Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Etter å ha gjort en opprydning i grønnsaksskuffen, blir det en form for improvisert restemiddag med grøntfôr som må spises opp. Gryterett med tomat, fennikel, diverse løk, brekkbønner og gremolata.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Eurydike

Her er planen moules frites, hvis vi kommer oss i fiskebutikken i tide (og de ikke er utsolgt for blåskjell).

Mer presist blir det da dampede blåskjell i saus av hvitvin, en fløteskvett, karrisurrede rotgrønnsaker og bladpersille. Med ovnsbakte mandelpotetbåter til, aïoli og sancerre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror det blir fylte paprika med salat ved siden av. Paprikafyllet skal bl.a. bestå av ris, pinjekjerner, tomater, mynte, aprikoser, rosiner, kanel, spiskummen, persille.

Det er mulig mannen insisterer på pizza, siden det egentlig er fredagstradisjon hos oss (men jeg gjør opprør :lur:), så da lager han i så fall en pizza til seg selv som mest sannsynlig fylles med løk, spinat og chorizo, vil jeg tro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Stekt ryggfilet av brosme, mandelpotetmos med safran og en ovnsform med frisk artisjokk, fennikel, cherrytomater, hvitløk, hvitvin og timian.

Til dessert blir det etter planen fruktsalat av div. eksotisk frukt (mango, litchi, granateple) og krydret sitruslake, med en litt pisket krem og (forhåpentligvis) nybakte havremakroner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kamskjell med fløtesaus og juliennegrønnsaker.

Lammefilet med portvinssaus, hasselbackpoteter, aspargestopper og fennikel og gorgonzola i butterdeigskister.

Pavlova.

Champagne og Châteauneuf-du-Pape å drikke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kamskjell med fløtesaus og juliennegrønnsaker.

Lammefilet med portvinssaus, hasselbackpoteter, aspargestopper og fennikel og gorgonzola i butterdeigskister.

Pavlova.

Champagne og Châteauneuf-du-Pape å drikke til.

:dåne:

det hørtes fantastisk ut!

Her skulle det egentlig jobbes, men fikk fri, så da blir det sushi.

Tempura og california maki, sashimi av laks og kveite og litt div. nigri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Krabbekaker med estragon og ricotta (fra fryseren), og braisert fennikel med frisk chili.

I dag: Først perlehøneterrine, deretter pasta med sopp, erter, kyllingkraft og fløte. Kvedeterte til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...