Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Menchit

  Eksen hans

  Du svarer fordi du digger oppmerksomheten? Eller fordi du ikke kan sette grenser? Hva er det som anderledes for deg i forhold kjæresten til ts?
 3. AnonymBruker

  Mistet sexlyst. Han blir sur

  Dette er den type kjæreste som KUN tenker på seg selv. Bryr seg ikke om at noe er feil, eller at TS kan være syk og kanskje man burde chille litt og ha mindre sex en stund. TS er sammen med en ego fyr uten empati... Anonymkode: aba9c...a51
 4. førstedamen

  barn og sovemedisin

  Ikke tilfelle det heller, legen dro rett hjem etter konsultasjon da legen hadde bakvakt, og kun en pasient den natten.
 5. AnonymBruker

  Skravletråd for de som strever med alkoholkonsumet

  Som du haddr visst om du leste alle mine innlegg, noe du burdr før du valgte å diskutere mitt misbruk med meg, jeg sluttet å drikke fast for over et halvt år siden, det jeg har drukket etter det har vært få anledninger i lag med andre, og aldri mer enn 2-3 maks 4 glass og aldri alene. Jeg drakk ikke fordi jeg hadde en dårlig barndom, jeg drakk fordi jeg var helt alene og kald. -Alice Anonymkode: 0ab49...9be
 6. AnonymBruker

  hovedomsorgen

  umm.. Jeg hadde vert i møte med bv der saksbehandleren hadde sagt til meg at barnefar ikke kan være alene med (barnet 8 mnd) og at de ikke syns det var så lurt barnefar fikk del i foreldreansvaret, men i saksforbredings møte så sa barnefaren at saksbehandleren i bv hadde sagt at han burde få det.. hans advokat kan jo om familierett men min advokat kunne tydeligvis ikke om det.. som gjor at barnefaren på en måte vant? avtalen var at eg og han skal ha med en venn under samværet med far.. noe jeg mente blir for mye inntrykk for barnet men ja.. noe aent var at jeg ville om barnevernet kunne være tilsyns (plass,person) men hans advokat mente dette ikke var det riktige pga dette er beskyttet tilsyn (barnefar ruser seg..) da mente hun og min advokat at vis barnevernet var tilsynet under samværet med far kunne det være risiko at de plutselig finner noe på meg og for eksempel (måten jeg klær barnet på osv ) det hørtes nesten ut som at det var for at de ikke skulle finne noe i barnefar.. noen som har erfaring med barnevernet som tilsyn? (hvis du ikke liker sånne tråder plis ikke bruk tiden på og kommentere, vil ha kommentarer og svar som har noe ned tråden og gjør..ellers takk!) Anonymkode: 4b962...d38
 7. Hansehan

  Skravletråd for de som strever med alkoholkonsumet

  Dette er noe alle de modige kvinnene i denne tråden allerede vet. Din inntreden her er som å komme inn i en støttegruppe for overspising og be folk om å slutte å overspise eller i en gruppe for anorektikere og be dem begynne å spise. De er fullstendig klar over det selv. Du og de andre som har kommet inn i tråden og sagt "søk hjelp, slutt å drikke, jeg hadde det jævlig som barn på grunn av foreldre som dere!", tror dere virkelig at dere presenterer noe nytt for de som deler erfaringer i tråden? Hvordan kan dere være så utrolig lite fintfølende? Her kommer det inn mennesker som kanskje deler dette for første gang siden Andrea inviterte til en slik åpen tone, og mange med samme problemer heier på hverandre og gir hverandre støtte som mennesker som går i samme sko og kjenner den samme veien. Og så kommer det folk inn og tror de har løsningen: Søk hjelp! Slutt å drikk! Hvis du ikke forstår at mennesker er mer sammensatte enn som så, så har du skuslet bort retten din til å ytre deg offentlig uten å bli buet ut. Jeg anbefaler at alle som ikke har et rusproblem og heller ikke klarer å holde seg fra å skulle fortelle kvinnene i tråden hva de må gjøre kan finne seg en egen tråd hvor de fordømmer rusmisbruk og hva andres rusmisbruk gjorde med dem som barn og la denne tråden (som er superinteressant og faktisk veldig, veldig god (takk, først og fremst Andrea, men også de som har hengt seg på) være i fred. Jeg tror den enkelte rusmisbruker i tråden vil føle seg bedre uten moralisme, og at moralisme er kontraproduktiv. Andrea, Lisa, Elisabeth, C, Alice (etter Cornelis' vise?), Amanda, Irene, Turid og alle sammen: Jeg håper dere klarer å støtte, hjelpe og motivere hverandre videre. Det er fint å se omtanken dere har for hverandre. Dere burde vurdere å lage et invite only anonymt forum utenfor her for å redusere risikoen for å bli avslørt av eventuelle venner eller naboer som plutselig ser en detalj i et innlegg osv. Lykke til, gjengen!
 8. Atomlynet

  barn og sovemedisin

  Det er ikke så viktig at personen døde, det var sikkert andre pasienter den legen måtte prioritere og dermed kom med en hvit løgn for å skåne litt.
 9. AnonymBruker

  Fortelle han sannheten eller la det ligge?

