Hut Skrevet 1. oktober 2021 #53521 Del Skrevet 1. oktober 2021 Ostefondue med gruyere, vellagret jarlsberg og emmentaler mens det stormer utenfor. Ristede loffterninger til å dyppe i osten og en god rødvin ved siden av. Ikke akkurat sunt, men veldig godt😅 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. Ops Skrevet 1. oktober 2021 #53522 Del Skrevet 1. oktober 2021 Hjemmelagede kjøttkaker, poteter, gulrøtter og tyttebær. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Innsikten Skrevet 1. oktober 2021 #53523 Del Skrevet 1. oktober 2021 Hjemmelaget pizza og en god rødvin 🍷 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 2. oktober 2021 #53524 Del Skrevet 2. oktober 2021 Hut skrev (9 timer siden): Ostefondue med gruyere, vellagret jarlsberg og emmentaler mens det stormer utenfor. Ristede loffterninger til å dyppe i osten og en god rødvin ved siden av. Ikke akkurat sunt, men veldig godt😅 Så deilig, men ostefondue er den eneste osteretten jeg vil ha hvitvin ved siden av og aller helst en Fendant du Valais. I Sveits pleide de si "enten hvitvin eller te, ellers legger osten seg som en klump i magen". (Og så vil jeg personlig ha daggammel bagett til dypping heller enn ristet loff. Den suger til seg mer ost, men det er jo en smakssak.) Her blir dagens middag nachos. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 2. oktober 2021 #53525 Del Skrevet 2. oktober 2021 Brunhilde skrev (3 timer siden): Så deilig, men ostefondue er den eneste osteretten jeg vil ha hvitvin ved siden av og aller helst en Fendant du Valais. I Sveits pleide de si "enten hvitvin eller te, ellers legger osten seg som en klump i magen". (Og så vil jeg personlig ha daggammel bagett til dypping heller enn ristet loff. Den suger til seg mer ost, men det er jo en smakssak.) Her blir dagens middag nachos. Du har helt sikkert rett i at hvitvin passer bedre til ostefondue. Har stort sett bare fått anbefalt hvitvin til ostefondue bortsett fra en gang jeg var i Frankrike og spiste det der. Men det er en smakssak og for meg hører ostefondue og rødvin sammen😅Takk for tips om daggammel baguette til. Det skal jeg teste ut neste gang. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 2. oktober 2021 #53526 Del Skrevet 2. oktober 2021 Hut skrev (19 timer siden): Ostefondue med gruyere, vellagret jarlsberg og emmentaler mens det stormer utenfor. Ristede loffterninger til å dyppe i osten og en god rødvin ved siden av. Ikke akkurat sunt, men veldig godt😅 Jeg så at Le Benjamin har fått ostefondue igjen😀. Så det blir det her også, bare ikke hjemmelaget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 2. oktober 2021 #53527 Del Skrevet 2. oktober 2021 LittDiva skrev (3 minutter siden): Jeg så at Le Benjamin har fått ostefondue igjen😀. Så det blir det her også, bare ikke hjemmelaget. Den restauranten er fantastisk😍Aldri spist ostefondue der da, men den er sikkert kjempegod som alt annet de serverer der. Kos deg masse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 2. oktober 2021 #53528 Del Skrevet 2. oktober 2021 Hut skrev (6 minutter siden): Den restauranten er fantastisk😍Aldri spist ostefondue der da, men den er sikkert kjempegod som alt annet de serverer der. Kos deg masse. Ja det er den😍. Takk, du også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 2. oktober 2021 #53529 Del Skrevet 2. oktober 2021 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 2. oktober 2021 #53530 Del Skrevet 2. oktober 2021 Hot KFC (korean fried chicken), var egentlig alt for sterk for meg i dag. Åpnet en ny boks med gotsjugang, å den var tydeligvis mye sterkere enn den vi hadde sist. For sist vi hadde det samme så var det mye mildere Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moonlight40 Skrevet 2. oktober 2021 #53531 Del Skrevet 2. oktober 2021 Hvit pizza med kantarell, hvitløk og ost. spekeskinke og ruccola på til slutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 2. oktober 2021 #53532 Del Skrevet 2. oktober 2021 Biff Rydberg her i kveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. oktober 2021 #53533 Del Skrevet 2. oktober 2021 Vært i bursdag og spist filipinsk kyllinggryte med poteter, grønnsaker og naturlig nok kylling. Mann og barn spiste vårruller og dumplings med svinekjøtt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 2. oktober 2021 #53534 Del Skrevet 2. oktober 2021 Boknafisk med mandelpotet, gulrøtter, og bacon. Stappmett! 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. oktober 2021 #53535 Del Skrevet 3. oktober 2021 Hjemmelaget pizza i dag. Deigen står og kaldhever, sausen er klar , toppingen planglagt, så det er egentlig bare å glede seg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 3. oktober 2021 #53536 Del Skrevet 3. oktober 2021 Denne skogsgryta blir det i dag https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/skogsgryte/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2021 #53537 Del Skrevet 3. oktober 2021 Lammefrikassé, og eplekake med is til dessert - alt laget av kortreiste og aldeles nydelige lokale råvarer i sesong. Så i pur begeistring planlegger vi i tillegg å sprette en champagne til frikasséen, sånn for sikkerhets skyld. Anonymkode: ad006...80d 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beneviento Skrevet 3. oktober 2021 #53538 Del Skrevet 3. oktober 2021 Murg Jalfrezi 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 3. oktober 2021 #53539 Del Skrevet 3. oktober 2021 I dag henter jeg sushi. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 3. oktober 2021 #53540 Del Skrevet 3. oktober 2021 I dag blir det kjøttkaker i brun saus med kokte poteter, ertepure og massevis av nylaget tyttebærsyltetøy. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå