Jump to content
*Heidi*

Legge ut våres ukemenyer-tråden

Recommended Posts

Guest Gjesta
tors: grandiosa kjøttdeig

fre: grandiosa vanlig

lør: grandiosa lørdagspizza

søn: hjemmelaget pizza

man: grandiosa pølse

tirs: grandiosa taco

ons: grandiosa pepperoni

:ler:  :grine2:

Du burde hatt en fiskepizza også ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Cilla

*har lyst til å flytte hjem til piaf* :sjenert:

Vi lager også vanligvis middagsliste hver søndag, men i det siste har det sklidd litt ut....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest piaf
*har lyst til å flytte hjem til piaf*  :sjenert:

:overrasket::ler:

Vi lager også vanligvis middagsliste hver søndag, men i det siste har det sklidd litt ut....

Jeg kommer til å få det fryktelig travelt i ukene framover, så det er fare for at opplegget sklir fullstendig ut her også - ganske snart...

Vil forøvrig legge til at jeg har det skrekkelig rotete, så det er ikke nødvendigvis så stas å bo hos meg. :sjarmor:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nilma

Denne ukens meny:

Mandag: Hjemmelaget fiskegrateng.

Tirsdag: Kinesiske svinekjøttboller, stekt eller braisert kål og basmatiris.

Onsdag: Resten av mandagens fiskegrateng.

Torsdag: Pasta med brokkoli- og pinjekjernepesto.

Fredag: Hvalkjøtt i tynne skiver, sennepspotetsalat.

Lørdag: Bedt til venninne på middag.

Søndag: Hvis jeg får tak i noe godt oksekjøtt har jeg planer om å prøve meg på en tradisjonell engelsk søndagmiddag med roastbeef, Yorkshirepudding, pepperotsaus osv. Hvis ikke blir det muligens noe indisk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fakse

Mandag: Gratinert torsk med spinat og pasta.

Tirsdag: Lapskaus.

Onsdag: Pannekaker og grønnsaksuppe.

Torsdag: Vi reiser på ferie!!! :hoppe:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Miracl3
Har dere virkelig klare menyer for hele uker fremover?? Jeg har som regel ikke bestemt meg for middag før etter at ungene kommer fra skolen samme dag...... *imponert*

He he samme tenkte jeg, går på butikken hver dag jeg å bestemmer meg for middag ti minutter før jeg skal lage den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest gjest1

Min uke begynner på fredag, så dette er hva vi har denne uka fra fredag og til og med torsdag om to dager :)

Fredag: hjemmelagd pizza

Lørdag: Lårstek av kje, med hvitløkpotetmos og dampete grønnsaker, paprika, brekkbønner, gulrot.

Søndag: Andebryst med saus a`la peking, med mungbønnenudler i stedet for pannekaker

Mandag: Fiskesuppe type bergensk, med et hint av rød currypasta

I dag, tirsdag: Wok, med svinekjøtt, hoisinsaus og eggnudler.

Onsdag: Bakt aubergine med squash og (det husker jeg ikke)

Torsdag: Ovnsbakt torsk med fersk tomatsaus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Azlan

Jeg er imponert over dere som klarer å planlegge 7 dager av gangen.

Jeg har selv forsøkt, men det sklir alltid ut. Jeg får som regel lyst på noe annet enn det jeg har tenkt, eller så dukker det opp noe annet.

Jeg klarer maks to dager av gangen.

Kanskje jeg kan hente litt inspirasjon fra denne tråden!

I morgen (svigers på middag):

Biffspiral med taleggio ost og parmaskinke, chilipoteter, hjemmelaget bernaise, salat med ruccola, asparges og bakte tomater.

Til dessert, limepannacotta med jordbærsuppe.

Torsdag: Kotelettform med tomat og div grønnsaker og poteter.

Edited by Azlan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leanne

Mandag: medisterkaker, potet, salat og brun saus

Tirsdag: suppe (blomkål, sopp, gulrot ++) med hjemmelaget grove horn

Onsdag: Lasagne med salat og loff.

Torsdag: Rester av lasagne + evt. litt suppe fra tirsdag

Fredag: Jegergryte

Lørdag: Vi skal på badeland, blir vel middag ute et sted.. :)

Søndag: Middag hos svigers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gjest1

Her er menyen min fra fredag til nå på onsdag.

Fredag: torsk med tomatsaus

Lørdag: Arabisk lammegryte http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=10...mnu1=&mnu2=5023

Søndag: And, med pannekaker, vårløk, agurk, og ovstekte poter med andefett.

mandag: Restewok, med rester av anda, og nudler til

Tirsdag:Pasta med bacon og pesto

onsdag: fiskeboller i hot karrisaus, med kokte poteter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Piper

Er imponert over de som klarer å holde seg til ukesmenyer, men jeg har ingen anelse om hva jeg har lyst på før litt ut på dagen. Hadde aldri klart å vite en uke i forvegen, hva jeg skulle spise hele uken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gjest1
Er imponert over de som klarer å holde seg til ukesmenyer, men jeg har ingen anelse om hva jeg har lyst på før litt ut på dagen. Hadde aldri klart å vite en uke i forvegen, hva jeg skulle spise hele uken.

Vi legger inn litt slingringsmonn, sånn at hvis det krasjer totalt en dag og vi ikke har lyst på det som står på lista, så er det ikke noe problem å bytte litt om, eller forandre litt på tilberedningen ol. Det gjør vi nesten hver uke, men vi passer på å bruke det som er kjøpt inn sånn at vi slipper å kaste mat.

Det er utrolig behagelig å komme hjem og vite hva jeg skal lage til middag, og slipper å gå rundt i butikken en halvtime mens jeg nynner inni meg *hvaskalvihatilmiddagidag*

Jeg hater å handle så fremt jeg kan sender jeg sambo på handling, sånn at jeg slipper. Ikke at han liker det så mye bedre enn meg, men han har anledning til å handle når det er lite folk i butikken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sun Mei

Ukas middager:

Onsdag:

Kyllingwok

Torsdag:

Eksotiske hamburgere

Fredag:

Nachos

Lørdag:

Koteletter og grønnsaker i ovn

Søndag:

Kalkun med fløtegratinerte poteter og grønnsaker

Mandag:

Rester av kalkunen med enkel pastasalat

Tirsdag:

Kebab i pitabrød

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest gjest1

Nå har jeg komponert meny for påsken.

skjærtorsdag: Pasta med bacon og pesto

Langfredag: hjemmelagd pizza

Påskeaften: bursdagsmiddag ikke bestemt enda, kanskje går vi ut og spiser eller til marihøna på fest.

Påskedagen: Grillet lam

2 påskedag: Torsk med persillesaus

tirsdag: tomatsuppe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arkana

I dag: Stekt kylling, ratatouille og couscous.

Onsdag: Taco

Torsdag: Hjemmelagede karbonader med karamellisert løk, brun saus, poteter og grønnsaker.

Fredag: Stekte lammeskiver med en eller annen saus (ikke helt bestemt enda), råstekte poteter og ovnsbakte grønnsaker.

Lørdag: Biff med grønnpeppersaus, pommes noisettes, champignonstuing, friterte løkringer, asparges og gulrøtter.

Søndag: Marokkansk lammegryte med couscous.

Mandag: Koteletter med fløtesaus, poteter og grønnsaker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nilma

Kom hjem fra påskeferie i går, så jeg har ikke rukket å planlegge for hele uken, men menyen så langt er som følger:

Tirsdag: Fullkornspasta med tomatsaus med oliven og MASSE hvitløk.

Onsdag: Hjemmelagde seikaker.

Torsdag: Pasta med kylling, gulrot og brokkoli i en lett parmesansaus.

Fredag: Ovnsbakt laks med sitron- og mynterisotto med erter.

Lørdag: ?

Søndag: ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
*Heidi*

Så flinke dere er til å legge ut, jeg startet tråden men siden da har jeg vært i egypt i to uker og på hytta i påsken så jeg har ikke kommet meg inn i hverdagen enda.. men jeg kommer sterkt tilbake snart ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arkana

I dag: Stekt skinkebiff med potet/purregrateng og grønnsaker.

Onsdag: Ovnsbakt torsk med hjemmelaget aïoli, poteter og grønnsaker.

Torsdag: Hjemmelaget kyllingsuppe med nystekt urte-/hvitløksbrød.

Fredag: Vi spiser ute.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

Da har dere hvertfall nok mat til dere blir pensjonister.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

Mandag: Ovnsbakt laks, grønnsaker, agurksalat, og ris

Tirsdag: Squashsuppe, grov baguette med lettsmør og salat

Onsdag: Ruccolasalat, fetaost, rødløk, kyllingbiter og ris med soyasaus

Torsdag: Hjemmelaget potetmos, røkte pølser:kalkun og kyllingpølser (uten tarmer og annet ekkelt som er i Gildes magre), salat

Fredag: Hjemmelaget pizza, tacos. eller fylte pitabrød med tacoskarbonadedeig og masse grønt.

Lørdag: Risengrynsgrøt med kanel eller fiskeboller i hvir saus m/bacon og grønnsaker/rødbeter

Søndag: Steinbit, hvitting eller laks og tagliatelle med sitron + salat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...