil vente til etter bursdagen min med akkurat kjøleskap rensing. 
  Håper energien varer, er ikke i 100%, men i ferd med å gå oppover. 

  For all del ikke la det gå negativt i dag. 
  Har mye post og slikt jeg må gå skikkelig igjennom etter deppe stormene mine. 

 5. Ivys musikkopplevelser

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 138
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Som tittelen over spør om, så skal jeg prøve å svare. 

  Q: What's this then?

  A: Dette er ett halvhjertet forsøk på å dele musikk jeg ramler over/hører på. For det meste vil musikken jeg skriver om være fra øst-asia, Kina, Japan og Sør-Korea. 

  Hvorfor velge å skrive om akkurat dette? Tja, det er egentlig noe jeg ikke er helt sikker på selv. Siden ungdomskolen har jeg i stor grad utelukkende hørt på rock/metal. Musikken jeg hører på fra landene nevnt ovenfor er ofte rake motsetningen av akkurat rock/metal. Kanskje det er det som gjør det tiltrekkende? Jeg velger å tro at det er en av årsakene. Jeg har som oftest holdt meg langt unna listepop her i vesten for jeg synes det er blitt så generisk. Det samme kan med stor grad sies om pop fra Asia, men sounden og feelen fra sangene er en helt annen. 

  Jeg husker fortsatt første gang jeg fikk øynene, eller rettere sagt ørene opp for K-POP. Det startet for 6 år siden hvor jeg ramlet over en musikkvideo på YouTube. Jeg kunne raskt se at dette var pop, men av en eller annen grunn valgte jeg å sjekke den ut. Sangen jeg ramlet over er Good Day fra IU. Det første jeg la merke til, er hvor mye mer de la ned i musikkvideoen. Da tenker jeg på produksjon og script. Det gjorde meg selvsagt mer interessert, men det som virkelig solgte meg, var stemmen hennes. Stemmen hennes var så totalt forskjellig fra all pop jeg ramlet over her i vesten og det gjorde hele opplevelsen mye mer spennende. Sangen i seg selv høres i bunn og grunn veldig eurovision-aktig ut, om enn tar for seg instrumentalen og buildup. Det var rundt 4:45 og jeg hørte hun klatre på skalaen og klarte å holde tonen, da var jeg solgt. Jeg fikk frysninger! (I ettertid skal det sies at jeg hører det er veldig strained, but still!)

  Så snart jeg hadde hørt den sangen, måtte jeg raskt sjekke ut mer om hun og denne musikksjangeren jeg egentlig hadde lagt for hat. Jeg endte opp med å bestille 3 album og collector's edition av EPen denne sangen ble gitt ut på. Deretter startet søket mitt etter mer av samme type, eller bedre!

  Fast forward 6 år og her sitter jeg enda og hører på K-POP. Jeg har gjort det kontinuerlig siden den dagen jeg hørte IU. Det som gjør det hele interessant er hvor mye mer de mikser sjangre inn i sanger. Det er ikke uvanlig at du finner 2-4 forskjellige stiler av musikk i samme komposisjon, om du hører etter. Mange har kanskje hørt noe fra K-POP før fra de mest populære idolgruppene der ute. Det er nok mange som også ikke synes det er noe for det kan minne mye om 90-tallet. Sånn som Backstreet boys, NSYNC, Spice Girls etc. Jeg ser tydelig hvorfor folk kan få avsmak av det da, men de skiller seg ofte mer ut enn som så. Jeg kommer sikkert til å skrive mer om det ved en senere anledning. 

  Jeg kutter innlegget her og takker for meg om du leste helt til slutten! Om du hørte på sangen jeg la inn over, skriv gjerne hva du synes. :)

 6. Livet til byjenta!

  • 2
   blogginnlegg
  • 4
   kommentarer
  • 479
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Byjenta!
  Siste blogginnlegg

  Hei og hopp! 

  Bare stille spm om dere lurer på noe :)

 7. Merkelig livet

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 934
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Mistettroen
  Siste blogginnlegg

  Hei, jeg må få noen ting ut av systemet. Spiller ingen rolle om noen kommer til å lese det og kommentere og kanskje hjelpe med noen snille ord...  Er en familie på fem stk, i et moment av våres liv alt begynnte å gå i dass. Jeg er en mamma til to og bonusmamma til to også. Den ene av bonusbarn bor fast hos oss uten besøker hos andre parten. Den andre bonusbarn bor fast hos andre parten men besøker oss ofte. Både jeg og guben jobber, jeg har bare deltids, han har 100% jobb. Vi har kommet til situasjon hvor han prøver å få gjeldsordning, men får ikke til å selge huset siden det går jo ikke på et klikk dessverre. I litt over ett år nå bor vi i huset som har ikke normalt vanntilkobling. Har ikke penger for å fikse det, skal ikke ta mer lån opp... har vært på nav og spurt hva kan vi gjøre osv fikk bare beskjed at ingen kommer til å hjelpe oss så lenge huset står til salgs. Men huset må stå til salg siden det er krav til å få gjeldsordninga... vi kan ikke bare flytte ut herfra og leie et annet sted,siden vi har ikke nok penger til å betale husleie og samtidig nedbetale lån på huset som vi prøver å selge... er det normalt at det finnes ingen hjelp og håp til oss?

 8. Ruby Douglas

  • 1
   blogginnlegg
  • 1
   kommentar
  • 940
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  We all understand that writing the assignment can sure facilitate students to enhance their knowledge as well as writing ability. However much speaking it's impractical. Why would you risk missing a deadline or submitting below-average content once you've got skilled writers on your side? Rather than spending your valuable time on writing essay you'll pay it additional effetely by learning for you exams.

  But now we could see that there are number of online writing service available which makes students confused among them. When we hire any online service it is very important to choose the right one. If we make mistake in choosing the best then there is a great chance of scoring less in our assignments. So we should never take risk in this matter. So the best step is to go to reviewsofessaycompanies.com which will provide you the best assignment writing service reviews. So choose the right service and score well in your assignments. Meantime you can even concentrate more on your studies.

 9. pandamw's blog

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1108
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 10. blogs_blog_10592

  • 1
   blogginnlegg
  • 1
   kommentar
  • 1011
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest made4u
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest made4u,

  I noen år har jeg ristet på hodet i vanntro og ledd av mine kamerater som har gått fra forstanden en etter en. Voksne karer som ikke har vært spesielt aktiv på gudene vet hvor mange år, plutselig så skal dem ha ny sykkel, nye alpintski, kajakk etc., og så har de satt seg overambesiøse mål om å legge i vei på en eller annen tur eller delta i et løp eller ritt etc.

  Glemmer ikke da broder'n kom og sa at han skulle sykle Bergen-Voss (sykkelritt), med hvilken sykkel skal du gjøre det spurte jeg. Han hadde bestilt seg sykkel sa han, en og en halv brutto månedslønn kostet den. Er du blitt sprø var min kommentar.

  Gud hvor artig jeg har hatt det med å mobbe dem med 40-års krisene deres hvor jeg selv har stått som en bauta, upåvirket av den galskapen mange av dem rundt meg har vandret inn i. Noen av dem har sågar tatt det ganske så seriøst også, men for all del de kommer da i bedre fysisk form.

  ---

  I sommer hadde jeg med meg en tidligere kollega og god venn til vestlandet hvor jeg kommer fra, en ukes ferie med spennende aktiviteter som fiske, fjellturer etc. En av dagene besøkte vi Trolltunga, i grunn en tur for pingler tenkte jeg, hva er vell 7-800 høydemeter og 22 kilometer (i underkant av 11 hver vei), junior-tur for en hardcore friluftsmann som meg som har besteget 1850 høydemeter på en dag fra havnivå til fjelltopp, dessuten er jeg jo en som har drevet idrett på høyt nivå.

  Så før turen så hadde jeg fortalt min 12 år yngre kamerat (jeg 44 år, han 32 år) at endelig så skulle han få bestige et norsk fjell, noe han ikke hadde gjort tidligere så jeg forbredte han på at han kunne få det litt tungt med å ta turen med meg. Jo da, han ville nok klare bragdene da han tross alt trener på treningsstudio seks dager i uken og går således på tredemølle hver dag - men sammen med meg som er hardbarket viking så skulle han som utlending ikke få oppleve annet enn å se ryggen min.

  Og slik ble det, i alle fall de første hundre meterne. Jeg la jo ut i et tempo så han måtte kjefte på meg og spørre om jeg var gått fra vettet på første pausepunkt. Men så dabbet jeg litt av for å si det slik, turen ble litt av en påminnelse om at det er sine mange år siden jeg var ung og sprek... Den så jeg ikke komme, men når den først kom så fikk jeg meg en overraskelse.

