Antoinette Skrevet 10. mai 2017 #9481 Del Skrevet 10. mai 2017 Ja jeg vet at det er godt til fisk, det var utseendet jeg reagerte på. Ordentlig eggesmør skal ikke se sånn ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 10. mai 2017 #9482 Del Skrevet 10. mai 2017 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eggesmør er faktisk veldig godt Anonymkode: 4363b...1ee 5 minutter siden, bippo skrev: Enig, kjempegodt til fisk 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eggesmør er godt, men gruppa er en parodi. Anonymkode: d877a...8fb Det kan godt hende men det verken så godt ut eller høres godt ut... Kanskje jeg må prøve det siden dere sier det er godt Men da skal jeg selvsagt finne en annen oppskrift enn fruen sin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9483 Del Skrevet 10. mai 2017 1 minutt siden, Antoinette skrev: Ja jeg vet at det er godt til fisk, det var utseendet jeg reagerte på. Ordentlig eggesmør skal ikke se sånn ut. Ok, beklager. Jeg er ikke medlem gjest i gruppa lenger, men tviler ikke på at utseende ikke var noe å rope hurra for. Anonymkode: d877a...8fb 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9484 Del Skrevet 10. mai 2017 1 minutt siden, Ardwinna skrev: Det kan godt hende men det verken så godt ut eller høres godt ut... Kanskje jeg må prøve det siden dere sier det er godt Men da skal jeg selvsagt finne en annen oppskrift enn fruen sin Hehe, ja, bildene fra frua sjøl kan jo lure en hver til å ikke ville prøve noe nytt Anonymkode: d877a...8fb 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 10. mai 2017 #9485 Del Skrevet 10. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ok, beklager. Jeg er ikke medlem gjest i gruppa lenger, men tviler ikke på at utseende ikke var noe å rope hurra for. Anonymkode: d877a...8fb Ikke medlem jeg heller men lover å melde meg inn hvis jeg skal begynne å HATE mat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marisana Skrevet 10. mai 2017 #9486 Del Skrevet 10. mai 2017 16 minutter siden, Ardwinna skrev: Det er nok fruens oppskrift på "Skinnstekt hyse med olivenstekte poteter, eggesmør og sursøt raspet gulrot" hun tenker på. Eggesmøret er da laget av egg og smør med litt krydderurter. Jeg elsker egg, men eggesmør? Usj, der går grensen for meg. Eggsmør husker jeg moren min pleide å lage til røkt kolje. Ikke min favoritt, men det smaker ikke ille heller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 10. mai 2017 #9487 Del Skrevet 10. mai 2017 Ok nå måtte jeg bare sjekke mammas kokebok her, hun bruker: smeltet meierismør finhakkede hardkokte egg finhakket persille, dill og kjørvel frisk sitron salt og pepper 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 10. mai 2017 #9488 Del Skrevet 10. mai 2017 Nå fikk jeg lyst på hva som helst bare det serveres med eggsmør 🤤 Bare synd jeg har planlagt en middag som absolutt ikke passer med det 😩 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9489 Del Skrevet 10. mai 2017 Bilde av smøret? Hvis jævli kan del bli liksom, det er egg og smør nå ble jeg nysgjerrig! Anonymkode: ff632...9c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9490 Del Skrevet 10. mai 2017 Det var kanskje litt vel store biter med egg i hennes smør ser jeg.. Anonymkode: 4363b...1ee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sugemerke Skrevet 10. mai 2017 #9491 Del Skrevet 10. mai 2017 Eggesmør er en av de tingene som ser jævlig ut, men smaker godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9492 Del Skrevet 10. mai 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bilde av smøret? Hvis jævli kan del bli liksom, det er egg og smør nå ble jeg nysgjerrig! Anonymkode: ff632...9c5 Sikkert store, ujevne eggebiter i svidd smør Anonymkode: d877a...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. mai 2017 #9493 Del Skrevet 10. mai 2017 Nå skal jeg fortelle en hemmelighet, jeg deler egget i eggdeleren først en gang så snur jeg det å deler en gang til. 