AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #12661 Del Skrevet 17. oktober 2018 21 timer siden, Notisblokk skrev: "gruppen OG bevegelsen mat fra bunnen" Alle de innsatte oppfører jeg som om det er en religiøs bevegelse så den var nokså passende!!!! 😀😀 Anonymkode: 100ad...85f 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Notisblokk Skrevet 17. oktober 2018 #12662 Del Skrevet 17. oktober 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Alle de innsatte oppfører jeg som om det er en religiøs bevegelse så den var nokså passende!!!! 😀😀 Anonymkode: 100ad...85f Enig! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Polyblank Skrevet 17. oktober 2018 #12663 Del Skrevet 17. oktober 2018 Er en fyr som gjentatte ganger skriver på innlegget om den maskinen T reklamerer for, for å fortelle folk at den fåes billigere andre steder. Og kommentaren blir slettet om og om igjen. 20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Polyblank Skrevet 17. oktober 2018 #12664 Del Skrevet 17. oktober 2018 3 timer siden, Polyblank skrev: Er en fyr som gjentatte ganger skriver på innlegget om den maskinen T reklamerer for, for å fortelle folk at den fåes billigere andre steder. Og kommentaren blir slettet om og om igjen. Jeg så en ny kommentar komme TRE ganger, der han bare begynte med en variant av "her må det visst ha skjedd noe feil, kommentaren min ble slettet", for så å gjenta at de kan få bedre pris andre steder. Tålmodig fyr. 31 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #12665 Del Skrevet 17. oktober 2018 3 timer siden, Polyblank skrev: Er en fyr som gjentatte ganger skriver på innlegget om den maskinen T reklamerer for, for å fortelle folk at den fåes billigere andre steder. Og kommentaren blir slettet om og om igjen. Ser det for meg, måtte le høyt, takk for at du deler! Anonymkode: 366cf...067 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bondenisse Skrevet 17. oktober 2018 #12666 Del Skrevet 17. oktober 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ser det for meg, måtte le høyt, takk for at du deler! Anonymkode: 366cf...067 Sannsynligvis er han kastet ut fra gruppen snart? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bondenisse Skrevet 17. oktober 2018 #12667 Del Skrevet 17. oktober 2018 Vil helst ikke gi henne klikk på bloggen, men har noen sett over denne og prøvd å regne kaloriinnhold? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2018 #12668 Del Skrevet 17. oktober 2018 4 minutter siden, Bondenisse skrev: Vil helst ikke gi henne klikk på bloggen, men har noen sett over denne og prøvd å regne kaloriinnhold? Her er innholdet: Ingredienser2 blomkål (alt brukes)2 liter vann5 dl lettmelk2 kjøttbuljong3 ts raspet muskatnøtt0.5 ts pepperSmak til med salt. og Magre kjøttboller 500 g karbonadedeig 1 egg 0.5 ss malt muskat 1.5 ts salt 0.5 ts pepper 1 ss potetmel 2 ss knust kavring eller griljermel 0.5 -1 dl Farris eller vann (Farris gjør de mer luftige) Det blir i allefall absolutt salt nok...! Anonymkode: 366cf...067 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12669 Del Skrevet 18. oktober 2018 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Her er innholdet: Det blir i allefall absolutt salt nok...! Anonymkode: 366cf...067 Smak til med salt og halvannen t-skje med salt er mye salt? Maten jeg salter ser ikke jeg på som for salt og jeg har nok bortimot 2 ts sikkert, jeg måler aldri, men det høres ikke mye ut med halvannen ts? Anonymkode: 2cb06...6a4 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12670 Del Skrevet 18. oktober 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Her er innholdet: Ingredienser2 blomkål (alt brukes)2 liter vann5 dl lettmelk2 kjøttbuljong3 ts raspet muskatnøtt0.5 ts pepperSmak til med salt. og Magre kjøttboller 500 g karbonadedeig 1 egg 0.5 ss malt muskat 1.5 ts salt 0.5 ts pepper 1 ss potetmel 2 ss knust kavring eller griljermel 0.5 -1 dl Farris eller vann (Farris gjør de mer luftige) Det blir i allefall absolutt salt nok...! Anonymkode: 366cf...067 3 teskjeer med muskatnøtt??? Suppen må da smake som muskatsuppe Anonymkode: 87ee8...8ba 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12671 Del Skrevet 18. oktober 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Smak til med salt og halvannen t-skje med salt er mye salt? Maten jeg salter ser ikke jeg på som for salt og jeg har nok bortimot 2 ts sikkert, jeg måler aldri, men det høres ikke mye ut med halvannen ts? Anonymkode: 2cb06...6a4 Jeg pleier å bruke Aschehoug sin store kokebok som grunnlag for kålrulletter - der er det 1,5 ts salt til 400g kjøtt. Føler at litt for mange bare er ute etter å ta de på "alt". Litt synd synes jeg, for jeg opplever i alle fall at det gjør at alt det som er kritikkverdig der- drukner litt i "latterliggjøring for latterliggjøring" sin skyld. Anonymkode: 9f10d...1d3 17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12672 Del Skrevet 18. oktober 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: 3 teskjeer med muskatnøtt??? Suppen må da smake som muskatsuppe Anonymkode: 87ee8...8ba Synes ikke det høres sååå mye ut om det er ferdig tørket - den smaker ikke like intens? Jeg tror ikke jeg selv ville brukt like mye da - men pleier heller ikke lage så store porsjoner, og jeg lager med mer fløte eller rømme. Det vil vel dempe muskaten en del Anonymkode: 9f10d...1d3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 18. oktober 2018 #12673 Del Skrevet 18. oktober 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg pleier å bruke Aschehoug sin store kokebok som grunnlag for kålrulletter - der er det 1,5 ts salt til 400g kjøtt. Føler at litt for mange bare er ute etter å ta de på "alt". Litt synd synes jeg, for jeg opplever i alle fall at det gjør at alt det som er kritikkverdig der- drukner litt i "latterliggjøring for latterliggjøring" sin skyld. Anonymkode: 9f10d...1d3 Enig. Her har hun jo gjort det mange etterspør, en magrere oppskrift. Det er jo helt vanlig å røre ut karbonadedeigen med salt, og spesielt nå som produsentene kutter salt i deiger. 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12674 Del Skrevet 18. oktober 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Smak til med salt og halvannen t-skje med salt er mye salt? Maten jeg salter ser ikke jeg på som for salt og jeg har nok bortimot 2 ts sikkert, jeg måler aldri, men det høres ikke mye ut med halvannen ts? Anonymkode: 2cb06...6a4 Jeg synes buljonterninger er veldig salte, selv de dyrere, så ja, smak til med salt og mer salt, blir for mye for meg, det må jeg få mene. Anonymkode: 366cf...067 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12675 Del Skrevet 18. oktober 2018 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes buljonterninger er veldig salte, selv de dyrere, så ja, smak til med salt og mer salt, blir for mye for meg, det må jeg få mene. Anonymkode: 366cf...067 Det er klart du skal ha i så mye eller lite salt du ønsker i egen mat, men innlegget ditt fremsto som forsøk på latterliggjøring for meg. Det er vanlig å anbefale/bruke 1 buljongterning til 0.5 liter vann. Her er det anbefalt 2 til 2,5 liter væske. Synes du det høres veldig mye ut - så er det dine preferanser, men da må du trolig ta høyde for det uansett hvor du finner en oppskrift? Anonymkode: 9f10d...1d3 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12676 Del Skrevet 18. oktober 2018 Selv om det står i en oppskrift at man skal bruke så og så mye salt så må man jo alltid smake det til. Det er jo umulig å vite hvor mye salt den enkelte liker å ha på. Samboeren min liker ikke å bruke så mye salt for det er jo ikke sunt, men da bruker jo bare jeg å salte min egen porsjon. Om folk faktisk står med en skje og måler opp så kan de ikke ha så mye peiling på matlaging tenker jeg. Anonymkode: 4363b...1ee 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12677 Del Skrevet 18. oktober 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er klart du skal ha i så mye eller lite salt du ønsker i egen mat, men innlegget ditt fremsto som forsøk på latterliggjøring for meg. Det er vanlig å anbefale/bruke 1 buljongterning til 0.5 liter vann. Her er det anbefalt 2 til 2,5 liter væske. Synes du det høres veldig mye ut - så er det dine preferanser, men da må du trolig ta høyde for det uansett hvor du finner en oppskrift? Anonymkode: 9f10d...1d3 Nei, jeg forsøkte ikke å latterliggjøre, synd jeg ikke kan gå tilbake og redigere det til "det blir iallefall nok salt FOR MEG". det var bare jeg som tenkte høyt, du har rett i at det er andre oppskrifter med MASSE salt jeg må tilpasse, men nå var det denne jeg så. Anonymkode: 366cf...067 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2018 #12678 Del Skrevet 18. oktober 2018 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Selv om det står i en oppskrift at man skal bruke så og så mye salt så må man jo alltid smake det til. Det er jo umulig å vite hvor mye salt den enkelte liker å ha på. Samboeren min liker ikke å bruke så mye salt for det er jo ikke sunt, men da bruker jo bare jeg å salte min egen porsjon. Om folk faktisk står med en skje og måler opp så kan de ikke ha så mye peiling på matlaging tenker jeg. Anonymkode: 4363b...1ee Så når Kokkelandslaget måler opp salt med vekt og skje så er det fordi de ikke har så mye peiling på matlaging? Det som faktisk mangler i denne oppskriften som så mange andre, er at det ikke angis hvilken type salt som skal brukes. Det er nemlig ulike typer salt med ulike smaksegenskaper. Vanlig norsk bordsalt smaker ofte adskillig saltere enn f.eks. Murray River-salt. Anonymkode: 4c194...8ae 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2018 #12679 Del Skrevet 21. oktober 2018 MFB ble ikke nevnt med ett ord når A magasinet hadde en artikkel om influensere i div kategorier inkl mat.... Anonymkode: 100ad...85f 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juliannaos Skrevet 22. oktober 2018 #12680 Del Skrevet 22. oktober 2018 Irriterer meg over at hun hadde et innlegg i går der hun spurte om folk bakte i dag. Bildet hun legger ved er den sponset kjøkkenmaskinen med navnet veldig synelig. Er det vanskelig å merke spons? 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg