Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I går var det hvitløk- og urtemarinert scampi med diverse grønnsaker og fullkornscouscous ved siden av.

I dag blir det kyllingfilet med brun og hvit ris, sjampinjong og stekegrønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De siste dagene har vi hatt:

- Spicy root and lentil casserole og hjemmelaget naan.

- Grov speltpai med grillede grønnsaker (aubergine, squash, paprika), feta, rosmarin og timian.

- Pastasalat med fullkornpasta, tomater, agurk, gulrot, grønne bønner, reddik, paprika, pesto rosso og litt feta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Sulten_*

Idag blir det ovnsstekt kyllinglår m/blanding av hvit og brun ris og salat som tilbehør. Mager kesam med gresk dressingmix i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

Først blomkålsuppe med litt svnineknoke og trøffelolje, deretter tomat fylt med en blanding av chèvre, olivenolje, hvitløk og timian, og tilslutt stekt flyndrefilet, squash og brunet smør med kapers, samt potetstappe med olivenolje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest O-Ren Ishii
Først blomkålsuppe med litt svnineknoke og trøffelolje, deretter tomat fylt med en blanding av chèvre, olivenolje, hvitløk og timian, og tilslutt stekt flyndrefilet, squash og brunet smør med kapers, samt potetstappe med olivenolje.

Her snakker vi om onsdagsmiddagen sin! :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bruscetta av lyst italiensk brød, med tomat/soltørket tomat blanding oppå. Sammen med vårløk, hvitløk og olivenolje. Som småplukk ved siden av hadde vi oliven, agurkbiter, skinke, melon og av alle ting engelsk cheddar i terninger.

*hvitløksånde*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest SmallTalk

I dag blir middagen mest sannsynlig spaghetti carbonara med en liten twist. I tillegg til fløte og bacon, blir det rødløk, fennikel og chili. Også fullkornspaghetti ved siden av. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det steak av indrefile, grønne bønner og potetmos (ikke sånn posemos da).

Kanskje en liten tomatsaus i tillegg med tomater, løk og paprika (bare fordi jeg har litt tomat og paprika som skulle brukes).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...