Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

Morsom genser! :fnise: Gaver til de som har alt er utrolig vanskelig! Gavekort på et eller annet? Billetter til noe? :vetikke:

God helg!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fant gave til mamman min i går - Biotherm dusjsåpe og en god bodylotion. Mamma unner seg ikke så mye luksus i hverdagen, så da kjøpte jeg litt til henne. Selv om det begynner å bli standard gave til henne. Så hadde håpet jeg skulle finne på noe annet i år.. men bedre med et sikkerstikk enn noe som ikke faller i smak i det hele tatt.

I tillegg har vi startet baby-shoppingen! Oppdaget at Kid har 20% avslag på hele beløpet når man kjøper babyting for mer enn 600 kr en dag her jeg var inne å surfet på Kid.no. Dermed tenkte vi at vi skulle dra innom en Kid butikk å se hva de har. Og de hadde 50% på alle dun-dyner! Så da kjøpte vi likegodt vogndyne og junior dyne, og sparte 500 kr.

Nå skal vi snart kjøre til mamma og pappa på bursdagsfeiring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag kunne jeg tenkt meg å vært hjemme og kost meg kakao og strikketøy under pleddet på sofaen - ikke fordi jeg er dårlig på noen som helst måte - men rett og slett har lyst å slappe av og ikke være på jobb.

Har hatt en herlig helg, men litt utstyrshopping til mini på lørdag, bursdagsfeiring av mamman min i går, 40 min svømming og en ivrig mini i magen.

Fortalte en venninne som har 4 barn at jeg kjenner liv allerede, og hun syns det var tidlig - men jeg kan ikke skjønne at det er noen annet enn mini jeg kjenner. Det er ganske herlig å tenke på at det faktisk er en "sommerfugl" i magen min som kiler meg på innsiden!

På lørdag lagde vi spare-ribs og mandelpotetstappe til middag! Namme-nam! Tror det er livretten til både meg og mannen, så vi koste oss skikkelig.

Denne helga kom også vinteren! Vi har 15-20 cm snø allerede og i dag var det -8 ute da jeg stod opp. Brrrr - kaldt det! Men skikkelig fint ute nå med snø på trærne - nesten så man får litt julestemning!

Ønsker dere alle en riktig GOD uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, gleder meg så innmari til jeg er like langt som deg :hjerte: Synes tiden snegler seg avgårde :sjenert:

Ha en tipp topp uke :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takker for klemmer jenter!

Mini er så irvig at jeg sliter litt med konsentrasjonen her jeg sitter på jobb!

Men er jo bare kos da! :rødme: Gleder meg til mannen også kan kjenne sparkene jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går kveld satt jeg i sofaen og sydde sammen lappeteppet jeg har strikket til mini, og jeg måtte endre sittestilling mange ganger da det var noen som sparket så ivrig i magen at det enkelte ganger nesten gjorde vondt! Og ja, det er kos å kjenne liv :rødme: - gleder meg til mannen kan kjenne sparkene også!

Teppet jeg har strikket til mini er nå ferdig sydd sammen og det ser ut til å bli kjempefint. Mangler bare en fargekant rundt for å få en fin avslutning på det, men sammenlignet med å sy er jo det bare barnematen å plukke opp masker og strikke fem riller i kanten. Jeg er ikke så glad i å sy...

Bilde av teppet før og etter toving kommer på bloggen min etterhvert.

Må jo nesten :hoppe: for 16 uker i dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er! :jepp: Og heldig som kjenner så mye liv! :rødme: Jeg er fortsatt usikker på om jeg har kjent noe som helst. Trodde jeg gjorde det for en stund siden, men har ikke kjent noe etter det. Men men, det er jo tidlig enda da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er kjekt å kunne strikke ja. Husker fra tiden som barnehageassistent at det var ull-klær som var tingen på de kalde dagene. Ikke noe var så kjekt som det - så kjekt å kunne strikke litt sånn at mini ikke blir kald ja.

Nå ser jeg virkelig fram til helga! Bare timer igjen nå... Skal kanskje gjøre litt babyshopping imorgen. :) Vi har iallfall planer om å titte innom Bebito (barneutstyrsbutikk) og se om vi kanskje finner noe fint til mini.

Også skal jeg bake julebrød (uten sukat) i helga. Har drømt om julebrød med smør og brunost nå i flere dager - så i helga skal det bakes!

Teppet til mini mangler to fargekanter for å bli ferdig - så regner med det blir ferdig i helga. Både ferdig strikket og tovet. Hunden har allerede godkjent teppet og tror det er nytt hundeteppe jeg holder på med. Rare hunden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Teppet jeg har strikket til mini ble ferdig tovet i går. Jeg har lagt ut bilder på bloggen min av både før og etter toving. Er fornøyd med fargevalget og gleder meg til å begynne å bruke det.

Nå gleder jeg meg til nybakt julebrød med brunost på... Har hatt lyst på det i nesten en uke nå og måtte bake i dag. Så i ovnen her nå står det to store fine julebrød!

Jeg måtte jo finne på noe til mannen i dag siden det er farsdag. Det er jo kanskje ikke rette året å starte den tradisjonen på - men en liten oppmerksomhet måtte jo til. Jeg pakket inn en body og sokker fra H&M med "I love Dad" på. Og skrev en liten hilsen fra mini i magen i et kort jeg laget. Mannen ble overrasket og rørt. Så kan vel påstå det var vellykket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint det ble! :jepp:

Høres ut som dere har en koselig søndag/farsdag :) Fint å få lada batteriene litt før en ny uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Teppet til mini mangler to fargekanter for å bli ferdig - så regner med det blir ferdig i helga. Både ferdig strikket og tovet. Hunden har allerede godkjent teppet og tror det er nytt hundeteppe jeg holder på med. Rare hunden.

Kan godt forstå at voffsen adopterte teppet, det ser jo både stort, varmt og vakkert ut. :) Hunder har øyne for slikt, ihvertfall min firbeinte. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er egentlig en sånn dag man føler man burde holdt senga... Følte meg rett og slett uggen da jeg stod opp i dag. Tung i hodet og daff i kroppen. Nesten som å være fyllesjuk. Det hjalp heldigvis litt med frokost, og litt vann. Mulig jeg bare var litt dehydrert... vet jeg ikke drakk så masse vann som jeg burde i går. Merker det fort med tungt hode når jeg har fått i meg for lite veske.

Søndagen ble en fin dag. Mannen hadde sett mange fedre i marka som gikk å dro på akebrett og gledet seg sånn til det var hans tur å dra med seg 3-åringen på tur i skogen med grill-pølser og bålkos. Rare mannen! Vet han har ønsket seg barn i mange år - er bare så uvant at det er mannen som tenker sånne tanker.

I dag er det bare 2 uker til vi skal på UL. Vi gleder oss masse begge to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde også en slik dag i går, kom meg ikke ovenpå før det nesten var på tide å komme seg hjem fra jobb :tristbla: Jeg klarer definitivt ikke å drikke nok vann, jeg blir rett og slett kvalm av å innta for mye væske i gangen..

Spennende med ul om to uker :hoppe: Har dere sett vidunderet før?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, vi har vært på 2 ul allerede. En i uke 8 og en i uke 12. Og skal på UL igjen 7.januar også. Tidlig ultralyden gikk vi på rett og slett for å se at alt stod bra til da vi i utgangspunktet trodde at vi ikke kom til å klare å lage barn, siden jeg har PCOS og prøvd med annen partner i flere år uten å lykkes. Den neste var en del av en forskningsstudie ved Norsk senter for fostermedisin (svangerskapsforgiftning). Skal forøvrig tilbake på kontroll i den studien da verdiene mine lå i grenseland og var litt over minstemålet - skader ikke med oppfølging!

Det er gøy med ultralyd, men tror ikke vi kommer til å gå på 3D ul siden jeg skal på UL igjen den 7.jan i forbindelse med den studien jeg er med på.

Jeg begynner å kjenne at kroppen forandrer seg - det er slitsomt å ligge på ryggen i senga, får en følelse av å nesten ikke kunne puste, og at blodet forsvinner fra hodet - og våkner hver gang jeg snur meg virker det som. Så søvnen er ikke det den engang var.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...