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9494 Del Skrevet 10. mai 2017 2 timer siden, Antoinette skrev: Ok nå måtte jeg bare sjekke mammas kokebok her, hun bruker: smeltet meierismør finhakkede hardkokte egg finhakket persille, dill og kjørvel frisk sitron salt og pepper Stikkordet her er nok finhakket.. Da ser nok eggesmøret raskt mye mer delikat ut. Ikke ubestemmelige klumper av egg (ja, gikk inn på bloggen for å se, shame on me). Hva er forresten sursøt, raspet gulrot? Er ikke det vanlig råkost? (jeg spør oppriktig). Anonymkode: d877a...8fb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 10. mai 2017 #9495 Del Skrevet 10. mai 2017 Nå måtte jeg og inn på bloggen og se på bilde av eggesmør, og det så jo ikke sånn superdelikat ut nei, men etter å ha lest her så trodde jeg det skulle være mye verre . Det jeg imidlertid syntes var ille, var norsken på bloggen: "Rasp gulrot. Blande vann og sitron. Smak til med sukker. Helle over raspet gulrot og vend rundt". Utrolig irriterende at de driver å blander ulike verbtider på den måten der. Det virker så uproft og rotete. Nå kan sikkert noen moralens voktere pirke på noen skrivefeil eller dårlig grammatikk i mine innlegg her på forumet også, men jeg synes ikke det blir det samme. Når man skriver for et bredt publikum med ønske om å tjene penger og leve av bloggen, bør man ha et mer profesjonelt preg og et bedre språk enn om man lirer av seg fjas på på et forum. 21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9496 Del Skrevet 10. mai 2017 Ble faktisk litt (positivt) overrasket over bildet selv. Men vil ikke si at det lignet på det eggesmøret mormor pleide å lage, for å si det sånn Anonymkode: d877a...8fb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #9497 Del Skrevet 10. mai 2017 1 time siden, Marimba skrev: Nå måtte jeg og inn på bloggen og se på bilde av eggesmør, og det så jo ikke sånn superdelikat ut nei, men etter å ha lest her så trodde jeg det skulle være mye verre . Det jeg imidlertid syntes var ille, var norsken på bloggen: "Rasp gulrot. Blande vann og sitron. Smak til med sukker. Helle over raspet gulrot og vend rundt". Utrolig irriterende at de driver å blander ulike verbtider på den måten der. Det virker så uproft og rotete. Nå kan sikkert noen moralens voktere pirke på noen skrivefeil eller dårlig grammatikk i mine innlegg her på forumet også, men jeg synes ikke det blir det samme. Når man skriver for et bredt publikum med ønske om å tjene penger og leve av bloggen, bør man ha et mer profesjonelt preg og et bedre språk enn om man lirer av seg fjas på på et forum. Og det var årsaken til at jeg ikke helt var sikker på om det var rett innlegg jeg hadde funnet. Det bildet er på langt nær ille mtp hva som ellers presenteres av flyvrak og togkræsj der inne. Anonymkode: 54500...399 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #9498 Del Skrevet 11. mai 2017 13 timer siden, Severus skrev: Nå skal jeg fortelle en hemmelighet, jeg deler egget i eggdeleren først en gang så snur jeg det å deler en gang til. Samme gjør jeg Mamma lagde alltid eggesmør til hvit fisk da jeg var liten, veldig godt. Og jeg liker ikke kokt egg engang Anonymkode: 2d78b...c03 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #9499 Del Skrevet 11. mai 2017 Åh, han gutten.. Dere vet sikkert hvem jeg mener. Nå har han sendt direkte på gruppen av noe han lager, og han er så skjønn. Han er vell den grunnen til at jeg fortsatt er medlem i gruppa. Anonymkode: 43e74...8c9 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MalloryK Skrevet 11. mai 2017 #9500 Del Skrevet 11. mai 2017 (endret) Jaaa! Åh han er så herlig, han har mange fans i gruppen. Jeg elsker alle postene hans. Endret 11. mai 2017 av MalloryK 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg