AnonymBruker Skrevet 2. desember 2021 #53921 Del Skrevet 2. desember 2021 gradiosa Anonymkode: b10ed...ac8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2021 #53922 Del Skrevet 2. desember 2021 Elghakk Anonymkode: af5dd...7f9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 3. desember 2021 #53923 Del Skrevet 3. desember 2021 Pulled pork, ris, salat og pulled pork i tortilla med tilbehør 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 3. desember 2021 #53924 Del Skrevet 3. desember 2021 I dag blir det pinnekjøtt, kålrabistappe, kokte mandelpoteter og skysaus. Gleder meg til pinnekjøttlag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 3. desember 2021 #53925 Del Skrevet 3. desember 2021 Noe kylling greie med eple og annet, med ris til ble det visstnok her etterpå 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 3. desember 2021 #53926 Del Skrevet 3. desember 2021 Hamburger med smørristet brioche brød, egenlaget syltet (bringebær) rødløk, salat, tomat, gugge og toppet med cheddar 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2021 #53927 Del Skrevet 3. desember 2021 elien skrev (47 minutter siden): Hamburger med smørristet brioche brød, egenlaget syltet (bringebær) rødløk, salat, tomat, gugge og toppet med cheddar Hørtes skikkelig godt ut, selv om jeg ble usikker på guggen😅 Lager du bringebær syltet rødløk med bringebæreddik? Kunne tenkt meg oppskrift☺️ Anonymkode: e0d82...a4e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet 3. desember 2021 #53928 Del Skrevet 3. desember 2021 Pasta med kylling og pesto og et dryss parmesan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 3. desember 2021 #53929 Del Skrevet 3. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hørtes skikkelig godt ut, selv om jeg ble usikker på guggen😅 Lager du bringebær syltet rødløk med bringebæreddik? Kunne tenkt meg oppskrift☺️ Anonymkode: e0d82...a4e Gugge er en hamburgerdressing til Heston Blumental, 1 del maiones, 1 del senep (jeg bruker dijon) og en del ketshup. Og ja, bruker bringebær eddik. 1 dl bringebær eddik, 1 dl vann og 2 dl sukker, koker det opp, har det varmt over tynn skåret rødløk 🧅 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 3. desember 2021 #53930 Del Skrevet 3. desember 2021 Det ble ribbe i dag, av typen stekepose, samt poteter, surkål og de fæle pølsene til Jacobs. Kjøper ikke de igjen. Bortsett fra dem var alt nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2021 #53931 Del Skrevet 4. desember 2021 blir kyllinggryte og salat idag Anonymkode: b10ed...ac8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 4. desember 2021 #53932 Del Skrevet 4. desember 2021 Dumplings 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 4. desember 2021 #53933 Del Skrevet 4. desember 2021 Ferdigstekt ribbe fra Coop med kald pils. Klementiner til dessert. Herlig alene hjemme lørdag😁. 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 4. desember 2021 #53934 Del Skrevet 4. desember 2021 I aften: Konfiterte andelår, plomme-rødbete-kompott, bittersalater med granateplekjerner og sennepsvinaigrette, og potetmos 🙄 Den egeninviterte gjesten insisterte hårdnakket på å ta sistnevnte med. Problem 1: Personlig synes jeg det blir for mye "blautmat" på tallerkenen, siden det allerede serveres plomme-rødbete-kompott til. Problem 2: Siden gjesten insisterte på den fordømrande potetmosen sin, foreslo jeg å tilsette pastinakk i mosen. "Jeg vet ikke hva pastinakk er for noe" var svaret jeg fikk, og det bringer meg til Problem 3: Jeg har bange anelser om at vedkommende vil bruke potetmospulver. Problem 4: Jeg er nokså finspist og forvent når det kommer til potetmos. Problem 5 - og egentlig sakens kjerne: Jeg har ikke så veldig mye til overs for denne selvinviterte gjesten. Desserten blir visstnok smuldrepai med eple og iskrem. Igjen, problematisk: Problem 1: Vedkommende har laget denne desserten tidligere. Oversukret og undersaltet. Problem 2: Vedkommende kjøper alltid den billigste iskremen som smaker syntetisk vanilje herfra til evigheten. Problem 3: Personlig ville jeg ha foretrukket en lett og syrlig dessert etter et såpass tungt måltid, f.eks. sitronsorbet e.l. Problem 4: Som Problem 5 ovenfor. Det er tre og en halv time til middag, og jeg er allerede pottesur! 😡 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 4. desember 2021 #53935 Del Skrevet 4. desember 2021 Hunter7 skrev (45 minutter siden): ... Det er tre og en halv time til middag, og jeg er allerede pottesur! 😡 Unnskyld, men I dag ble det arabisk brødsalat med falaffel på arabisk resturant. Det smakte, som alltid, fortreffelig. Dessuten visste jeg hva jeg kunne forvente og ser absolutt verdien av det. God helg, @Hunter7, håper middagen blir bedre enn du frykter. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2021 #53936 Del Skrevet 4. desember 2021 Tacotubs med rømme, salat, pico de gallo, tacokjøtt, ost, mais og tacosaus. Anonymkode: ff9dd...8d0 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 4. desember 2021 #53937 Del Skrevet 4. desember 2021 Sushi. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 4. desember 2021 #53938 Del Skrevet 4. desember 2021 Bestilte pizza fra en lokal sjappe her som har gode pizzaer, og levere helt gratis 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 4. desember 2021 #53939 Del Skrevet 4. desember 2021 Pizza med kjøttboller, pepperoni, rødløk og paprika. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 4. desember 2021 #53940 Del Skrevet 4. desember 2021 Medisterkaker med poteter, surkål, tyttebærsyltetøy og brunsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå