Gå til innhold

Legge ut våres ukemenyer-tråden


*Heidi*

Anbefalte innlegg

Fredag: Kylling kiev, ovnsbakte grønnsaker og potetbåter.

Lørdag: Nachos.

Søndag: Hjemmelaget marokkansk lammegryte med couscous.

Mandag: Franskinspirert byggrynssuppe.

Tirsdag: Hjemmelagede fiskekaker, potetmos, rømmesaus og råkostsalat.

Onsdag: Einerbærgryte med svinekjøtt.

Torsdag: Hjemmelaget spaghetti bolognese.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tar med det jeg husker av neste ukes meny.

I dag fredag: Hjemmelaget pizza

Lørdag: Tapas, med lammekjøttboller, chilipoppers, marinert avocado ++

Søndag: Fylt kylling med epler og løk, couscoussalat og appelsinsalat

Mandag: pasta med reker

Tirsdag: Fiskekaker i brunsaus med poteter og ertestuing

Onsdag og torsdag: husker ikke.

Endret av pulverheksa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søndag: Enchiladas

Mandag: enten pasta med grillet paprika og aubergine eller lasagne med det samme (avhengig av når jeg kommer hjem)

Tirsdag: søtpotetsuppe med ingefær

Onsdag: "løkkake"

Torsdag: spiser sannsynligvis ute

Fredag: Nilmas gresskarrisotto

Lørdag: pletter av gresskar og poteter med salat og muligens fetadip til

Endret av salsera
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Sprøpanert torsk, salat, kokte poteter, rømme, sitronbåter. Kos sjokoladepudding til dessert.

Tirsdag: Risengrynsgrøt. Hjemmelagde scones til kveldsmat

Onsdag: Tomatsuppe med makaroni og pannekaker

Torsdag: Jeg skal på restaurant, mannen fikk lapskaus og flatbrød

Fredag: Båndspagetti med kjøttsaus med ekstra grønnsaker

Lørdag: Kyllingfilet, pommes frites, Bretagnesaus og salat

Søndag: Lasagne og salat

Mandag: Rester

Tirsdag: Kylling med sveet&sour saus og ris

Onsdag: Ikke middag i dag

Torsdag: Ikke middag i dag

Fredag: Laksefilet stekt i folie med div. grønnsaker, poteter til

Lørdag: Ikke middag i dag

Søndag: Hjemmelaget pizza

Mandag: Resten av pizza'en

Tirsdag: Kyllingwok

Onsdag: Ikke middag i dag, spise ute

Torsdag: Grillet kylling og loff

Fredag: Fransk fiskegrateng med poteter, råkostsalat med eple, rømme og sitron

Lørdag: Koteletter stekt i form med grønnsaker og sjysaus

Søndag: Båndspagetti med kjøttsaus med ekstra grønnsaker

Uke 50

Mandag: Mozzarellapizza fra dr.Oetker

Tirsdag: Sodd og flatbrød

Onsdag: Ikke middag i dag

Torsdag: Bali kyllinggryte

Fredag: Pasta med røkt kjøttpølse og hjemmelaget tomatsaus

Lørdag: Biff med ovnsstekte potetskiver, krydderbearnaise, stekt mais,purre og tomat

Søndag: Laksefilet bakt i ovn med purre, gulerot og persillesmør, samt mandelpoteter, dampet brokkoli, sitronbåter og rømmeklatt

Uke 51

Mandag: Moussaka

Tirsdag: Rester

Onsdag: Omelett og brød

Torsdag: Kyllingwok med div grønnsaker, ris og thai-saus som jeg ikke husker hva heter

Fredag: Skal bort på middag, vet ikke hva menyen er

Lørdag: Entrecote med pommes frites, krydderbernaise, mais og masse salat

Julaften: Julemiddag- ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, poteter og brun saus :sikle:

Uke 52

1. juledag: Pinnekjøtt, poteter og kålrotstappe, og masse deilig kraft

2. juledag: Julekveldssuppe, og ribbe, medisterkaker, surkål, saus, poteter etc.

Onsdag: Spagetti med kjøttsaus

Torsdag: Fransk fiskegrateng med poteter, salat, rømme og sitron

Fredag: Orientalsk gryterett og basmatiris

Lørdag: Biff, pommes frites, lettbernaise, mais og salat

Nyttårsaften: Marinert kalkunbryst med mandelpoteter, babygulerøtter, fløtesaus, rosenkål og waldorfsalat

1. Nyttårsdag: Rester fra i går

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Lasagne, salat og nystekte rundstykker.

Lørdag: Biff stroganoff med enten ris eller potetmos.

Søndag: Chili con carne med maisbrød.

Mandag: Ovnsbakt torskefilet, grønnsaker, poteter og aïoli.

Tirsdag: Bifteki med greskbakte poteter og grønnsaker, gresk salat og dressing.

Onsdag: Spinatsuppe med eggebåter, rundstykker med smør til.

Torsdag: Stekt kyllingfilet, ratatouille og salt-/rosmarinbakte småpoteter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny uke. :)

I dag: Blandet grønn salat med balsamicobakte rødbeter, aromaepler, valnøtter og chèvre. Godt brød ved siden av.

Søndag: Bacon- og grønnsakslasagne med blandet grønn salat.

Mandag: Grov speltpasta med tunfisk og masse grønnsaker.

Tirsdag: Lettsaltet torsk med rødbeter, kapers og bacon. Puré av poteter, pastinakk og sellerirot som tilbehør.

Onsdag: Kremet, tomatbasert fiskegryte med villris+brun basmatiris.

Torsdag: Gårdsprodusert korv, kokte poteter og kålrabistappe.

Fredag: Fullkornsspaghetti med herm. tomater, grillet aubergine, kalamataoliven, middelhavsansjos og parmesan.

Tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Litt sent ute, men slik var/er/blir denne uka:

Søndag: vegetarmoussaka og salat

Mandag: chili med røde bønner

Tirsdag: soppsuppe med brød til middag og salat til kvelds

Onsdag: fullkornpasta med en tomatsaus full av grønnsaker (aubergine, selleri, gulrot, eventuelt sopp) og parmesan

Torsdag: kjapp middag med tofukaker og brokkoli

Fredag: vi får besøk og jeg lager vel diverse småretter

Lørdag: antar det blir nok rester fra fredagen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Wraps med marinert kylling, salat, forskjellige grønnsaker og hjemmelaget salsa.

Lørdag: Hjemmelagede hamburgere med ovnsbakte, krydrete potetbåter og salat til.

Søndag: Coq au vin

Mandag: Panerte fiskekaker, poteter, grønnsaker og tartarsaus.

Tirsdag: Pasta carbonara

Onsdag: Spiser alene, så det blir enten bakt potet med fyll eller omelett

Torsdag: Hakkebøffer med brun saus, karamellisert løk, grønnsaker og poteter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag: Blåkveite med gulrotstuing og potet

Fredag: Svinekoteletter "Hawai-style" med ris og broccoli

Lørdag: Biff med bakt potet, ristet champignon, grillet tomat og blanding av løk og paprika

Søndag: Hel kalkun med hasselbackpoteter, gulrot, minimais, blomkål og brekkbønner

Mandag: Fiskeboller i hvit saus

Tirsdag: Lapskaus på røykeknoke

Onsdag: Seibiff med løk

Torsdag: Hønsefrikasè

Fredag: Kyllinglår med karrisaus, ris og salat

Lørdag: Hjemmelaget lasagne

Søndag: Lammesteik

Jeg er litt planleggingsfrik på dette med middag da vi har langt til butikk og jeg storhandler en gang i uken. :klappe: Ble litt mer enn en uke, men siden vi er midt i - tenkte jeg at det var like greit... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne uken ser ut til å bli omtrent sånn:

I dag: Stekt uerfilet, ovnsbakte potetbåter, braisert spinat, ovnstørkede tomater med oregano og jordskokkpuré med trøffelolje. Chablis.

Søndag: Elggryte med bacon, rødvin og rotgrønnsaker. Tilbehør blir smørdampede rosenkål og puré av poteter, pastinakk og sellerirot. Portugisisk rødvin (Douro).

Mandag: Improvisert betasuppe med rotgrønnsaker, byggryn, kikerter og røkt svineknoke.

Tirsdag: Antakelig fullkornsspaghetti med brokkoli, middelhavsansjos og pinjekjerner.

Onsdag: Spise ute.

Torsdag: Ovnsbakt laks- eller ørretfilet med tomat- og linsesalat og matyoghurt.

Fredag: Wok med kyllingfilet, kyllingkraft, blandede grønnsaker og cashewnøtter. Basmatiris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag lørdag: Warps med marinert kylling, guakkis, salsa og salat

Søndag: lutefisk med ertestuing, bacon og poteter

mandag: Pastasalat med rødkål og epler

Tirsdag: Thai inspirert kyllingsuppe

Onsdag: Nudelsuppe med gulrot og koriander

Torsdag: Fiskcurry med kokosmelk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny ukemeny - med stadig flere forbehold om endringer og forenklinger for hver dag vi kommer nærmere julen. ;)

I dag: Fullkornsspaghetti med reker, hvitløk, rød chili og bladpersille. Servert med god olivenolje, sitronbåter og Chablis.

Søndag: Lammegryte med herm. tomater, hvitløk, hvitvin og Snøfrisk. Ovnsbakte mandelpotetbåter og kokte aspargesbønner med ramsløk. Rioja.

Mandag: Pasta med bacon, sopp, spinat og gorgonzola.

Tirsdag: Antakelig omelett med bacon, purre, squash og chèvre + grønn salat. Eller vi spiser ute hvis dagen blir for travel. :forvirret:

Onsdag: Lettsaltet torsk med grønnsakslapskaus (poteter, rotgrønnsaker og bladpersille).

Torsdag: Fersk fisk i en eller annen form, enten stekt hvit fisk og gulrotpuré med ingefær eller laks med potet/rotmos og grønnsaker.

Fredag: Enkel purésuppe av rødbeter med hvitløk, spisskummen og allehånde. Rømmeklatt i suppen, og grovt surdeigsbrød med Nilmas/Nigellas ;) geitostdip (chèvre, valnøtter, vårløk og basilikum).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har visst glemt å skrive inn ukemenyen, som begynte i går.

Fredag: Ovnsbakt kylling og grønnsaker med byggrynsrisotto.

I dag: Stekt biff med ovnsbakte potetbåter, grønnsaker (asparges og gulrøtter), champignonstuing, grønnpeppersaus og løkringer.

Søndag: Boeuf bourguignon med potetmos. Varm epleterte med iskrem til dessert.

Mandag: Hjemmelagede fiskeboller i karrisaus med poteter, brokkoli og gulrøtter.

Tirsdag: Stekt kyllingfilet med fennikel/vårløkstuing og råstekte potetskiver.

Onsdag: Gratinert løksuppe.

Torsdag: Hjemmelagede baconkarbonader med poteter, karamellisert løk og stuede rotgrønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har visst også glemt å skrive inn ukesmenyen. Etter tre ukers ferie og kun restaurantbesøk er jeg tydeligvis litt ute av trening.

Forsøker en meny med lite poteter og annen karbohydratrik mat nå før jul. Det sammen med mange timer spinning denne uka og neste håper jeg gjør susen i forhold til de kiloene jeg har lagt på meg i løpet av ferien.

Mandag: Ovnsbakt torsk. Tilbehør er linseragu med bacon og timian og ovnsstekte tomater.

Tirsdag: Gulrotsuppe med ingefær og appelsin.

Onsdag: Kyllingfrikadeller med braisert spisskål/champignon.

Torsdag: Nakkekoteletter med rotgrønnsaker.

Fredag: Vi spiser ute. Sikkert sushi.

Lørdag: Hjemmelaget pizza med artisjokker, blåmugg og spekeskinke. Man må jo få kose seg litt....

Søndag: Rødbetesuppe med kokos og chilli. Hjemmelaget brød av et eller annet slag serveres til.

Endret av Prinsesse på erten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meny for denne uka, selv om vi jo er halvveis ferdig med den...

Mandag: Ørret på bulgursalat.

Tirsdag: Grov julepølse med hjemmelaget potetmos og fløtesaus.

Onsdag: Bacalao.

Torsdag: Gul fiskesuppe med laks og torsk.

Fredag: Kjefrikkase.

Lørdag: Lutefisk hos mine foreldre.

Søndag: Førjulsmiddag hos mannen sine foreldre, trolig ribbe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var det tid for ny ukemeny:

Fredag: Jeg spiser alene (samboeren min er på julebord) så jeg tror det blir hjemmelaget viltgryte (fra fryseren) med potetmos.

Lørdag: Stekt skinkebiff, fløtegratinerte poteter og forskjellige grønnsaker.

Søndag: Pitabrød fylt med stekt kylling, salat, grønnsaker, hjemmelaget salsa og rømme.

Mandag: Brennende kjærlighet

Tirsdag: Vårruller, ris, wokede grønnsaker og søt chilisaus.

Onsdag: Jeg spiser alene (samboeren min er på nok et julebord) og har ikke bestemt meg for hva jeg vil ha enda.

Torsdag: Middag på Gardermoen på vei hjem til jul. :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Dette blir en ganske spesiell uke :) Torsdag drar vi til mine svigerforeldre i Arendal og lørdag videre til mine foreldre i Fredrikstad. Men noen middager må likevel lages:

Mandag: Rødbetesuppe med kokos og chilli. Fikk ikke laget denne på søndag.

Tirsdag: Spise ute, en venninne fyller 30.

Onsdag: Kylling i grønn curry med jasminris.

Torsdag: Sildebord når vi kommer frem til Arendal.

Fredag: Sprellfersk torsk med poteter, sprøstekt bacon og poteter. Sennep til.

Lørdag: Godt brød og masse digg pålegg. Tradisjon hos mamma og pappa på lille juleaften.

Søndag: Ribbe og skinkestek. Kokte poteter, rødkål, surkål, og mammas fantastiske saus :sjarmor:

Mandag og tirsdag er jeg usikre på. Vi skal spise hos mine foreldre, men de har ingen helt faste tradisjoner på hva som serveres.

Tredje juledag skal vi hjem til Oslo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da er vi ferdige med juleturnèen. Deilig å komme hjem igjen.

Onsdag: Kokt laks med potet, agurksalat og rømme.

Torsdag: Hønsesuppe laget fra scratch.

Fredag: Sur-søt mangokylling med jasmineris.

Lørdag: Hjemmelaget pizza med blåmugg og artisjokk.

Søndag: Treretters middag med venner. Kalkun til hovedrett.

Mandag: Linsesuppe med egg og chorizo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uke 1

Tirsdag: Risengrynsgrøt

Onsdag: Laks bakt i folie med gulerot, purre, squash, sitron og persille, poteter til.

Torsdag: Grillet kylling og frøloff

Fredag: Ostepanetter med ris og salat

Lørdag: Spise ute

Søndag: Hjemmelagde karbonader, råstekte potetbåter, brokkoli og viltsaus

Uke 2

Mandag: Kylling sweet & sour med ris

Tirsdag: Ribbe og julepølse, poteter, surkål og brun saus. (rester i frysern)

Onsdag: -

Torsdag: Sodd og flatbrød

Fredag: Sprøpanert torskefilet, poteter og råkostsalat av gulerot og eple

Lørdag: Risengrynsgrøt, McDonalds på kvelden ;)

Søndag: Hjemmelaget pizza

Uke 3

Mandag: Biff Stroganoff med ris til

Tirsdag: Rester fra i går

Onsdag: Spagetti med røkt kjøttpølse og hjemmelaget tomatsaus

Torsdag: Hjemmelaget pizza fra fryseren

Fredag: Fransk fiskegrateng, kokte poteter, salat, rømme, sitron

Lørdag: Kyllingwok med diverse grønnsaker, sweet & sour og nudler

Søndag: Kalkunbryst, poteter, fløtesaus, rosenkål

Endringer blir det alltid ;)

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da var julen over for denne gang. Dessverre i grunn, det har vært mye god mat, det skal sies. Da var det klart for ny ukemeny, bare for noen dager i første omgang siden i morgen er første dag med "normal" mat og vi vanligvis starter ukemenyen på torsdager/fredager.

I dag: Resten av gårdagens lammestek m/fløtegratinerte poteter, rødvinsaus og ovnsbakte grønnsaker.

I morgen: Foliebakt torskefilet med poteter, grønnsaker og aïoli.

Onsdag: Kyllingnudelsuppe med hjemmebakt urtebrød til.

Torsdag: Spaghetti bolognese med salat til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...