Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

LittDiva skrev (Akkurat nå):

Det så veldig godt ut😋😋😋!

Ja, det var det :tommelopp: 

Oppgradert restemat :kokk:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Minestronesuppe med hvitløksbrød

-Hvite bønner, stangselleri, purre, gulrot, potet, rødløk, hakkede tomater, oregano, salt, pepper, hvitløk, løk, parmesan, hakket basilikum, bacon, chili, buljong, pastaskjell.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det en boks chilibønner med tomater, mais, rømme og toppet med ost. Ja, jeg er skikkelig matlei og kommer sterkere tilbake plutselig ;) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Schietweer" som skitværet ute kalles på plattysk + erkeforkjølet Sambo = Konvalenserende kyllingsuppe

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bagett i ovnen med litt dijon senep i bunn, juleskinke, rødløk, paprika, 3 oster og delt cherry tomat på toppen :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Stadig et par julerester å spise opp her, så i kveld ble det stekte sossisser, grov dijonsennep, dampede rosenkål, en rest mandelpotet- og pastinakkmos, og en rest rødkål med eple, ingefær og stjerneanis.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllingsuppe på skrog fra fryseren med rotgrønnsaker. Restebrød med hjemmelaget hvitløkssmør og raspede osteskalker. Helt nydelig etter en dag ute😋.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fridag og da ønsket fjortisen at mor disket opp med pannekaker. Så da blir det pannekaker på mann&barn. Selv finner jeg nok litt fisk i fryseren tenker jeg. Fisk, saltbakte poteter og grønnsaker til. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Et eller annet fra fryseboksen, og jeg så en laksebit der i går. Har perlepoteter, løk, papria og tomater, så noe blir det ut av det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det lapskaus med rester av ribbe og pinnekjøtt. Ble mye rester av pinnekjøttet, så måtte fryse ned litt og så ble det bare bittelitt ribberest, så den gikk i fryseren. Men det blir relativt magert siden jeg skjærer vekk fettet,  og pinnekjøttet ble plukket da det var avkjølt så mye av fettet var størknet og ble igjen i kjelen. Så det blir mye grønnsaker og potet i middagen 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
On 1/1/2022 at 8:02 PM, Hunter7 said:

Nyttårsmiddagen bestod av:

Forrett: Lett og frisk salat med spiselige blomster og hestereker (til tross for navnet, er de ganske små disse rekene)

Hovedrett: 

  • Ovnsbakte rosenkål som fikk en påfølgende runde i stekepanna med bacon og lønnesirup-glace
  • Fløtegratinerte poteter med masse hvitløk og Gruyere 
  • Bakt og most sellerirotpuré med ternet Granny Smith-eple og ricotta
  • Viltsaus
  • Stekt skogssopp
  • Langtidsstekt elgstek (80° C frem til steketermometeret viste 55°. Deretter pakket godt inn i alufolie og håndduk, med en knapp times hviletid. Mørt og über-saftig kjøtt akkurat i nedre grenseområde for "medium rare")

Dessert: Vi var begge så mette at vi rett og slett ikke orket så veldig mye dessert. Det ble med en liten kule blodappelsinsorbet og doble espresso.

Siden vi fikk besøk senere på kvelden, ble det litt fingermat - ymse grønnsaker kuttet i staver og skiver, hummus i flere variasjoner, blåmuggelost-dip, guacamole, salsa, aïoli, dadler i bacondrakt, sorte og grønne oliven, patatas bravas, kjeks/crackers, saltstenger, chips, og nybakt ciabatta. 

I dag har jeg kun vært på kjøkkenet for å lage kaffe. 

Åh, jeg skulle så gjerne vært middagsgjest hos deg! 🤤 

Her blir det tandoorimarinerte kyllinglår og indisk grønnsaksris idag. 

Anonymkode: 316c5...68e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

I dag blir fiskeburgere, server med potetbåter, masse grøt og hjemmelaget aioli 

Anonymkode: f78b4...2d1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det rask taco. Laget tacokjøttet på karbonadedeig, løk, hvitløk, fond, tomatpure, en boks chilibønner og masse krydder (cummin, chili, koriander, røkt paprika, sort pepper og havsalt).

I dag blir det nachos med salat laget på rester.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste rest av potetene fra søndag, hadde planlagt å lage parmesanpoteter, men hadde ikke mer parmesan i hus, så det ble cheaddar potet i stede for, veldig godt det også, hadde stekte sosisser og smørdampet rosenkål til :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...