AnonymBruker Skrevet 22. februar 2019 #13241 Del Skrevet 22. februar 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er gjennomgående spesifisert i boken hvilke merker som "skal" brukes, slik som Møllerens Pizzamel.... Anonymkode: 100ad...85f Jøss, er det i det hele tatt lov? Uten å merke med reklame? Anonymkode: 02c1b...ccc 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktninja Skrevet 22. februar 2019 #13242 Del Skrevet 22. februar 2019 12 timer siden, Zeitgeist skrev: Ang. denne kebaboppskriften ... for det første skal innlegget merkes med reklame. For det andre brukes det særdeles sjeldent svinekjøtt i kebab grunnet religiøse forbud. Kultur- og ikke minst matkulturignoransen står tydeligvis sterkt hos O' Store (som f.eks. å bruke creme fraiche i japanske pannekaker. Creme fraiche er ikke vanlig bestanddel av det japanske kjøkkenet) Tenker du på innlegg nr#13205 om jeg ikke husker feil? [At vi på KG] "hetser mennesker som ikke bare kan å lage mat, men som forvalter våre råvaretradisjoner på en fabelaktig måte." 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. februar 2019 #13243 Del Skrevet 22. februar 2019 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er gjennomgående spesifisert i boken hvilke merker som "skal" brukes, slik som Møllerens Pizzamel.... Anonymkode: 100ad...85f Jeg mente - som jeg burde ha spesifisert - blogginnlegget. Når det kommer til produktanbefalinger, så er det av og til en grunn til at et produkt anbefales over et annet. I f.eks. "Kokkelandslagets store kokebok" anbefales Valrhona-sjokolade i enkelte oppskrifter. Men de skriver også hvorfor de velger å bruke det produktet og ikke en no-name-sjokolade. 5 timer siden, Fruktninja skrev: Tenker du på innlegg nr#13205 om jeg ikke husker feil? [At vi på KG] "hetser mennesker som ikke bare kan å lage mat, men som forvalter våre råvaretradisjoner på en fabelaktig måte." Haha, jeg hadde allerede vært i et aldri så lite ordkiv - nå slettet - med samme person i Middagstråden under "Mat og Drikke". Det må kanskje innrømmes at jeg ikke har satt meg ned og studert hver eneste oppskrift på MfB-bloggen, men det jeg har lest hittil vitner på ingen måte om "fabelaktig forvaltning", men langt mer om "begredelig besudling". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 22. februar 2019 #13244 Del Skrevet 22. februar 2019 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen som fikk med seg tilbudet på knivene i går? 😂 ser det er slettet idag Anonymkode: dff8b...981 Kommer aldri til å kjøpe noe som Gudinnen reklamerer for 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #13245 Del Skrevet 24. februar 2019 På 21.2.2019 den 19.52, Marimba skrev: Mulig jeg banner i kjerka her nå, men jeg syntes egentlig den kebaboppskriften så litt spennende ut. Litt spent på det sideflesket da.. tror kanskje jeg hadde brukt lam istedenfor.. Men jeg tror at dersom man har unger som vil spise "gatekjøkkenkebab" hjemme, kan den oppskriften passe (eller om man er voksen og bare har lyst på gatekjøkkenkebab hjemme, det kan jo skje det og). Og om man en annen gang heller vil ha en mer autentisk kebab og ikke den norske versjonen kan man kanskje stikke innom et kjøkken i Istanbul. Meeen, for min del tror jeg nok det blir med tanken på at den så spennende ut. Det virket nemlig som man MÅTTE kjøpe den der påleggsformen for å lage den, og jeg har allerede nok duppeditter på kjøkkenet som tas frem alt for sjelden. Svært sjelden, finner du sjapper som har rent kjøtt her i Norge. Det er et farseprodukt. Når det gjelder kebab, så brukes ikke svin. Kebab er lam Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #13246 Del Skrevet 24. februar 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Svært sjelden, finner du sjapper som har rent kjøtt her i Norge. Det er et farseprodukt. Når det gjelder kebab, så brukes ikke svin. Kebab er lam Anonymkode: d8fcb...cf7 Ja, selvsagt okse og kyllingkjøtt. Her i Norge får du farsevsrianten. Mulig noen bruker rent kjøtt, men ikke at jeg har sett det. Kebab kjøtt er grillet kjøtt. Alle har sett kjøttet som surrer rundt. Har ikke sett boken hennes, men hvilke kebab er det? Shis kebab? Døner kebab? Det er mange varianter. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #13247 Del Skrevet 24. februar 2019 Ta mat-diskusjonen et annet sted, er dere snill. Anonymkode: 87ee8...8ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #13248 Del Skrevet 24. februar 2019 Noen som har fått med seg diskusjonen om Idoform i matlagingen? Slike tabletter inneholder vel mer en melkesyrebakterier? Anonymkode: 87ee8...8ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #13249 Del Skrevet 24. februar 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Noen som har fått med seg diskusjonen om Idoform i matlagingen? Slike tabletter inneholder vel mer en melkesyrebakterier? Anonymkode: 87ee8...8ba Idoform i matlaging? i alle dager. hva skal det være godt for? Anonymkode: 1d786...c1a 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 24. februar 2019 #13250 Del Skrevet 24. februar 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen som har fått med seg diskusjonen om Idoform i matlagingen? Slike tabletter inneholder vel mer en melkesyrebakterier? Anonymkode: 87ee8...8ba 1 time siden, AnonymBruker skrev: Idoform i matlaging? i alle dager. hva skal det være godt for? Anonymkode: 1d786...c1a Ikke noe uvanlig å lage yoghurt på idoform, eller andre melkesyrebakterier Her er en fra sunkost..https://sunkost.no/oppskrifter/hjemmelaget-yoghurt-melkesyrebakterier/ 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #13251 Del Skrevet 25. februar 2019 21 timer siden, Chizue skrev: Ikke noe uvanlig å lage yoghurt på idoform, eller andre melkesyrebakterier Her er en fra sunkost..https://sunkost.no/oppskrifter/hjemmelaget-yoghurt-melkesyrebakterier/ Ah okei, trodde det var noe ala putte det i brøddeigen eller i gryteretten.. Anonymkode: 1d786...c1a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #13252 Del Skrevet 25. februar 2019 On 2/21/2019 at 6:43 PM, Fruktninja said: Et velformulert barn... "Træ den medfølgende posen ned i påleggsformen." Tydeligvis en helst spesifikk type og merke påleggsform hun snakker om? Er det en egen produktliste i boken også, eller? Møllerens Pizzamel, påleggsform av "X" merke, og så videre..? Anonymkode: 46e39...e8d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2019 #13253 Del Skrevet 28. februar 2019 Im just gonna leave this here... Anonymkode: 100ad...85f 33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 28. februar 2019 #13254 Del Skrevet 28. februar 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Im just gonna leave this here... Anonymkode: 100ad...85f Ja det kom jo som ei (gul) bombe. 30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2019 #13255 Del Skrevet 28. februar 2019 44 minutter siden, Ardwinna skrev: Ja det kom jo som ei (gul) bombe. 😀 knis!!! Anonymkode: 100ad...85f 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2019 #13256 Del Skrevet 28. februar 2019 "dressingen er smakfull og ikke kvalm". 🙄 Hvem har sagt kebabsaus er kvalmt? Vet ikke hvordan kebaben er på Austmarka, men jeg syns ikke kebabsaus alltid er kvalmt? Anonymkode: cd8b9...c2a 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ewe Skrevet 28. februar 2019 #13257 Del Skrevet 28. februar 2019 Litt morsom den tråden der inne nå. En som spør hvordan man kverner kjøtt, og noen har svart noe sånt som: "Du kjøper ønsket kjøtt og putter det i kverna og kverner i vei!", så har noen skrevet at slike ufine svar kan man holde seg for god til 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktninja Skrevet 28. februar 2019 #13258 Del Skrevet 28. februar 2019 4 minutter siden, Ewe skrev: Litt morsom den tråden der inne nå. En som spør hvordan man kverner kjøtt, og noen har svart noe sånt som: "Du kjøper ønsket kjøtt og putter det i kverna og kverner i vei!", så har noen skrevet at slike ufine svar kan man holde seg for god til Det er jo typisk dronning-formulering!! "kok ønsket potet" "Skjær ønsket kjøtt i skiver" "server med ønsket grønnsak" 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 8. mars 2019 #13259 Del Skrevet 8. mars 2019 Skjedd noe i gruppa i det siste, da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2019 #13260 Del Skrevet 8. mars 2019 10 minutter siden, MarianneE skrev: Skjedd noe i gruppa i det siste, da? Har vært rolig der i det siste. Syns det er lite aktivitet, så det med at alle innlegg må godkjennes før pubølisering kan ikke være bra for trafikken. Det er kommet et par medlemmer som legger ut fine vegetaroppskifter. Anonymkode: 12d42...963 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg