Skravla Skrevet 20. desember 2023 #5181 Skrevet 20. desember 2023 Daria skrev (21 minutter siden): Nettopp derfor er du et trygt valg Det er godt å høre. 🎄
Sauen Shaun Skrevet 24. desember 2023 Forfatter #5182 Skrevet 24. desember 2023 Her er stedatter med familie ventet i ettermiddag, så motivasjonen for å rydde er absolutt tilstede. Men samtidig er det to skrøpelige skrotter som bor her, så det blir som det blir… Ambisjonene om å stryke duk til middagsbordet har forsvunnet. Det blir voksduk… Men det er jul, skuldrene er senket - og jeg koser meg. GOD JUL! 🎄🎅
Daria Skrevet 24. desember 2023 #5183 Skrevet 24. desember 2023 Stryke duker er omtrent det eneste jeg har gjort i år... God jul
Sauen Shaun Skrevet 25. desember 2023 Forfatter #5185 Skrevet 25. desember 2023 Nydelig juledag med fred i heimen. 🎄 Lykken var stor i går, da jeg klarte å få til en perfekt ribbe (gleder meg til rester i dag ). Saftig ribbe med knasende sprø svor. Feiringen ble veldig koselig, og gjestene så veldig fornøyde ut da de gikk littcetter midnatt. Begavet har man jo også blitt. Både med sjokolade, lakris, kaffe, te, alkoholfri vin, syltetøy, spekemat, sokker, morsom T-skjorte (som krever en grundig diett før den kan brukes), refleks, såper, hårprodukter, bunadsølv, bok, kaffekrus, puter, julepynt, en snakkende kaktus og noe til slektsforskning - og sikkert noe jeg har glemt i farten… Jeg er bortskjemt, heldig og veldig glad.
Daria Skrevet 25. desember 2023 #5186 Skrevet 25. desember 2023 Denne snakkende kaktusen - er det riktig å anta at den ikke er helt biologisk og naturlig...?
Sauen Shaun Skrevet 26. desember 2023 Forfatter #5187 Skrevet 26. desember 2023 Daria skrev (16 timer siden): Denne snakkende kaktusen - er det riktig å anta at den ikke er helt biologisk og naturlig...? Helt korrekt antagelse
Roadrunner Skrevet 26. desember 2023 #5189 Skrevet 26. desember 2023 Daria skrev (18 minutter siden): Jeg er ganske smart Du legger lista der, ja? Du vil ikke prøve å sikte LITT høyere?
Daria Skrevet 26. desember 2023 #5190 Skrevet 26. desember 2023 Jeg er også smart nok til å skjønne at du prøver å være spydig - og til å velge å heve meg over det
Sauen Shaun Skrevet 28. desember 2023 Forfatter #5191 Skrevet 28. desember 2023 Jula har vært nydelig til nå. Og jeg har en plan om at det skal fortsette slik. Det har vært en fin blanding mellom sosiale dager og stille dager. Akkurat passe tid til å hente meg inn mellom selskapelighetene. Og i dag skal eselet ut og drikke kaffe med en kamerat, og jeg skal nyte noen timer med alenetid.
Cata Skrevet 29. desember 2023 #5193 Skrevet 29. desember 2023 Høres ut som den perfekte jul. PS: Hvordan ble ribba?
Sauen Shaun Skrevet 30. desember 2023 Forfatter #5195 Skrevet 30. desember 2023 Ikke fullt så sikker på at dagens middag blir like perfekt. Langtidsstekt oksestek står på menyen. Og jeg frykter alltid tørt kjøtt når jeg steker stek… Men-men, det skjer ikke noe verre enn at dagens middagsgjester må drukne kjøttet i saus… Fordelen med å invitere gjester er at man får et spark bak til å gjøre rent. Late juledager gjør at man blir ekstra lat.
Cata Skrevet 30. desember 2023 #5196 Skrevet 30. desember 2023 Sauen Shaun skrev (1 minutt siden): Men-men, det skjer ikke noe verre enn at dagens middagsgjester må drukne kjøttet i saus… Det ville vært kulinarisk krise i min heim. *kan ikke lage saus* Tenker gjestene blir både mette og fornøyde selv om kokken har premierenerver.
Daria Skrevet 30. desember 2023 #5197 Skrevet 30. desember 2023 Cata skrev (12 minutter siden): *kan ikke lage saus* *hvisker om min gode venn Toro* Hvis gjestene er som meg, setter de pris på enhver middag de ikke trenger å lage selv
Cata Skrevet 30. desember 2023 #5198 Skrevet 30. desember 2023 Daria skrev (9 minutter siden): *hvisker om min gode venn Toro* Min også. Ble senest tatt i bruk til kalkunfileten i går. Jeg har nok lest for mye på KG's matforum der "alle" kan lage saus fra grunnen av.
Skravla Skrevet 30. desember 2023 #5200 Skrevet 30. desember 2023 Sauen Shaun skrev (54 minutter siden): Ikke fullt så sikker på at dagens middag blir like perfekt. Langtidsstekt oksestek står på menyen. Og jeg frykter alltid tørt kjøtt når jeg steker stek… Men-men, det skjer ikke noe verre enn at dagens middagsgjester må drukne kjøttet i saus… Fordelen med å invitere gjester er at man får et spark bak til å gjøre rent. Late juledager gjør at man blir ekstra lat. Hvisker noe om stekepose...... da unngår du at varmen tørker ut kjøttet.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå