Wenda Skrevet 15. februar 2016 #2701 Del Skrevet 15. februar 2016 7 timer siden, Ingride skrev: Feilsitering Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 15. februar 2016 #2702 Del Skrevet 15. februar 2016 29 minutter siden, MalloryK skrev: De fleste tror at når det står 50 gram gjær som ingrediens, så betyr det 4 pakker med tørrgjær (siden en pakke veier 15 gram). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 15. februar 2016 #2703 Del Skrevet 15. februar 2016 Skal bli en bra luftig aften i den heimen når hun har brukt 4 pakker gjær på tre brød 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2704 Del Skrevet 15. februar 2016 18 minutter siden, skruf skrev: Skal bli en bra luftig aften i den heimen når hun har brukt 4 pakker gjær på tre brød Anonymkode: d877a...8fb 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2705 Del Skrevet 15. februar 2016 1 time siden, MalloryK skrev: De fleste tror at når det står 50 gram gjær som ingrediens, så betyr det 4 pakker med tørrgjær (siden en pakke veier 15 gram). He he ja det sto 50 g i parentes. Anonymkode: b6c42...c9e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blekkulf Skrevet 15. februar 2016 #2706 Del Skrevet 15. februar 2016 (endret) Det virker som Tanja bare vil legge ut flest mulig oppskrifter på kort tid nå. Gjør seg jo ikke flid med noe, alt er jo bare slengt sammen. Og forresten, oppskrift på rips med vaniljesaus??! (Ser hun legger ut oppskrift på hvordan man lager sausen altså, men da hadde det kanskje vært greit å ha "hjemmelaget vaniljesaus" til overskrift, ble bare dumt med ripsa:p) Endret 18. februar 2016 av Bond 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blekkulf Skrevet 15. februar 2016 #2707 Del Skrevet 15. februar 2016 Og her: 5 ts salt?????!!!! Dette er jo helseskadelig! Lyse, luftige lørdagsrundstykker 2 kg hvetemel 200 g smør 6 dl melk 6 -7 dl vann5 ts sukker 5 ts salt 2 pk tørrgjær 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2708 Del Skrevet 15. februar 2016 Anonymkode: 00d37...581 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2709 Del Skrevet 15. februar 2016 Pinnekjøtt AV Camilla...sånn ser altså en slaktet admin ut når hun er klar til å spises Anonymkode: 9af66...e74 20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2710 Del Skrevet 15. februar 2016 (endret) Prøver igjen med bilde...oh my lord Anonymkode: 9af66...e74 Endret 18. februar 2016 av Bond 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Birdo Skrevet 15. februar 2016 #2711 Del Skrevet 15. februar 2016 Er det bare meg som syns det er fryktelig mye mel som brukes? Mulig det bare jeg som baker veldig lite Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 15. februar 2016 #2712 Del Skrevet 15. februar 2016 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Prøver igjen med bilde...oh my lord Anonymkode: 9af66...e74 Oi, er Camilla blitt slaktet? Det er jo tross alt "Pinnekjøtt av Camilla" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klementin1982 Skrevet 15. februar 2016 #2713 Del Skrevet 15. februar 2016 Gruppen virker jo helt "død"... nesten ikke innlegg, kommentarer eller likes. Dette må jo ha slått fullstendig feil. Før var jo veggen tapesert med innlegg. Dette var jo deres styrke; facebook er et enkelt redskap for folk flest å forholde seg til og gjøre seg selv tilgjengelige mtp råd. Spent på fortsettelsen! 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2016 #2714 Del Skrevet 15. februar 2016 6 minutter siden, Klementin1982 skrev: Gruppen virker jo helt "død"... nesten ikke innlegg, kommentarer eller likes. Dette må jo ha slått fullstendig feil. Før var jo veggen tapesert med innlegg. Dette var jo deres styrke; facebook er et enkelt redskap for folk flest å forholde seg til og gjøre seg selv tilgjengelige mtp råd. Spent på fortsettelsen! Ja, sånn går det når man skal godkjenne hvert eneste innlegg noen skriver på den veggen. Alt fra; "kan jeg erstatte jarlsbergosten med tineosten?" til "fiskeboller a la enellerannen". Anonymkode: 19f48...9f9 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 16. februar 2016 #2715 Del Skrevet 16. februar 2016 Oisann. Noen ser etter en slankediett uten verken karbohydrater eller kalorier. Den burde virkelig ikke blitt godkjent, med tanke på reglene de har. Og så må man virkelig vite hva man driver med for å unngå å bli underernært, tror nødvendigvis ikke at livets harde skole er veien å gå.... Skal man gå ned i vekt tror jeg nok det er lurt å ha et annet fokus. Man bør vel velge enten kaloriunderskudd eller kanohydratunderskudd og sette fokuset på det (evt. det aller lureste: varig livsstilendring). At man ofte spiser mindre og får i seg mindre kalorier dersom man velger karbohydratunderskudd, eller ofte velger grovere og mindre karbohydrater dersom man går for kaloriunderskudd er jo en ting, men å ha som hovedfokus å finne matvarer som verken skal inneholde det ene eller det andre tror jeg fort kan slå feil ut. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blekkulf Skrevet 16. februar 2016 #2716 Del Skrevet 16. februar 2016 Jeg ser det er slutt på å slette innlegg uten oppskrifter også nå - det er jo bra! Ofte jeg bare ønsker inspirasjon til middagsretter :-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #2717 Del Skrevet 16. februar 2016 Mfb bloggen er en del av gruppa her.. oppskriftene til meg og Tanja er flyttet dit, for og gjøre det enklere for medlemmer i første omgang. Ellers matblogger har ikke noe med denne fb siden og gjøre, da dette er kun våre oppskrifter som havner der. Alle medlemmer sine oppskrifter ligger i album som di før har gjort. (Dette er eit svar til ei som synest det er feil at det ikkje skal vere mulig å linke til andre bloggar når dei linkar til Mfb blogg heile tida. (Kommentaren er sjølvsagt sletta)). Klart det har noko med mfb å gjere. Gjestane hentar inspirasjon og oppskrifter frå andre bloggar. Det bør bli regel om å ikkje poste andre oppskrifter enn T og C sine på gruppa då. Anonymkode: 3a37c...5f3 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #2718 Del Skrevet 16. februar 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Mfb bloggen er en del av gruppa her.. oppskriftene til meg og Tanja er flyttet dit, for og gjøre det enklere for medlemmer i første omgang. Ellers matblogger har ikke noe med denne fb siden og gjøre, da dette er kun våre oppskrifter som havner der. Alle medlemmer sine oppskrifter ligger i album som di før har gjort. (Dette er eit svar til ei som synest det er feil at det ikkje skal vere mulig å linke til andre bloggar når dei linkar til Mfb blogg heile tida. (Kommentaren er sjølvsagt sletta)). Klart det har noko med mfb å gjere. Gjestane hentar inspirasjon og oppskrifter frå andre bloggar. Det bør bli regel om å ikkje poste andre oppskrifter enn T og C sine på gruppa då. Anonymkode: 3a37c...5f3 Håper de blir gjennomskuet! Hva er liksom så spesielt med T og C sine oppskrifter? Hva er det som gjør deres oppskrifter bedre enn de andres? De har jo bare kopiert dem uansett! Snakk om å ha frekkhetens nådegave! Anonymkode: d877a...8fb 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nordpedant Skrevet 16. februar 2016 #2719 Del Skrevet 16. februar 2016 (endret) Postet i dag av T: Endret 18. februar 2016 av Bond 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 16. februar 2016 #2720 Del Skrevet 16. februar 2016 7 minutter siden, nordpedant skrev: Postet i dag av T: Dette var et meget godt valg av admin. Nå venter jeg bare på at enten alle skal få linke til blogger uten å skrive oppskrift i innlegget, eller at det konsekvent skal stå oppskrift i innlegg uansett hvilken blogg som linkes til 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg