Gjest happy_me Skrevet 7. desember 2011 #141 Del Skrevet 7. desember 2011 jeg lurer også på hvor lang holdbarhet det er på fløtekarameller? ca en uke i kjøleskap, i og med at det er kokt fløte? Eller lenger, i og med at det er så mye sukker og sirup i dem? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 7. desember 2011 #142 Del Skrevet 7. desember 2011 Dei held seg til dei blir harske. Så eitt par månader vil eg tru går bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 7. desember 2011 #143 Del Skrevet 7. desember 2011 I dag lagde eg desse nougattrøflane, veldig gode, og faktisk veganske, kom eg til å tenke på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest-?*Mee Skrevet 10. desember 2011 #144 Del Skrevet 10. desember 2011 Sjokis oppskrifter ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nolime Skrevet 11. desember 2011 #145 Del Skrevet 11. desember 2011 *mine innlegg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruLuna Skrevet 11. desember 2011 #146 Del Skrevet 11. desember 2011 Jeg vurderer å prøve meg på slike hippe "cake pops", kanskje prøve noen formet som juletrær med grønn glasur og kakestrøssel? Noen som har laget "cake pops" før og har en god grunnoppskrift? Er det vanskelig å lage? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agurk Skrevet 15. desember 2011 #147 Del Skrevet 15. desember 2011 Dytte... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 15. desember 2011 #148 Del Skrevet 15. desember 2011 Julesnop kan jo også vere salt, eg lagde desse ostesnacksbitane her om kvelden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bartenina Skrevet 16. desember 2011 #149 Del Skrevet 16. desember 2011 Jeg bruker å smelte kokesjokolade (enten lys eller mørk, begge er gode), har i rosiner og peanøtter, and that's it, nydelig godt med salte peanøtter :-D Gjerne litt fett (delfiafett eller syltevoks) i tillegg, så sjokoladen ikke blir hvit. men bare bittelitt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 17. oktober 2012 #150 Del Skrevet 17. oktober 2012 Disse MÅ jeg bare lage hvert år! Baileys kuler 200 g marsipan masse 1/2 dl baileys Mørk kokesjokolade O'boy FREMGANGSMÅTE: Elt marsipan og baileys godt sammen. Evt smak til med mer likør. Trill ut kuler som glaseres i smeltet sjokolade. Trilles i sjokoladepulver mens de er fuktige. Eltes dette for hånd eller maskin? Ser for meg at det kan bli veldig grisete for hånd? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 17. oktober 2012 #151 Del Skrevet 17. oktober 2012 Eltes dette for hånd eller maskin? Ser for meg at det kan bli veldig grisete for hånd? Jeg har bare prøvd for hånd (har ikke en gang tenkt over at man kunne bruke maskin). Det blir grisete, ja, men på en annen side er det alltid litt grisete å holde på med marsipan Hvis du blander inn litt og litt av gangen går det ganske bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 17. oktober 2012 #152 Del Skrevet 17. oktober 2012 Jeg har bare prøvd for hånd (har ikke en gang tenkt over at man kunne bruke maskin). Det blir grisete, ja, men på en annen side er det alltid litt grisete å holde på med marsipan Hvis du blander inn litt og litt av gangen går det ganske bra. Takk for svar:) tenkte bare at set kunne bli vanskelig å få væske til å blande seg med marsipan, siden marsipan er liksom litt kompakt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 17. oktober 2012 #153 Del Skrevet 17. oktober 2012 Takk for svar:) tenkte bare at set kunne bli vanskelig å få væske til å blande seg med marsipan, siden marsipan er liksom litt kompakt Ja, det er ikke helt enkelt, men det går hvis du bare tar litt om gangen, og er forberedt på en del kliss. Tror også det er lurt å bruke ekte marsipan (f.eks. den lilla fra odense). Tror jeg må lage dette i år også! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 17. oktober 2012 #154 Del Skrevet 17. oktober 2012 Jeg vurderer også å lage dette:) selv tåler jeg ikke marsipan, men det gjør resten av familien Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 17. oktober 2012 #155 Del Skrevet 17. oktober 2012 De er farlig gode! Lurer på hvordan de blir hvis man kombinere de med nougatkjerne (som i mozarkuler)? Kanskje litt for kvalmt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Me* Skrevet 18. oktober 2012 #156 Del Skrevet 18. oktober 2012 Hvor i all verden får man tak i peppermynteolje/essens? Jeg synes jeg har vært overalt, uten hell! Se på panduro, dem har sånt.. Pleier og lage drops til jul og kjøper alltid det jeg trenger av smaker og farger der:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinnsvin Skrevet 18. oktober 2012 #157 Del Skrevet 18. oktober 2012 Nammenam.. det er godt konfekt-sesongen nærmer seg ;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lurine Skrevet 18. oktober 2012 #158 Del Skrevet 18. oktober 2012 Peppermynteolje får du både på apotek og helsekost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 18. oktober 2012 #159 Del Skrevet 18. oktober 2012 De er farlig gode! Lurer på hvordan de blir hvis man kombinere de med nougatkjerne (som i mozarkuler)? Kanskje litt for kvalmt? Det hørtes godt ut, men kanskje bare at man spiser en eller to og er fornøyd? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 19. oktober 2012 #160 Del Skrevet 19. oktober 2012 *mine innlegg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå