Gå til innhold

Oppskrifter på konfekt/julegodter


Gjest nextlife

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er det noen som har oppskrifter på "negerboller"? (tror de het det)

små sjokoladeboller rullet i kokos på en måte.. :sjenert:

Disse?

Sjokoladeboller

6 dl havregryn

200 gram margarin

2 kopper sukker

2 ss vaniljesukker

2 ss sterk kaffe

2 ss kakao

Kokosmasse

Rør smør og sukker hvitt, og bland inn de andre ingrediensene (havregryn til slutt). Form til små kuler og rull i kokosmasse.

Det hender jeg dropper kaffen, litt avhengig av hva jeg har :)

Endret av Sunshine
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_mocca_*

cuba pyramider

400g marsipan

3 cuba

2pl lys kokesjokolade

skjær cuban i skiver og trill kuler med marsipan og trykk dem litt flate,legg cuba oppå og trill det sammen til en pyramide med cuban inni. dyppes i smeltet sjokolade og sttes kjølig.

Kan bekrefte att de er veldig gode for jeg må gjemme de for min mann

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempe gode kjeks og lett å lage!!

200 g smør

200 g sukker

300 g mel

1 egg

1 ts bakepulver

1-2 hakket sjokoladeplater (eller bruk nonstopp)

Egg og sukker røres hvit. Så blander du inn resten. Bruk en ss å legg dem som små topper på ett bakepapir. Stekes på 180 grader på øverste rille.

mmmmm :)

Hvor lenge ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

After eight

2 dl vann

500 gram sukker

varmes i panne til det stivner, rør hele tiden og pensle litt kaldt vann rundt kantene slik at det ikke brenner seg fast.

Ha i noen dråper peppermynteolje. Smak til.

Legg blandingen på matpapir, og skyv det att og fram til det stivner og du kan rulle det sammen som en pølse.

Skjær opp i passende biter og trekk de med mørk smeltet sjokolade.

Nam!

Blir konsistensen på disse som vanlige after eight, eller stivner de helt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
Kjempe gode kjeks og lett å lage!!

Egg og sukker røres hvit. Så blander du inn resten. Bruk en ss å legg dem som små topper på ett bakepapir. Stekes på 180 grader på øverste rille.

Trenger man å flate dem ut for å få typisk cookies form på dem, eller synker dem litt ned og jevner seg ut selv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Trenger man å flate dem ut for å få typisk cookies form på dem, eller synker dem litt ned og jevner seg ut selv?

Så og si alle cookies-typer jeg har prøvet meg på som inneholder mye smør vil jevne seg ut og bli rimelig flate. Prøv uansett med en testkake på brettet først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Mubba_*

Dette er en lavkarbo og GI-oppskrift til spesielt intresserte:

Lav GI marsipan:

250g mandler

125g fruktose

2eggehviter

Ellers, min familie er vill etter min hjemmelaga marsipan. Ikke at det er noe spesielt i oppskriften, men smaker bedre enn den tørre butikkmarsipanen...

600g mandler

400g melis

2-3eggehviter

(evt. rom/whiskey/essens/farge)

Rulles til kuler, dyppes i mørk sjokolade, pyntes med hvit/lys sjokolade ''streker''.

I tillegg legger jeg med fiken, dadler, tørket bringebœr/jordbœr, valnøtter dyppet i sjokolade;p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg bare mååå ha dette i min innleggsboks. Får saft i munnen, sjokolade og slikt er evt min svakhet. Vurderer faktisk å prøve alt sammen med det samme :rødme:

*Ut og smake julegaver*

Endret av Sancha
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...