Gå til innhold

Legge ut våres ukemenyer-tråden


*Heidi*

Anbefalte innlegg

Inspirert av tråden handlehjelp, tenkte jeg , som også er stor tilhenger av ukesmenyer, at vi kan legge ut våres ukemenyer her, for inspirasjon til andre! Jeg syns hvertfall at det kan være greit å "stjele" andres menyideer hvis fantasien ikke er på topp! De fleste skriver det vell inn på dataen og da er det bare å kopiere over hitt! Jeg legger inn min når jeg starter med uken på mandag(har ikke laget meny denne uken)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tar for denne uka her jeg

Uke 10:

mandag: marinerde kyllinglår med poteter (skiver stekt i oven)

tirsdag: Bolognesegryte

onsdag: pølse og pasta

torsdag: pølse og lompe

fredag: taco

lørdag: kyllingvinger med div tilbehør

søndag: hjemmelaget biff straganoff

jeg jobber frem til 2000 hver kveld denne uka.. så da blir menyen veldig enkel denne uka.. Litt bedre neste uke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjesta

Denne uka har det vært:

Mandag: Pannekaker og tomatsuppe

Tirsdag: Panert torsk med ostefyll.

Onsdag: Spaghetti og kjøttsaus

Torsdag: Kylling og ris

Fredag: Pizza

Lørdag: Grøt

Søndag: Stekt laks med poteter, agurk +++

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi lager ukemeny fra fredag til fredag, så denne uken har vi spist:

Forrige fredag: Karri-kyllingpai og enkel salat til

Lørdag: Biff med grønnpeppersaus, hjemmelaget champignonstuing, ovnsbakte potetbåter, gulrøtter og asparges.

Søndag: Kylling- og baconpizza med rømmedressing og salat.

Mandag: Kremet kyllingform med ris.

Tirsdag: Spiste indisk mat på restaurant.

Onsdag: Moussaka, salat og brød til.

I dag: Pasta- og kyllingform.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

For denne uka UKE 10

Mandag: Rester av hjortesteik fra søndag, med wokede grønnsaker og ris.

Tirsdag: pasta, med osterøykorv og snøfrisksaus

Onsdag: potet og ertesuppe

Torsdag: torsk gratinert med sennepsaus

Fredag: hjemmelagd pizza, som alltid

Lørdag og søndag, har jeg ikke bestemt enda, siden det erpå neste ukes meny.

Endret av pulverheksa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Onsdag: Tyrkisk gryte med ris, spinat, løk, karbonadedeig og allehånde.

Torsdag: Fiskegryte (torsk i hvit saus med appelsin og timian), brokkoli og poteter.

Fredag: Pølser (tsjekkiske) og hjemmelaget potetstappe + grønnsaker av noe slag.

Lørdag: Fullkornpasta, tomatsaus med MASSE hvitløk og kalamataoliven.

Søndag: Pinnekjøtt med tilbehør.

(Vi har vært bortreist, så uka "begynte" på onsdag.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg legger middagsplaner for to uker i slengen, som regel, og begynner på nytt fra neste onsdag, så jeg kan jo ta middagene fram til da og fra en uke bakover.

Forrige torsdag: Ovnsbakt steinbitfilet med sitronskiver, middelhavsansjos og kapers. Brokkoli og potetmos med hvitløk.

Fredag: Fullkornsspaghetti med grillet aubergine, kalamataoliven og tomatsaus.

Lørdag: Foliebakte kveiteskiver, aspargesbønner med ramsløk, safranpotetmos.

Søndag: Marokkansk kylling- og grønnsaksgryte med couscous.

Mandag: Grov speltpasta med tunfisk og div. grønnsaker: løk, stangselleri, hvitløk, squash, friske tomater, grillet paprika, oliven.

Tirsdag: Sterk, thai-inspirert rødbetsuppe med kokosmelk.

Onsdag: Stekt lyr, gulrotpuré med frisk ingefær, villris/brun basmati med rødløk, bladpersille og sennepsvinaigrette.

I dag: Potet- og purresuppe med bacon.

I morgen: Blomkål, brokkoli og valnøtter gratinert i ostesaus med gorgonzola, engelsk cheddar og dijonsennep. Salat og grove rundstykker.

Lørdag: Stekt brosme (håper jeg!), asparges, ovnsstekte potetbåter med rosmarin, romesco-saus (med bl.a. grillet paprika og mandler).

Søndag: Jambalaya med bacon, kyllling, reker og villris/brun basmati.

Mandag: Vegetarisk speltpastasalat.

Tirsdag: Gratinert løksuppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lillelou

Denne uka:

Mandag: Hjemmelaget fiskegrateng,råkost og mandelpoteter

Tirsdag: Vegetarpizza

Onsdag:Grønnsakssuppe med kjøttboller

Så blir vi litt kjedelige ,for i dag koker jeg en gigagryte med bolognesesaus:

Torsdag: Tagliatelle med bolognesesaus og parmesan

Fredag: Lasagne m/salat

Lørdag: risgrøt, og noe småplukk om kvelden (ikke bestemt ennå)

Søndag: Sitronkylling, grønne erter og hjemmelaget potetmos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Denne uken:

- lørdag: Kyllinggryte med ris

- søndag: røkt svinekam, tomatsaus, fløtegratinerte poteter, kokte grønnsaker

- mandag: kjøttboller i føltesaus, hjemmelaget potetstappe, kokt gulrot og tyttebærsyltetøy

- tirsdag: vårruller

- onsdag: skiver med egg og tomat (jobbet sent, så det ble egentlig ingen middag den dagen)

- torsdag: fiskegrateng, kokte poteter og råkostsalat

- fredag: har planer om å bestille pizza fra Pizzabakeren

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var da volsomt til heftig kreativitet her da....

Her er min uke:

Mandag: Mr Lee nudler med pepper og Bacon smak

Tirsdag: Kjøttdeig og Spaghetti

Onsdag: Rundstykker med egg

Torsdag: Mr Lee nudler med pepper og Bacon smak

Fredag: Tomatsuppe med makaroni og egg

Lørdag: Grandis og 4 pils

Søndag: resten av Grandisen og 2 liter Cola

:) :ler:

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

mandag: kjøttboller m brun saus, potetmos og gulrøtter

tirsdag: fiskekaker m brun saus, poteter og gulrøtter

onsdag: Spaghetti m Dolmio saus m kjøttboller

torsdag: Biff chop-sui

fredag: Taco

lørdag: Risgrøt

søndag: Viltgryte (Toro) m hjortekjøttdeig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Denne uken:

- lørdag: Taco

- søndag: laksefilet, bakt potet og grønn salat

- mandag: fullkornpasta med stekt kylling i tomatsaus

- tirsdag: senvakt på jobben, så ingen ordentlig middag. Blir vel noen skiver når jeg kommer hjem i 23-tiden

- onsdag: tunfisksalat i pitabrød

- torsdag: noe fisk - har ikke bestemt helt hva enda

- fredag: senvakt på jobben, så ingen ordentlig middag. Blir vel noen skiver når jeg kommer hjem i 23-tiden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Stekte marinerte kyllingvinger med ovnsbakte potetbåter, ristet hvitløksdip og salat.

Lørdag: Hjemmelaget tortillasuppe med revet cheddar og rømme, hvitløksbagutter til, og hjemmelaget sitronsorbet til dessert.

Søndag: Helstekt kylling med salvie- og løkstuffing + ovnsbakte poteter og grønnsaker.

I dag: Hjemmelaget lys lapskaus (kokt på lettsaltet svineknoke) og grove rundstykker til.

Tirsdag: Hjemmelaget falafel i pitabrød med salat, grønnsaker og rømmedressing.

Onsdag: Hjemmelagede fiskeboller i hot karrisaus med poteter, brokkoli og gulrøtter.

Torsdag: Szechuan kyllingwok med nudler til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjesta

Har dere virkelig klare menyer for hele uker fremover?? Jeg har som regel ikke bestemt meg for middag før etter at ungene kommer fra skolen samme dag...... *imponert*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Pasta med varmrøkt makrell, brokkoli og senneps- og yoghurtsaus.

Tirsdag: Mezze; krydrede kjøttboller, yoghurt- og kardemommemarinert kylling, couscoussalat, granateple- og agurksalat, hummus og hjemmebakte sesamflatbrød. Muligens også en valnøtt- og fetaostdipp. (Middagsgjester i dag, ja ;) )

Onsdag: Stekt kål, soyamarinert svinekjøtt og basmatiris.

Torsdag: Linsesuppe.

Fredag: Blåskjellrisotto.

Lørdag: Ikke bestemt.

Søndag: Sjøtunge med pinjekjerner og gressløk. Pilaff av basmati- og villris med ovnsbakte tomater. Grillet squash, kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Lasagne,urtebrød med ekstra hvitløk på, og en gresk salat med feta.

Tirsdag: Indisk kylling eller chicken ticca med nan brød, youghurt og salat

Onsdag: Tror mannen jobber sent og da blir det noe enkelt til meg, mulighens egg og bacon/pannekaker eller noe!

TOrsdag: Kalkunfilet med poteter av noe slag, salat og bakt hvitløk

Fredag: Skal på revy så det blir en resturant, antagelihvis big horn.

Lørdag: Hjem til mamma og pappa på middag

Søndag: Burger og pommes frites

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Har dere virkelig klare menyer for hele uker fremover?? Jeg har som regel ikke bestemt meg for middag før etter at ungene kommer fra skolen samme dag...... *imponert*

Ja, lager meny for en uke av gangen og handler all mat hver torsdag eller fredag. Supplerer med ferskt brød og melk i løpet av uken. Mye enklere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *Snart medlem*
Har dere virkelig klare menyer for hele uker fremover?? Jeg har som regel ikke bestemt meg for middag før etter at ungene kommer fra skolen samme dag...... *imponert*

Henger meg på denne jeg! Synes dette var virkelig imponerende. Jeg pleier vanligvis å bestemme det samme dagen også, men noen ganger planlegger jeg for kanskje 3 dager av gangen, særlig hvis vi har handlet inn noe som det er mye av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Begynner på lørdag uke 10 vår liste går fra lørdag til lørdag, vi handler fredag eller lørdag.

Lørdag: koteletter, med soppstuing, ris og grønnsaker: brokkoli, paprika, squash

Søndag: and i kokosmelk saus, med ris og grønnsaker(den mest usunne middagen vi har hatt siden jul, minst)

Madag: rester av anda

Tirsdag: grønnsaksuppe, med grove rundstykker, det ble wrap, med sopp/gulrot stuing og salat

Onsdag: pannekaker, med ertesuppe og bacon

Torsdag: stekt sild, med rømme og stekt løk

Fredag: pizzadagen

Husket feil, på to av dagene, men nå er det rettet ;)

Endret av pulverheksa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag:

Pastagryte med svinekjøtt

Tirsdag:

Pitabrød med kylling i fajitas

Onsdag:

Pizza på Dolly Dimple

Torsdag:

Italiensk på Italiensk restaurant / Pizza for gubben

Fredag:

Hjemmelaget pizza

Lørdag:

Hjemmelaget gryterett med biff

Søndag:

Helstekt svinefilèt med grønnsaker og fløtegratinerte poteter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...