  MANGE LYVER JO NÅR KJÆRESTEN DERES ER DEN SKIKKELIG SJALU OG SINTE TYPEN... Ops, caps lock er på ser jeg, men er for lat til å skrive på nytt Anonymkode: 333c7...ede
 10. AnonymBruker

  Tesla Model 3 - uten mulighet for hjemmelading

  Har du prøvd en? Anonymkode: 7df96...eb5
 11. Kallis92

  IT Part 2

  Men generelt forestilte jeg meg dem se slik ut. "filmen tidslinje er litt forskjellig siden i boken er nåtiden 80 tallet men filmen er mer nåtiden 2019" men tenker tøffe folk såg jeg for meg paret slik ut Og det fikk meg til å bli mye mer lei meg når man hører om hva som skjer med dem. Og de hadde ikke engang mye screen time. Noe jeg beundrer litt med Steven King som forfatter er han er god på detaljer og slik for å sette seg inni det
 12. AnonymBruker

  Kone mi elsker ikke meg lenger

  Var dette arrangert ekteskap eller frivillig ? Anonymkode: 44395...b8a
 13. Kos deg, Han er sikkert en hyggelig mann som savner selskap. Om han ikke er det så får du finne en god retrettmulighet.
 14. førstedamen

  barn og sovemedisin

  Hvordan du skriver underbygger bare at du ikke kjenner til saken. Håper virkelig ikke du opplever noe lignende med en av dine nærmeste.
 15. AnonymBruker

  Hva har du "gjort riktig" I livet?

  Hva er poenget med å ta vgs som ufør? Anonymkode: 7e01b...175
 16. Jeg hadde ville tatt det opp med han. Muligens han har vanskelige foreldre som han sliter med å kommunisere med. Håper det går bra for dere og at hans tabu over for sine foreldre går over.
 17. AnonymBruker

  Hvordan sjekke opp eldre damer

  Bli 25 først (22/23 om du er veldig moden), Vi vil ha menn ikke gutter. Anonymkode: 61f03...445
 18. Atomlynet

  barn og sovemedisin

  Det kan ikke utelukkes at pasienten har spist mer vallergan etter siste legebesøk og forverret tilstanden sin utenom klinisk oppsyn. Det er ikke helsevesenets feil at folk gjør slikt mot seg selv og systemet fungerer utmerket. Man burde heller tenke på de mer verdige pasientene som uforskyldt rammes av sykdom og skader uansett.
 19. Alterego666

  Hva har du "gjort riktig" I livet?

  Bortsett fra at jeg tok utdannelse, bodde i utlandet, tok meg av barn, fikk en god jobb og alt det der, er jeg glad for at jeg har vært modig nok til å forfølge en usannsynlig kjærlighet. Jeg klarer dessuten å holde kjeft når det er nødvendig, og er derfor en god venn.
 20. Borgerlønn må være det eneste riktige partiet vil innføre. Slik det er i dag, så blir fattige fattigere, og rike rikere.
 21. Lutetium 71

  Jeg gremmes av Singelkurvene på Coop Extra

  Så ta de små da? Ingen bryr seg likevel. Om det er blitt sånn nå at de små kurvene er BARE singelkurver, så tar jeg en sånn, bryr meg egentlig nada. Men om de har normale småkurver i tillegg, tar jeg en normal en. Det siste jeg vil ha på fritida er mas mens jeg handler min mat. Har ikke lagt merke til fenomenet på min lokale Coop. Er vel ikke overalt de finner på dette tullet.
 22. førstedamen

  barn og sovemedisin

  Meg igjen. Faens ab knapp...
 23. AnonymBruker

  Menn se her!

  Han avviser deg fordi han har allerede ei dame som er alt han vil ha. Anonymkode: 1bc62...2e9
 24. Her er det heller ikke mye kompliment på utseende , mer slik : så flink du er, så snill du er osv Ellers koser vi mye, stort sett en hånd borti hverandre når vi er nær nok. Merker at uten denne delen blir forholdet kjøligere, ganske fort. Vi gjør også ting for hverandre som å uoppfordret hente vann og ta med favorittgodteriet til partneren når vi er på butikken. Anonymkode: c8dbe...f75
 25. Du kan fint fortelle, så kan du stoppe opp og stille spm til psykologen. Som f eks. Hva tenker du? Hvorfor er jeg slik osv. Men prøv å ikke bare øse ut alt som har vært vanskelig og hva sol har skjedd.. men prøv å ta tak i følelsene dine. Hva du tenker og føler. Det er der psykologen kan hjelpe Anonymkode: 6e7f9...fca
 26. Høres ut som et ekteskap som aldri burde vært inngått. Spør henne om det er ok at du har sex med andre for å se om hun bryr seg. Gjør hun ikke det så sier ved et det meste.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...