Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Dere må da forstå at når hun gjør endringer i en oppskrift, så er det hennes egen oppskift. Derfor legger hun til slike rare ingedienser som ikke gir mening

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, AnonymBruker skrev:

ZFlhTzBh


Lol.

Anonymkode: 7cd9b...244

Skjønner ikke problemet. Man kjøper marengsbunnen og lager kaken ut i fra den, altså en kake fra bunnen :klo::ler:
De er så nazi på reglene der at jeg blir rent imponert... Fru T burde betale moddene sine, for de er virkelig ivrige.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, AnonymBruker skrev:

ZFlhTzBh


Lol.

Anonymkode: 7cd9b...244

Ble nettopp stengt en tråd der inne nå som handlet om pølse fra butikken i pølsegryta. Og det ikke var fra bunnen av. 

Er jo det samme å kjøpe en pakke grillpølser på REMA 1000 eller en ferdig pavlova.... (selv om hjemmelaget er best, rett skal være rett) 

Disse adminsa har jo ingen kontroll! 

Anonymkode: 906bb...ff3

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker ofte at det må stå veldig dårlig til med kokekunnskapene til svært mange nordmenn når jeg ser på denne facebookgruppa!

  • Liker 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 minutter siden, tonebelinda skrev:

Tenker ofte at det må stå veldig dårlig til med kokekunnskapene til svært mange nordmenn når jeg ser på denne facebookgruppa!

Ikke hvis man leser her. For her kan alle alt 😉

Anonymkode: d1be9...1c0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ikke hvis man leser her. For her kan alle alt 😉

Anonymkode: d1be9...1c0

Ingen kan alt. Men noen kan mer. Blunkesmiley. 

Anonymkode: d877a...8fb

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På Monday, May 15, 2017 den 13.17, AnonymBruker skrev:

Ble nettopp stengt en tråd der inne nå som handlet om pølse fra butikken i pølsegryta. Og det ikke var fra bunnen av. 

Er jo det samme å kjøpe en pakke grillpølser på REMA 1000 eller en ferdig pavlova.... (selv om hjemmelaget er best, rett skal være rett) 

Disse adminsa har jo ingen kontroll! 

Anonymkode: 906bb...ff3

Seriøst?  Slettet fordi det var ferdigpølser i pølsegryta?  Mener de at man skal lage pølsene helt fra bunnen og da?  :klo:

Anonymkode: 00d37...581

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser i kommentarfeltet at T har kontakt med ett forlag og skal gi ut en bok? 

Anonymkode: 906bb...ff3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ser i kommentarfeltet at T har kontakt med ett forlag og skal gi ut en bok? 

Anonymkode: 906bb...ff3

Mnja....

det siste jeg fikk med meg var at "ingen forlag har tatt kontakt" så hun ville gi ut på eget forlag/for egen regning....

Om det har vært noe utvikling i den tråden jeg leste det i vet jeg ikke, men jeg ser  frem til å bla igjennom den boken! 

Anonymkode: 100ad...85f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ser i kommentarfeltet at T har kontakt med ett forlag og skal gi ut en bok? 

Anonymkode: 906bb...ff3

Håper det forlaget godtar plagiat da....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Mnja....

det siste jeg fikk med meg var at "ingen forlag har tatt kontakt" så hun ville gi ut på eget forlag/for egen regning....

Om det har vært noe utvikling i den tråden jeg leste det i vet jeg ikke, men jeg ser  frem til å bla igjennom den boken! 

Anonymkode: 100ad...85f

"Jeg skal det ❤. Ett lite utvalg av oppskriftene iallefall. Har kontakt med ett forlag så skal møte de snart 😙
Takk ❤❤" 

Skrev hun i en kommentar i går 00:24, der hvor ei hadde lagt ut en bok med oppskrifter fra gruppen 

Anonymkode: 906bb...ff3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Zeitgeist
8 timer siden, MalloryK skrev:

Hva skjedde egentlig med AS hennes, som var på proff/brreg?
 

Det står litt lengre bak i denne tråden, men det ble tvangsoppløst grunnet manglende regnskap/innrapportering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fatter ikke at de sunnmørsbrødene er så populære som grovbrød?  I følge brødskalakalkulatoren er de bare 27% grove og i mine øyne er det ikke noe å skryte av som grovbrød. Får bare 2 "kakestykker" på brødskalaen. Må opp i over 50 % for å få tre "kakestykker"

Jeg er en ivrig brødbaker( både surdeig og med gjær) og baker gode grovbrød med ekstra kli som blir over 100% grove. Ja, det går an å komme over 100%, baker med bare sammalt mel og ha i ekstra kli. 

 

Anonymkode: 12d42...963

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg fatter ikke at de sunnmørsbrødene er så populære som grovbrød?  I følge brødskalakalkulatoren er de bare 27% grove og i mine øyne er det ikke noe å skryte av som grovbrød. Får bare 2 "kakestykker" på brødskalaen. Må opp i over 50 % for å få tre "kakestykker"

Jeg er en ivrig brødbaker( både surdeig og med gjær) og baker gode grovbrød med ekstra kli som blir over 100% grove. Ja, det går an å komme over 100%, baker med bare sammalt mel og ha i ekstra kli. 

 

Anonymkode: 12d42...963

Du får brød til å bli over 100% grove? Hvordan klarer du det? 

 

Anonymkode: 02c1b...ccc

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...