Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Eurydike

Minestrone med rotgrønnsaker, røkt svineknoke, fullkornsspaghetti og parmesandryss, og surdeigsbrød ved siden av. Begge deler rester fra fryseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tabbouleh med quinoa og mungbønner i stedet for couscous. Mannen hadde rester av lammeboller i tomat- og kikertsaus til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du har ikke oppskrift på denne?

Beklager sent svar, men her er oppskriften:

250 g hvetemel

1 ts gurkemeie

1 ts malt spisskummen

125 g smør

1 egg

2-3 ss kaldt vann

1 kokt kylling

40 g smør

1 hakket løk

2 ss karripulver

1 ts spisskummenfrø

1 ss hvetemel

3,75 dl kyllingkraft/buljong

1,25 dl kremfløte

1 ss mangochutney

200 g søtpoteter i terninger, kokte

Bland mel, gurkemeie og spisskummen. Smuldre inn melet og rør sammen med egg og nok vann til en fast deig. Dekk med plast og sett kaldt 20 minutter. Fjern skinn og bein av kyllingen og del kjøttet i biter. Fres løken myk, tilsett karri og spisskummen og stek 1 minutt til. Rør inn mel og spe så med buljongen. La koke og tykne. Rør inn fløte, chutney, søtpoteter og kylling. La koke 4 minutter og smak til med salt og pepper. Ta av varmen og avkjøl helt.

Kjevle ut halvparten av deigen til en 23 cm paiform. Fordel kyllingfyllet i og kjevle resten av deigen til et lokk. Pensle med melk og stek ved 190 grader i 40 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...