Gå til innhold

Legge ut våres ukemenyer-tråden


*Heidi*

Anbefalte innlegg

Jeg reiser vekk i helgen, så det blir bare middager frem til torsdag.

Mandag: Linsesuppe med egg og chorizo. Speltbrød fra Godt Brød.

Tirsdag: Kyllingsalat med avocado, ris, feta og pinjekjerner. Balsamicodressing.

Onsdag: Lettsaltet torsk med bacon, poteter og grønne bønner.

Torsdag: Grønn curry med kylling og squash. Mangochutney og basmatiris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mandag: Fullkornspasta med min favoritt-tomatsaus (omtrent halvt om halvt med tomater og hvitløk :sjarmor:), kalamataoliven og noen pinjekjerner.

Tirsdag: Chutneymarinerte kyllinglår, basmatiris. Stekt kål om jeg gidder.

Onsdag: Badas rødbetcurry.

Torsdag: Fisk av noe slag, kanskje laks?

Fredag: Pannekaker eller noe annet enkelt rett etter jobb, gåsepaté med godt brød og rødvin til kvelds.

Lørdag: Bolognese.

Søndag: Stekt torsk med limabønner og rødbetpuré.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Tagliatelle med bacon, crème fraiche, blomkål og sopp.

Tirsdag: Stekt fisk med gulrot-kårabistappe, kokte poteter.

Onsdag: Moussaka med hjemmebakte rundstykker, salat.

Torsdag: As wok med svinekjøtt. Ris.

Fredag: Mest sannsynlig en kebab mellom møter.

Lørdag: Uvisst, jeg vil ut å spise, men vi får se om vi har råd.

Søndag: I jobber, A får tenke selv.

Helgen bli nok noe kaotisk matmessig, men stordelen av uken ser noenlunde ok ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Menyen fra i dag tirsdag og til søndag

I dag tirsdag: Fiskegrateng klassisk stil

Onsdag: Grove pølser med hvitløkpotetmos og grønnsaker

Torsdag: Thai inspirert kyllingsuppe

Fredag: Pizza/ eller spise ute

Lørdag: Mossaka

Søndag: curry med sauekjøtt og søtpoteter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest -eline-

Tirsdag: pasta m/bacon, tomat og løk

I dag: wok m/svinekjøtt og ris

Torsdag: skal ut og spise

Fredag: Tacopizza

Lørdag: Estofado, spansk oksegryte med poteter

Søndag: Thaikylling m/villris

Mandag: tomatsuppe m/rotgrønnsaker & ingefær

Tirsdag: pannekaker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var det en ny uke. :)

Fredag: Svinekjøtt- og einerbærgryte med potetmos til. Byggrynskrem med bringebærsaus til dessert.

Lørdag: Krydrete kyllingvinger, ovnsbakte potetbåter med ristet hvitløksdip og salat.

Søndag: Cottage pie. Sjokolademoussekake til dessert.

Mandag: Panerte fiskekaker med forskjellige grønnsaker, poteter og rømmesaus.

Tirsdag: Hjemmelaget blomkålsuppe

Onsdag: Vi spiser ute.

Torsdag: Pitabrød fylt med stekt, krydret kylling, salat, grønnsaker og salsa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er ikke noe flink med ukemenyen for jeg er håpløs til å planlegge! :ler: Min ukemeny er fra forrige mandag og ut uka.

Mandag: kinesisk stil wok med panert og stekt kalkun, shiitake, østerssopp, bladbete med østerssaus, hvitløk og ingefær. Ris til.

Tirsdag: kjøttkaker i brun saus med kålstuing, potet og tyttebær (jepp, litt akutt hjemlengsel :ler: ).

Onsdag: honningmarinerte kyllinglår, aspargessalat, stekte potetbåter og aioli.

Torsdag: spiste ute.

Fredag: stekt torskefilet og kongereker, aspargessalat, ris og hollandaisesaus.

Lørdag: stekt andebryst, glaserte rotgrønnsaker, rød villris og rødvinssjy.

Søndag: kyllinggryte med rotgrønnsaker og rødvin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag: Quesadillas med bønnemos og en enkel grønn salat til.

Søndag: En krydret linserett med rødbeteris og brokkoli til.

Mandag: Falafel med couscoussalat til.

Tirsdag: Piafs rødbetesuppe, Nilmas geitostdip og brød.

Onsdag: Fullkornpasta med squash, aubergine, tomater og oliven.

Torsdag: Spiser ute

Fredag: Ovnsbakte potetbåter, urtekesam og salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag: Vegetariske cannelloni fylt med spinat, feta, ricotta og pinjekjerner, gratinert i tomatsaus med oliven, kapers og parmesan. Surdeigsbrød.

Søndag: Ovnsform med potetbåter, sellerirot, pære, eple, nakkekoteletter, frisk rosmarin og litt smuldret gorgonzola. Blandet grønn salat med sennepsvinaigrette, og denne rødvinen.

Mandag: Omelett med bacon, squash, purre og feta. Blandet grønn salat med tomater.

Tirsdag: Fullkornsspaghetti i sterk tomatsaus med grillet aubergine, kalamataoliven, middelhavsansjos og parmesan.

Onsdag: Muligens lettsaltet torsk med bacon, kapers og rødbeter + potet/selleripuré. Eller vi spiser ute og utsetter denne middagen til uken etter.

Torsdag: Stekt hvit fisk (brosme?), gulrotpuré med frisk ingefær og brun basmatiris med rødløk, persille og vinaigrette.

Fredag: Litt usikkert, men kanskje tyrkiske lammekjøttboller, bulgur i tomat, blandet grønn salat og matyoghurt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samboer og jeg har laget vår første ukesmeny:

Lørdag: Kokt torsk med gulrot, kokt potet og persillesmør, siden det er lørdag får den følge av en hvitvin

Søndag: Kyllingfilet med hummus

Mandag: Pølse og lompe

Tirsdag: Pannekaker med bacon og blåbær

Onsdag: Blomkålsuppe

Torsdag: Laksewok

Fredag: Spaghetti og kjøttsaus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal på fjellet i helgen med to matglade vennepar. Ukesmenyen gjelder derfor bare frem til torsdagen.

Mandag: Omelett med squash, potet og chevre. Toppes med persille og parmaskinke. Ruccola og tomatsalat til.

Tirsdag: Fullkornspasta med tunfisk og kapers.

Onsdag: Indisk tomat- og sitronsuppe med nanbrød.

Torsdag: Pølseform med eple og tomat. Potetmos med pepperrot. Sterk sennep til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Bolognese (laget diger porsjon på lørdag=flere middager :) )

Tirsdag: Pasta med brokkoli, hvitløk og ansjos

Onsdag: Ut å spise

Torsdag: Wok med breiflabb

Fredag: Pastaskjell med bacon, valnøtter og gorgonzola

Lørdag: Kylling av noe slag

Søndag: Stekt sei med råkost, poteter og rømme

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ukesmeny for uke 7

Tirsdag: Stekt rødspette med ovnsbakte potetbåter, gulrøtter og aioli.

Onsdag: Kokt torsk til meg, A på møte. (Fleskepannekaker når han kommer hjem?)

Torsdag: A møte. (Forsøk på..)vietnamesisk suppe til meg.

Fredag: Stekte kyllinglår med ovnsbakte grønnsaker, sjysaus og poteter.

Lørdag: Hvit fiskefilet i pakke til meg, A jobber.

Søndag: Pasta før A skal på jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest -eline-

Denne uka:

Tirsdag: tomatsuppe m/rotgrønnsaker og ingefær, servert med grovbrød

Onsdag: Thaiwok m/eggnudler

Torsdag: steinbitkaker m/salat, dressing og pitabrød

Fredag: sambo skal ut med jobben, jeg aner ikke hva jeg skal spise ;)

Lørdag: taco

Søndag: Chicken Korma m/ris, raita og nanbrød

Mandag: blomkålsuppe og grovbrød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Hjemmelaget kyllingpizza med salat og rømmedressing.

Lørdag: Tortillasuppe med revet cheddar og rømme, hvitløksbrød til.

Søndag: Provencalsk kyllinggryte. Tiramisu til dessert.

Mandag: Ovnsbakt torsk med poteter, grønnsaker og eggesmør.

Tirsdag: Hjemmelagede karbonader, karamellisert løk, brun saus, kål/gulrotstuing og poteter

Onsdag: Kreolsk-inspirert gryte med svinekjøtt. Ris.

Torsdag: Stekt kyllingfilet, ovnsbakte rødbeter med hvitløk, urtepotetmos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Mye fisk og ingen vegetarmiddag denne uken, ser jeg - kanskje det blir noen endringer, feks på fredag.

I dag: Fullkornsspaghetti med ferske reker, chili, hvitløk, persille og sitronbåter.

Søndag: Økologisk entrecôte, ovnsbakte mandelpotetbåter, braisert spinat, ovnstørkede tomater med oregano og jordskokkpuré med trøffelolje.

Mandag: Blandet grønn salat med tex-mex-krydret kyllingfilet, cherrytomater, avocado, rødløk og kidneybønner. Servert med matyoghurt, og kanskje brød?

Tirsdag: Stekt brosmefilet, sitronbåter, ovnsbakte potetbåter og ertepuré med ramsløk.

Onsdag: Lettsaltet torsk med rødbeter, bacon og kapers. Potet/selleripuré.

Torsdag: Ovnsform med hyse (?), fløte, sitron, hvitløk, persille, ferske tomater og mozzarella. Basmatiris med løk og gurkemeie.

Fredag: Fullkornspasta bolognese (?).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager å herpe tråden - men finnes det en liste hvor man kan melde seg på disse middagene ? Spesielt Arkana og piaf sine :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag: Skorsonerrotgrateng og falafel.

Søndag:Kikerter og chana dal i en myntesaus med naan-brød og salat til.

Mandag: Biryani med blomkål, erter, poteter og basmatiris.

Tirsdag: Hjemmelaget tomatsuppe med ferske rundstykker til.

Onsdag: Løkkake

Torsdag: Potet- og blomkålgratend med skisskum.

Fredag: Pasta med grønne bønner og urtesmør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De siste ukene har det blitt mange endringer og utsettelser i ukesmenyen, så denne uken "tar vi igjen" noe av det tapte. ;)

Mandag: Stekt raspeball (rester fra i går).

Tirsdag: Breiflabbwok.

Onsdag: Stekt kyllinglår med ovnsbakte potetbåter eller potetstappe + grønnsaker av noe slag.

Torsdag: Fullkornspasta med en enkel tomatsaus; tomater, masse hvitløk og kalamataoliven.

Fredag: Vi drar til London og har ti deilige dager med restaurantmiddager foran oss. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...