Gjest kari Skrevet 12. desember 2010 #121 Skrevet 12. desember 2010 Hvor i all verden får man tak i peppermynteolje/essens? Jeg synes jeg har vært overalt, uten hell! Prøv på apoteket.............
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2010 #122 Skrevet 13. desember 2010 Marsipan, nøttekuler og liknende bør fryses med mindre de skal spises innen en ukes tid, dette fordi fettet harskner og mange av ingrediensene lett mugner, som egg og meieriprodukter. Du kan fint oppbevare konfekten i kjøleskapet i to døgn før du gir dem vekk, men da bør du opplyse om at konfekten er fersk og skal håndteres deretter Du kostet meg akkurat 2timers blogglesing og 500kr på iherb frøken Det blir sunn sjokolade på nyåret for meg
Mubba Skrevet 13. desember 2010 #123 Skrevet 13. desember 2010 Du kostet meg akkurat 2timers blogglesing og 500kr på iherb frøken Det blir sunn sjokolade på nyåret for meg Huffda, beklager så mye, men du vil ikke angre!
Almera Skrevet 13. desember 2010 #125 Skrevet 13. desember 2010 Både peanøttsnacksen og peppermyntestengene fikk ben å gå på i min fars bursdag i går
Gjest arnhild Skrevet 17. desember 2010 #127 Skrevet 17. desember 2010 Har vært der også ... men skal prøve igjen!
Fanteria Skrevet 18. desember 2010 #128 Skrevet 18. desember 2010 Til dere som lager Baileyskuler. Hjelp. Dette ble bare klin. Kan ikke rulle kuler i det hele tatt. Bare seigt og ekkelt. Kan det ha noe med marsipanen å gjøre? Må den være av en viss kvalitet? Står på pakken at det er 22% mandler, og smaker mye melis. Så i butikken at EKTE marsipan er 50% mandler. Noen erfaringer her? Hilsen Rådvill Jeg følger oppskriften på det søte liv. Der skal det kun være 2-3 ss med baileys. Men jeg tar gjerne ett par ekstra Da skal det ikke bli såååå seigt. Selv om det blir kliss Marsipanen fra Odense er veldig god Fåes kjøpt på matvarebutikken. Ser at andre ruller de i kokesjokolade. Jeg liker melkesjokolade best
Fanteria Skrevet 18. desember 2010 #129 Skrevet 18. desember 2010 Fant en oppskrift på Villaperlesukker som jeg har store planer om å prøve. En pakke med Oreo cookies 100gr sjokolade. F.eks hvit sjokolade for pynting. Legger ved link til hvordan hun lager de. Ser så vanvittig godt ut! http://villaperlesukker.blogspot.com/2010/11/oreokonfekt.html
Piggy Skrevet 18. desember 2010 #130 Skrevet 18. desember 2010 Fant en oppskrift på Villaperlesukker som jeg har store planer om å prøve. En pakke med Oreo cookies 100gr sjokolade. F.eks hvit sjokolade for pynting. Legger ved link til hvordan hun lager de. Ser så vanvittig godt ut! http://villaperlesukker.blogspot.com/2010/11/oreokonfekt.html Den der anbefales - vi har laget massevis av de der her i huset den siste måneden! :D
Lykkelitenen Skrevet 18. desember 2010 #131 Skrevet 18. desember 2010 Skal lage oreokuler i morgen 1 pakke oreokjeks 1 pakke philadelphiaost hvit og mørk sjokolade (etter smak) Oreoene knuses til grovt "mel" (bruk gjerne en blender om du har) og blandes så med philadelphiaosten. Trilles til små kuler og settes kjølig. Når de er helt kalde og harde dyppes de i smeltet sjolkolade. For syns skyld gjerne en blanding av mørk, lys og hvit. Oppbevares i kjøleskap eller frys om du vil oppbevare dem lenge. De smaker himmelsk!
Gjest Celine Skrevet 23. desember 2010 #132 Skrevet 23. desember 2010 Prøvde meg på Troikakonfekten. Det gikk jo rett vest 1. Geleen festet seg ikke til marsipanen med nugat på, men skled rett og slett av når jeg skulle dyppe i sjokolade. 2. Sjokoladen hadde vanskelig for å feste seg på geleen, og etter at den var stivnet så falt mange sjokoladeflak av, dvs alle bitene hadde minst en side uten sjokolade. 3. Synes det var vanskelig å jobbe med sjokoladen. Smeltet dronningsjokolade og delfiafett. Det ble innmari fort en tykk masse, og til slutt hadde jeg varmet opp sjokoladen så mange ganger at den nesten ble en slags mousse. Jadda...bedre lykke neste gang Tar gjerne imot tips, skjønner jeg har forbedringspotensiale
Gjest Apotekslave Skrevet 23. desember 2010 #133 Skrevet 23. desember 2010 Hvor i all verden får man tak i peppermynteolje/essens? Jeg synes jeg har vært overalt, uten hell! På apoteket
Gjest Crow Skrevet 29. november 2011 #134 Skrevet 29. november 2011 Synes denne tråden fortjener å komme frem igjen. ...også kan jeg benytte muligheten til å spørre om noen kan fortelle meg holdbarheten på fløtekarameller? Vil sende det med i gave til familien, og da må de holde en stund for at det skal gå.. Takker for hjelp
Gjest vilje Skrevet 29. november 2011 #135 Skrevet 29. november 2011 noen som har tips til ekstra god sjokolade? synes ikke vanlig kokesjokolade er det beste lissom
skrue Skrevet 29. november 2011 #136 Skrevet 29. november 2011 Valrhona lager bra sjokolade. http://no.wikipedia.org/wiki/Valrhona
cornygirl Skrevet 30. november 2011 #137 Skrevet 30. november 2011 Noen som har oppskrift på noen skikkelig gode sjokoladekarameller?
Helene Skrevet 1. desember 2011 #139 Skrevet 1. desember 2011 Konfektformer fant jeg på Meny, kr 12,90 for en pakke med 20 former. Tror kanskje de har peppermynteessens der også. Men jeg trenger en god oppskrift på fløtekarameller. Har googlet litt og prøvd et par av oppskriftene som har dukket opp. Men de vil liksom ikke stivne, bli harde. Siste porsjon ble litt hard, så delte jeg dem i biter, og så plutselig begynte de å flyte utover igjen. Er det noen som har en skikkelig god oppskrift???
Gjest navnelapp Skrevet 1. desember 2011 #140 Skrevet 1. desember 2011 Eg har samla nokre av mine julesnopoppskrifter her.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå