Gå til innhold

Hverdagen med Frøken Fryd og Lillesøster


Haley

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Unknown

Tenker du kommer til å takle smertene bra, jeg :) Jeg hadde ingen kynnere med M, og klarte det jammen for det om! Du kommer til å tenkte noen ganger at det ikke kan bli noe vondere, bare, men det blir det alltid :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde også de første, ubehagelige kynnerne i går, så spørs om det blir to av oss med smertesjokk! :fnise: Det går vel bra - bare å tenke på alle de feige og pinglete damene (sikkert) som har gjort det før oss! :jepp:

Ja, vi kommer nok til å klare oss minst like godt som de andre ;)

Jeg tipper hun kommer midt imellom menstermin og ul-termin den 19. juni :)

Det er notert! :jepp:

Tenker du kommer til å takle smertene bra, jeg :) Jeg hadde ingen kynnere med M, og klarte det jammen for det om! Du kommer til å tenkte noen ganger at det ikke kan bli noe vondere, bare, men det blir det alltid :fnise:

Ja, det skal nok gå helt fint. Har i utgangspunktet en grei smerteterskel, og premien er jo så fantastisk at man glemmer vel fort når hun først er ute :jepp:

---

Blir helt tårevåt i øyekroken av å lete etter fine kjærlighetssitat å pryde kortet til venninnen min med :yvonne:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tippeliste for fødselsdato

Menstermin 18. juni

UL-termin 20. juni

Joyce: 14. juni

Eirie: 15. juni

Unknown: 17. juni

Mayami: 18. juni

Kommode: 19. juni

Tusle: 19. juni

Selma: 25. juni

Endret av Haley
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så snille dere er som tipper før termin! Håper dere har rett! :nigo:

Den 11. juni har av en eller annen grunn satt seg fast i hodet mitt, men jeg tør ikke tippe på at hun kommer da (selv om magefølelsen på kjønn stemte 100%) :unsure:

Var en tur ute og spiste lunsj med ei venninne som skal gifte seg i helgen, og jammen dukket venninnen som vi var hos i går opp også. Så da ble det litt babykos i dag også *lykke* :babygutt:

Og på hjemveien var jeg innom en hobbybutikk og fikk med meg diverse scrappe-saker til frøknas album, så nå er det bare å begynne så smått. Gleder meg til å pusle med det :)

Fikk også med meg tre store oppbevaringsbokser i plast som jeg skal fylle med ting og tang som ar unødvendig med plass her i leiligheten. Har allerede pakket fem og en halv fra før som bare venter på å bli plassert i boden. Blir nok i ettermiddag, for Mannen og svigerfar skal fòre igjen døra og legge siste del av taket inni boden uten, pluss legge på noe gulv-plater i gummi. Er virkelig klar for å få leiligheten ryddig og ren, og selv om Mannen sier at han skal rydde og vaske når jeg ligger på sykehuset, så synes jeg det er greit å ha det meste i orden ihvertfall. Blir liksom 10kg lettere på skuldrene selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er jeg trøtt. En kombinasjon av mange oppvåkninger pga dobesøk og ubehag i hoftene, en liten byrunde med mamma og 2 timet på svangerskapskurs om amming og barsel (Grei nok info, men jeg hadde lest/tenkt på det meste før). Fristende å legge seg nedpå, men jeg tror jeg skal prøve å holde ut til klokka nærmer seg normal leggetid. Jeg har begynt å felle av på Mor Signe-teppet til lillemor, så kanskje jeg skal sette meg i sofaen med det og håpe at det ikke blir altfor ensformig.

Merker nå at jeg får ubehagelige kynnere hvis jeg går fort. Har ikke vært plaget med det tidligere, men nå må jeg visst være litt flinkere til å justere tempoet. Og så tror jeg at jeg skal stoppe litt med jerntablettene... :sjenert::tongue:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan vet man at man kan trappe ned på jern? Tar tre om dagen, og er snart ferdig med hele pakken. Ikke noe problem å ta dem men helt greit å slippe å huske det også! :jepp:

Ikke noe lurt å legge seg nedpå for sent på dagen, nei.. Jordmor sa at "lur" bør tas før kl 15.30 for å ikke ødelegge nattesøvnen. Rekker det nesten aldri jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilke jerntabletter tar du? Jeg tar bare Nycoplus Jern (27 mg) som man får kjøpt resptfritt, og tenkte å bare ta de annenhver/hver tredje dag nå fordi de siste par dagene har jeg vært litt hard i magen :sjenert: Men fikk også bekreftet på JM-kontrollen forrige uke at blodprosenten min var steget til et nivå som gjør at jeg ikke trenger å ta de like hyppig som jeg gjorde når jeg først begynte på dem (pluss at jeg føler at jeg ikke er så trøtt som da). Man vil jo tape mye blod under en fødsel og i forbindelse med renselse, så det er jo greit å ikke slutte helt. De tar uansett en kontroll av det når man er på sykehuset, så får man råd om man bør ta det eller ikke i etterkant av fødselen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grrrr, så ufattelig irriterende å få en feilmelding som sørger for at all tekst går tapt når man poster et langt innlegg :kjefte:

Jeg prøver igjen..

I dag har jeg bestilt time til frisør, så på mandag er det legetime først og frisørtime etterpå. Det blir ingen stor forandringer denne gangen, for jeg har planer om å spare til langt hår. Har hatt litt ulike varianter av halvlangt hår de siste.... 6-7 årene (Oi, tiden går jammen fort!), så det blir litt uvant med langt hår igjen, men dt er jo så mye fint man kan gjøre med håret når det er litt lengde på det. Skulle gjerne hatt litt fall i det for å få litt mer liv, men håret mitt er rett som en linjal, så det må nok ganske harde skyts til for å få til det. Kanskje en slags permanent (Ikke type 80-talls, altså! :ler: ) med bølger? Vi får se etterhvert. Håper ihvertfall at jeg klarer å spare på lengden frem til vi skal gifte oss for da skal jeg ha en lekker frisyre! ;)

Boden er endelig helt klar med kledning av vegger, tak og gulvplater på gulvet. Så nå er det bare å bære ned de 7-8 plastkassene som står i gangen og tar opp plass. Skulle gjerne hatt det gjort NÅ, men jeg får vel vente på Mannen. Tar rett og slett ikke sjansen på å bære dem ned selv. I tillegg til at det er tungt, så er det jo ikke direkte lett å bære en kasse à 50-60l med en stor mage i veien :fnise: Jeg får heller ta meg en opprydding på soverommet (som ble et salig rot etter at jeg begynte å pakke sykehusbagen) eller strikke litt på teppet. Er litt mer motiverende når man feller masker enn når man øker, særlig når man har kommet til 245 masker. Tror jeg er nede i 200-210 masker nå, så jeg skal nok få det ferdig til frøkna kommer.

Snakket med samboeren til ene broren min i stad, og hun gleder seg veldig til å bli tante! De kommer hjem en tur om 2 uker (studerer utenbys), så det hadde jo vært veldig koselig hvis den lille tulla kom rundt de tider, slik at de får se henne før de må reise tilbake. Jeg får spise krydret mat, ananas, kanel og ha masse sex :ler:

En ting er at det er fantastisk å tenke på at Mannen og jeg skal bli foreldre, men det er utrolig koselig å høre fra resten av den nærmeste familien (som skal bli tanter, onkler og besteforeldre) at de gleder seg. De har for lengst tinget på å få passe henne ;)

Og endelig er juni-måneden her! Måneden vi har ventet på i 9 måneder :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Unknown

Ikke lenge igjen nå :jepp: Jeg har tipper 17.juni jeg for den datoen har ingen tatt :) (selv om jeg egentlig tenker 21., men det virker så lenge til :fnise: ) Håper du slipper å gå over termin!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes dere er modige som tipper før termin, men jeg håper selvsagt dere har rett ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper også for din skyld at jeg ikke har rett med min sene tipping :fnise:

Selv prøver jeg å være forberedt på "det værste".. :gjeiper:

Vonde kynnere er regitstrert her også! Hvordan føles dine vonde ut? Mine er om trent som en skikkelig mageknip blandet med menssmerter. Noen ganger tror jeg det gjør så vondt fordi det presser på blæra, men det kan like gjerne gjøre like vondt rett etter jeg har tisset. Så neimen om jeg vet.. Men omfavner faktisk vondtene litt, de tyder jo på at noe skjer :rodmer:

God helg til deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Prøver å innstille meg på det verste jeg også, men jeg er sikker på at for hver dag man går over termin så blir man mer utålmodig. Men det er jo uansett - i verste fall - maks en måned til frøkna vår kommer :rodmer:

Mine er også litt som mageknip på en måte :Nikke: Menssmerter har jeg kjent lite til, men kanskje et par ganger sammen med mageknipen. Og så kjenner jeg av og til litt strekking ned mot lysken, hovedsakelig på høyre side.

Sjelden man har lyst på vondt, men i vår situasjon er det helt greit :ler:

God helg til deg også! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og hurra for synkende mage! Svigermor mener ihvertfall at den har sunket siden hun så oss forrige helg :strix: Kanskje vi kan ta det som et hint om at hun ikke kommer så lenge over tiden, om ikke annet :vetikke::smilorange:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...