  Raskt gikk det ikke med meg når det røynet på, men ble heldigvis ikke passert av noen pensjonister og da jeg tok igjen en gruppe pensjonister så fant jeg det greit å holde deres tempo resten av dagen - og slik ble det jo (men var koselige pensjonister da). Men du verden, det var ikke slik det skulle bli...

  Så nå er jeg i gang jeg også, og selvfølgelig har jeg også vært og investert i utstyr på XXL-sport. Mest i fiskeutstyr da det har vært hoved-greia vår i sommer, vi har vært en gjeng på 3-9 stk som jevnlig har vært på fisketurer sammen. Men har da kjøpt fjellsko også selvfølgelig, og nå må jeg ha meg telt og annet utstyr også for neste sommer har jeg utfordret til ny og mye tyngre tur, og da skal jeg være i bedre fysisk stand enn hva jeg var på den turen...

  Så nyttårsforsettet mitt er i boks, mindre tid i sofaen foran TV-skjermen eller her på Kvinneguiden bl.a., nå skal jeg ut og jakte kondisjonen jeg også, jeg som ikke hadde sett for meg at den galskapen skulle nå meg. Så nå holder jeg kjeft overfor venner, er jo ikke mulig lenger og mobbe dem for noe som jeg selv er blitt en del av - men nå er det han som jeg var på tur med som har begynt å mobbe meg...

  Uff, jeg er blitt ett mobbeoffer...

 11. Carina Maria's Blogg

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1706
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  jeg blir lei meg at så mange vender ryggen til therese johaug :( 

  hun fikk en sår på leppene på grunn av at hun var solbrent og spute legen som ga henne en krem om den stod på doping listen. legen sa nei. therese brukte ikke kremen for og bedre prestasjoner. hun brukte kremen for og få bukt med brann skaden på leppene. på doping kontroll oppgav hun at hun hadde brukt kremen. jeg mener hun ikke har jukset bevisst men vært uheldig og litt klønete. 

  det har kommet frem en litt i media men det gjør ikke saken bedre for folk kaster seg på hekse jakten av therese johaug og er ikke bedre enn media sin spekulasjon. folk lager seg konspira sjons teoirer som går på at therse johaug har vært dopet hele tiden. folk legger skylden på therese johaug at hun skulle ha sett advarselen på pakningen. hva hjelper det når det er legen sitt siste ord som gjelder.?

  olympiatopp utøvere er forpliktet til og høre på legen sine råd og legen har siste ordet står det i kontrakten dem underskriver. j

  jeg skjemmes over hvor stygt mange av det norske folk behandler og rakker ned på therese på grunn av uheldigheten hennes. hun er bra nok når hun får gull ja men når hun har brukt en krem som slo ut på doping testen da blir hun offer for dem som vil skyte og kaste stein. 

  jeg bryr meg ikke om en pakning eller eller ikke. saken er den at therse sa i fra om at hun hadde brukt kremen. 

  ja jeg er i mot doping men når det ikke er bevisst doping fra en utøver sin side. men når det ikke er bevisst prestasjons dop da vil jeg ikke sammenlinke det med og dope seg for og få bedre prestasjoner. 

  eg støtter therese for hun har ikke dopet seg bevisst.

  hun vil få sin straff men jeg håper av dypet av mitt hjertet at hun slår knock out på dem som har vendt henne ryggen. 

   

 12. blogs_blog_10587

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1209
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest CKT
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest CKT,

  Kjekt og strikke kluter til gaver.😊

  20160909_194520.jpg

 13. blogs_blog_10577

  • 2
   blogginnlegg
  • 2
   kommentarer
  • 1205
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest pingodingo
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest pingodingo,

  Jeg vet ikke hva som har skjedd. Men de tre siste ukene - de har vært fantastiske, spesielt i forhold til dette med trøstespisingen.
  Jeg har faktisk ikke trøstespist en eneste gang. 


  Men jeg sliter med å ha en balansert tankegang rundt dette. Som f.eks. i dag har jeg spist pizza. Det har fått meg til å føle det som at hele dagen har vært bortkastet, med tanke på å være sunn. Så når jeg nå føler at hele dagen har gått på dunken, tenker jeg at jeg like så godt kan fortsette med å spise sjokolade, dytte i meg alt mulig rart. Men jeg skal ikke gjøre det. 

  Bruker enormt mye tid på tankegang, endring av mønster og stoppe mønstre. Disse ukene har som sagt gått fint, men jeg vet at det kommer tøffere tider. Det kommer til å bli vanskeligere. Og jeg skal ned så vanvittig mye. Så jeg må bare holde det gående.. 

  Har du vært i samme båt som meg? Og har du noen lure tips å komme med? Da blir jeg veldig takknemlig :)

 14. Madelen Bjørkløw

  Kristiansand123
  Siste blogginnlegg

  Da sitter jeg her og fantaserer om hva jeg skal blogge om .. 😊💕 Forslag ?

 15. Madelen Bjørkløw

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1348
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Kristiansand123
  Siste blogginnlegg
 16. blogs_blog_10576

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1345
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest MafiaBoSS
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest MafiaBoSS,

  I skogens ro.

  Kan man høre fuglene kvitrer.

  Kjenne lukten av naturen. Se og føle roen.

  Ingenting slår det og ferdes i naturen. 😊

   

  20160708_073708.jpg

 17. .....den jeg tenkte jeg skulle ha for første gang på lenge. Jeg syns jeg fortjente det og at det var på tide. Ingenting er som en sommerflørt, men fint vær og lette klær. Den med rødmende blikk og sommerfugler i magen. Den med sene netter sammen og lange romantiske turer. Den med blafrende hår og sommerkjole. Den...akkurat den skulle jeg ha....

   

  dsc_0269_2-1959353-7-1469723208342.jpg

   

  Den ble avlyst pga manglene initiativ. Ikke av andre men av meg selv. Jeg har hatt det for godt med meg selv. Jeg har vært for varm og for kald, ingen perfekt temperatur for en flørt. Sofan er god den, veldig god. Når dagen er over og kvelden kommer, da kryper jeg ned i sofan og den gir meg en klem. Snakk om latskap.

  Når det er sagt har jeg også vært veldig uenig med meg selv ang denne sommerflørten. Hvem liker jeg, hvordan ser de ut, hvor gamle er de og hvor skal jeg finne dem? Som dere ser er det utrolig mye jeg kan diskutere her og det er jo bare slitsomt. Så isteden for å ta stilling til noe som helst, har jeg som sagt avlyst hele greia.

  Tenker at jeg prøver igjen neste år. Når en har blitt så gammel som meg er det ikke lenge til neste sommer, hehe. Men da har jeg tenkt å forberede meg bedre. Jeg skal nemlig begynne i januar , da skal jeg begynne å diskutere med meg selv. Da har jeg og meg kanskje blitt enig til juni.

  Men for nå, denne sommeren.......har jeg og sofan det veldig bra!!

  Følg meg på lillsele.blogg

  #sommerflørt #avlyst

 18. Jeg  trenger seriøst en bruksanvisning om meg selv, hvorfor reagerer jeg som jeg gjør, noen ganger forstår jeg og andre ganger er jeg helt på bærtur.

   Noen ganger synes jeg selv at jeg er jo super fornuftig og alle må jo se hvilken fantastisk person jeg er, mens andre ganger forstår jeg ikke at noen gidder å være sammen med meg .

   Alle andre virker så smarte, så klare i sine meninger og det er alltid forberedt med sine fine kaker og perfekte klær . 

   Som små barns mor var alle de andre barna perfekte med rene klær rosa kinn og de perfekte lekene med de fine kakene og de velstelte leilighetene.  Bare at når jeg så meg selv så hadde mitt barn litt snørrete nese og sjokolade pålegg på haka og jeg hadde gulpeflekker nedover ryggen.  Min leilighet hadde store hybelkaninrotter og søpla skulle jo vært tatt ut i stad og vannet blomster burde jeg ha gjort hvis jeg hadde sett de døde blomstene til venstre i vinduskarmen.

   Hvor gikk jeg feil?   Fikk ikke jeg samme bruksanvisning som de andre eller var det noe jeg glemte å lese eller var det noe som dumme ufaglærte meg ikke forsto ?

   Kaker jeg baker blir alltid så flate at jeg må lage en til for å klare to etasjer og pusser jeg vinduene så blir det alltid en stripe eller en flekk midt i, og lager jeg mat og inviterer noen til middag så har jeg glemt servietter eller så burde jeg ha vasket duken og strøket den i går.

  jeg er til tider en meget mislykket person, jeg burde ha fjernet legghårene  og neglelakk var noe fra forrige århundre! 

  Men jeg har fått støpt og fikset stolper og gjerde og port, jeg har montert en lampe,  men glemte helt å støvsuge inne .

   Er jeg virkelig en kvinne eller har jeg kommet feil ?

 19. Thorsdottir

  • 1
   blogginnlegg
  • 1
   kommentar
  • 1251
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Thorsdottir
  Siste blogginnlegg

  Du fikk meg til å forandre meg fra en livsglad jente til en alvorstung dame. 17 år av mitt liv har jeg gitt deg. 17 lange pinefulle år. Jeg var ung og naiv, trodde du hadde mer livserfaring. Trodde du kunne mer enn meg. For slik fikk du meg til å føle meg. Jeg trodde jeg måtte lære av deg. At du var generøs som ville ta vare på stakkars lille meg. 17 år... jeg trodde jeg var den som var problemet til alt vondt i forholdet vårt. I 17 år trodde jeg at jeg provoserte frem sinnet ditt. At du var stresset, humørsyk, fortvilt, forbannet.....det var mi skyld, fordi jeg ikke var flink nok til å være en god kjæreste. Til og med når du gikk til fysisk angrep trodde jeg at det var min feil. I 17 år prøvde jeg å forandre meg. Gjorde alt slik du ville, men endte alltid med å ikke gjøre det bra nok. Nå har jeg våknet. Jeg er bra nok. Altfor god for deg. Du vet ikke hva du går glipp av. 

 20. Klovn utan scene

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1203
   visninger

  Nylige blogginnlegg

 21. Need inspiration for life

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1426
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  needinspiration
  Siste blogginnlegg

  Jeg møtte på faren til mine barn på fredag. Har etterdønninger av følelsesmessig faenskap etter å ha vært i hans nærhet. Det vil si, jeg føler meg deprimert igjen etter å ha sett han. Jeg som følte meg så bra etter bruddet. Det var så utrolig tøft å ha vært i rettsmøte og høre han lyve om alt! Han hadde ikke forandret seg i det hele tatt. Det er vondt for meg å tenke at han faktisk kan få litt samvær med barna. Etter å ha vært i det møte, så følte jeg meg så utslitt mentalt. Var totalt utmattet. Barna måtte på overnatting hos venner. Jeg orket ikke tanken på at de skulle se meg sørge. Jeg orket ikke å snakke. Var bare så utslitt. Det var bare for jævlig.

  I dag er jo mandag, jeg kjenner liksom ingen glede over meg selv. Det bekymrer meg at BF skal få mulighet til å se barna igjen. Det er kritisk.

  Hvordan skal jeg komme tilbake til det positive tankegangen jeg hadde?

   

 22. Glagubben

  glagubben
  Siste blogginnlegg

  Da har fruen dratt på jobb tur og jeg har huset for meg selv :) 

  Lurer på hva djevelskap jeg kan finne på :) 

   Sjekk ut bloggen min Glagubben. Her får dere svaret

 23. Enkel

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1354
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  hauck
  Siste blogginnlegg

  Ja, da var offline o´clock prosjektet over for min del.. På tide med en liten oppsummering.

  Jeg kan si det sånn at to ganger så “glemte” jeg meg. Den ene gangen var det antagelig fordi jeg hadde drukket et par glass vin i Frankrike og ikke husket helt på tiden. (Jeg savnet barna sånn og ville inn på mobilen for å se på noen bilder av de..) Plutselig sa kjæresten min: “Hedda, det der har du ikke lov til!” Jeg skvatt til og la bort mobilen med en gang.. ;) Den andre gangen måtte jeg inn på mobilen for å bestille en Uber vi trengte for å komme oss hjem for kvelden.

  Uten om disse to gangene har jeg ikke vært logget på noen skjermer etter kl 22.00 og det har vært HELT FANTASTISK! Jeg har sovnet sinnsykt mye raskere på kveldene og både søvnen og drømmene har vært bedre! Jeg har også lagt mobilen mer bort på dagtid, da dette faktisk ble en skikkelig reality-sjekk for meg. Jeg har prioritert å være tilstede for barna, kjæresten min og de andre rundt meg og jeg må si at jeg tror alle har merket en positiv effekt av dette! Jeg sa faktisk til kjæresten min i går at jeg savnet #offlineo´clock, så derfor har jeg planer om å fortsette med det, selv om kampanjeperioden er over!

  Takk til If skadeforsikring som gjorde meg bevisst på hvor altoppslukende mobilen er, og hvor mye bedre livet faktisk blir ved at man til stadighet logger seg av og heller er tilstedet i de situasjonene man befinner seg i! Dette var noe jeg lærte masse av og vil fortette med! <3

  Som min kjole? Du finner det på http://www.missydress.ch/abendkleider

  Etui-Kleid.jpg

Artikler fra forsiden

×