Nilma Skrevet 14. oktober 2008 #21481 Del Skrevet 14. oktober 2008 Mughlai-kylling og aloo gobi (rester fra helgen), basmatiris og cachumbar (tomat- og løksalat med koriander). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. oktober 2008 #21482 Del Skrevet 14. oktober 2008 Hjemmelaget mulligatawnysuppe med nystekte naanbrød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 14. oktober 2008 #21483 Del Skrevet 14. oktober 2008 Her går det mot hjemmelaget fiskegrateng i dag, med rester av forskjellige typer fisk i, samt vårløk og makaroni. Kokte mandelptoteter til, og div. smørdampete grønnsaker (gulrot, nepe, selleri, fennikel, sukkererter) med hakket frisk dill. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
billie Skrevet 14. oktober 2008 #21484 Del Skrevet 14. oktober 2008 Wok med svinekjøtt, kål og chilli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. oktober 2008 #21485 Del Skrevet 14. oktober 2008 Svigerfars hjemmelagede pizza!!!!!!!!!!! Yei!!!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 14. oktober 2008 #21486 Del Skrevet 14. oktober 2008 Kalkun falukorv med mos av mandelpotet og gulot til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lage selv Skrevet 14. oktober 2008 #21487 Del Skrevet 14. oktober 2008 Fiskerateng var visst en mandagsgreie her(i dag er det tross alt tirsdag, hehe), som ung og ikke erfaren, har noen en link til en god oppskrift? (eller kanskje sin egen å dele?? ) Fikk veldig lyst på det jeg og nå Tusen takk om noen kan hjelpe meg:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamela Skrevet 14. oktober 2008 #21488 Del Skrevet 14. oktober 2008 Røkte kjøttpølser i biter, stekt sammen med 1/2 løk og en boks mais. Litt tomatpurè og et pepperdryss til slutt. Servert med pasta og revet ost - smakte veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O-Ren Ishii Skrevet 14. oktober 2008 #21489 Del Skrevet 14. oktober 2008 I dag blir det restemat. Kylling- og fullkornspastasalat til forrett og fullkornspasta med hjemmelaget kjøttsaus som hovedrett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 14. oktober 2008 #21490 Del Skrevet 14. oktober 2008 Pasta Carbonara med nystekte grove baguetter til, og enorme mengder grovmalt pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 14. oktober 2008 #21491 Del Skrevet 14. oktober 2008 Fårikål her i dag. hjemmelaget sådan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. oktober 2008 #21492 Del Skrevet 14. oktober 2008 Nakkekoteletter med kjørvel og hvitløk, og ovnsstekte grønnsaker med salvie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. oktober 2008 #21493 Del Skrevet 15. oktober 2008 Stekte engelske frokostpølser med colcannon og onion gravy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. oktober 2008 #21494 Del Skrevet 15. oktober 2008 Orecchiette med brokkoli, ansjos, hvitløk og parmesan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. oktober 2008 #21495 Del Skrevet 15. oktober 2008 Noe enkelt, salat og omelett med chorizo, kanskje? Mulig eplekakedessert også, nå har jeg hatt lyst på eplekake i et par uker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. oktober 2008 #21496 Del Skrevet 15. oktober 2008 Wok med kyllingfilet, div. friske grønnsaker, cashewnøtter, risnudler, frisk koriander og lime/kokosmelksaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christal Skrevet 15. oktober 2008 #21497 Del Skrevet 15. oktober 2008 Fiskerateng var visst en mandagsgreie her(i dag er det tross alt tirsdag, hehe), som ung og ikke erfaren, har noen en link til en god oppskrift? (eller kanskje sin egen å dele?? ) Fikk veldig lyst på det jeg og nå Tusen takk om noen kan hjelpe meg:) Fiskegrateng 3 porsjoner 2 ss margarin 4 ss hvetemel ca. 4 dl melk 400 g fiskefilet (torsk, hyse eller sei) 75 g makaroni (kan sløyfes) 1 ts salt pepper muskat 2 egg Lag en fyldig hvit saus: Smelt margarin, rør inn mel og spe med melk. Skjær fisken (rå) i biter og ha den i sausen. La sausen koke i 5 minutter. Kok makaroni og tilsett avrent makaroni i sausen. Smak til med salt og krydder. Ta kjelen av platen. Skill eggene. Rør eggeplommene i sausen. Stivpisk hvitene og bland dem forsiktig i sausen. Fyll det hele i en smurt ildfast form. Stekes på nederste rille til gratengen er hevet og gyllenbrun på toppen. Serveres med poteter og råkost. mMmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamela Skrevet 15. oktober 2008 #21498 Del Skrevet 15. oktober 2008 Spaghetti med kjøttsaus! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 16. oktober 2008 #21499 Del Skrevet 16. oktober 2008 Ferske lammekoteletter, colcannon, ripssaus og erter med mynte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 16. oktober 2008 #21500 Del Skrevet 16. oktober 2008 Torsk tikka i pitabrød sammen med salat og raita. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå