cilipili Skrevet 24. november 2009 #61 Del Skrevet 24. november 2009 *Mine innlegg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Lina_* Skrevet 4. desember 2009 #62 Del Skrevet 4. desember 2009 Det samme gjelder sitronolje som med pepperminte. Det finnes konfektoppskrifter med det også. Det er mange som sier de ikke finner det, men det er også å finne på apoteket. Off the topic, men et godt tips om du skulle komme over kofekt med sitronsmak. Har du prøvd ingefær i marsipanen? 10% ingefær skal det være...Altså,har du 200 gram marsipan blir det 20 gram ingefær. Det meste skal være syltet/tørket ingefær og bittelitt frisk. Dypp det mørk sjokolade og du har en helt nydelig konfekt. Kjøpte det i Tyskland og dette skal jeg prøve hjemme. Det var nemlig (etter min mening) så godt at jeg ble inspirert til å lage det selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 4. desember 2009 #63 Del Skrevet 4. desember 2009 Det samme gjelder sitronolje som med pepperminte. Det finnes konfektoppskrifter med det også. Det er mange som sier de ikke finner det, men det er også å finne på apoteket. Off the topic, men et godt tips om du skulle komme over kofekt med sitronsmak. Har du prøvd ingefær i marsipanen? 10% ingefær skal det være...Altså,har du 200 gram marsipan blir det 20 gram ingefær. Det meste skal være syltet/tørket ingefær og bittelitt frisk. Dypp det mørk sjokolade og du har en helt nydelig konfekt. Kjøpte det i Tyskland og dette skal jeg prøve hjemme. Det var nemlig (etter min mening) så godt at jeg ble inspirert til å lage det selv. Tørket ingefær som fra en vanlig krydderpose / krydderglass? Høres ganske mye ut med 20 g om den stort dett er tørr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fun Light Skrevet 4. desember 2009 #64 Del Skrevet 4. desember 2009 Nå har jeg det plutselig travelt frem mot jul, her skal det lages julegodter!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Lina_* Skrevet 4. desember 2009 #65 Del Skrevet 4. desember 2009 Nei, ikke tørket fra pose iallefall hvis det var det du tenkte på. Syltet ingefær får man på plastpose sammen med nøttene ved fruktdisken i endel butikker. Hvis ikke har de fleste innvardrerburikker dette. 20 gram ingefær er kanskje litt vel mye selv om oppskriften sier det. Noen liker sterkere og andre mindre...kanskje man må prøve seg fram? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marrii Skrevet 5. desember 2009 #66 Del Skrevet 5. desember 2009 Må finne igjen denne tråden :rødme: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest raggs Skrevet 6. desember 2009 #67 Del Skrevet 6. desember 2009 Ah, så mykje godt! Eg skal ta ein konfektlagedag om ikkje så lenge, har kjøpt inn glasskrukker til å ha det i. Men eg lurer på ein ting, kor får ein kjøpt cellofan? cellofan får man ofte kjøpt i blomsterbutikkene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_mocca_* Skrevet 6. desember 2009 #68 Del Skrevet 6. desember 2009 Jeg har kjøpt cellofan på panduro:) Finnes sikkert på andre hobbybutikker og. de har cellofan i mat butikker også,gjerne ved bakevarer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Violetsky Skrevet 6. desember 2009 #69 Del Skrevet 6. desember 2009 Her skal det bakes, og smakes! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Monika_* Skrevet 7. desember 2009 #70 Del Skrevet 7. desember 2009 Disse MÅ jeg bare lage hvert år! Baileys kuler 200 g marsipan masse 1/2 dl baileys Mørk kokesjokolade O'boy FREMGANGSMÅTE: Elt marsipan og baileys godt sammen. Evt smak til med mer likør. Trill ut kuler som glaseres i smeltet sjokolade. Trilles i sjokoladepulver mens de er fuktige. Hvor lenge holder disse og skal de oppevares i kjøleskap. Disse skal jeg lage når jeg er ferdig med eksamen :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cornygirl Skrevet 7. desember 2009 #71 Del Skrevet 7. desember 2009 Her var det virkelig mye fristende! Var det forresten noen som så de oppskriftene på konfekt som var i Dagbladet i går(søndag)? Jeg såg en som frista veldig, men jeg glemte igjen avisa på ei ferge! Den var med melkesjokolade og mørk sjokolade iallefall... Noen som kan hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Skrevet 8. desember 2009 #72 Del Skrevet 8. desember 2009 *mine innlegg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smil_ver_glad Skrevet 8. desember 2009 #73 Del Skrevet 8. desember 2009 *svelg* Nam nam! det hørtes jo berre heilt magisk ut! koss oppbevarer du disse godsakene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisama Skrevet 9. desember 2009 #74 Del Skrevet 9. desember 2009 Masse inspirasjon her ja! Skal lage jule-godter i helgen merker jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2009 #75 Del Skrevet 12. desember 2009 Jeg leter etter en oppskrift på pistasj fugde. Fant en oppskrift på disse i en dagbok i fjor, men kan ikke finne den igjen. Var med pistasj-nøtter og kondensert melk. Skikkelig gode! Er det noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skade Skrevet 12. desember 2009 #76 Del Skrevet 12. desember 2009 Her var det mye godt! Må nok prøve noe ja... Også så my enkelt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pimp Skrevet 12. desember 2009 #77 Del Skrevet 12. desember 2009 abonnerer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twinkle* Skrevet 12. desember 2009 #78 Del Skrevet 12. desember 2009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*appifany* Skrevet 12. desember 2009 #79 Del Skrevet 12. desember 2009 Ah, så mykje godt! Eg skal ta ein konfektlagedag om ikkje så lenge, har kjøpt inn glasskrukker til å ha det i. Men eg lurer på ein ting, kor får ein kjøpt cellofan? Binders Måtte bare ha denne på mine innlegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skade Skrevet 14. desember 2009 #80 Del Skrevet 14. desember 2009 Disse? Sjokoladeboller 6 dl havregryn 200 gram margarin 2 kopper sukker 2 ss vaniljesukker 2 ss sterk kaffe 2 ss kakao Kokosmasse Rør smør og sukker hvitt, og bland inn de andre ingrediensene (havregryn til slutt). Form til små kuler og rull i kokosmasse. Det hender jeg dropper kaffen, litt avhengig av hva jeg har Kan disse oppbevares og isåfall i hva og hvor lenge? Har aldri laga fler enn at jeg har klart å spise de opp med en gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå