Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fredag: Middag på restaurant; assortert ost og spekemat, pasta med sopp og sjokoladefondant.

Lørdag: Terrine, risotto med røkelaks, belgisk konfekt. Gewürztraminer.

Søndag: Kalvegryte med potetmos og brokkoli, pavlova med mango og kiwi til dessert.

I dag spiser vi rester. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag blir det rester av hjemmelaget fiskegrateng. Godt og enkelt :)

Du har ikke tilfeldigvis oppskriften på en god fiskegrateng å dele med deg?

*sikle sikle*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har ikke tilfeldigvis oppskriften på en god fiskegrateng å dele med deg?

*sikle sikle*

Jeg bruker oppskriften i Ingrid Espelid sin blårutete kokebok, om du ikke har den selv kan jeg slå opp når jeg kommer hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Eurydike

Fullkornsspaghetti med hjemmelaget pesto, squashstrimler, ovnstørkede tomater med oregano (rest fra i går) og et ekstra parmesandryss. Et lite glass barbera å drikke til (også rest fra i går).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelagde grove hamburgere med foccacia-burgerbrød, salat, tomat og rødløk. tomatsaus og aioli som dressing + ovnsbakte mandelpotetbåter ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Lasagne. Med rester av diverse grønnsaker til meg, og med kjøttdeig og grønnsaker til mannen. Salat ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi kokte wienerpølser med lompe. Ketzup og sennep på. I dag spiser jeg middag alene og da skal jeg ha uerfilet med potetstappe og smeltet smør og flatbrød til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...