Jump to content
Amadea

Bryllupsplanleggeren

Recommended Posts

Annie

Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe::ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Vampyra

:vinke:

*huker opp*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjesta

Hei vennen! Bra med deg? Skal møte sjarmtroll kl 10 jeg nå.. Thihi..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annie

Jeg har hatt besøk av Sjarmis og FQ i dag!!! :hoppe:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Så göy!

:hoppe:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Da har jeg sendt en forespörsel om vi kan få se på det lokalet jeg er interessert i neste gang vi er i Oslo. Gleder meg sånn! :hoppe:

Har ikke funnet noe annet (har vel ikke lett så mye heller for å vaere helt aerlig :sjenert: ), föler jeg er så fornöyd med det jeg allerde "har" jeg da...

Fikk lyst til å se på menyer fra catering-selskaper! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Amadea

Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma?

Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget.

Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerle
Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma?

Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget.

Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet.

I min brors bryllup, ble maten levert i slike varmekasser. Så tok de som var innleid hjelp seg av å legge det på fat og servere. Ingen kokk fra catering selskapet, den ble laget før den ble levert. Tror det er dette som er mest normalt. Hvis man skal ha med kokk, blir det sikkert en del dyrere. Men det å ha egen kokk høres jo supert ut da :)

I vårt bryllup hadde vi koldtbord, så vi møtte ikke dette spørsmålet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annie

Vi leide inn kokk i bryllupet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

åh, det hadde jeg glemt! Tror jeg så Nerja (brudekjolemodell) fra Rosa Clara i et utstillingsvindu her i byen i går. Ganske sikker på at det var den. Fikk litt lyst til å pröve da...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Her var det jo svar allerede! :hoppe: Så det med varmekasser kan funke selvom de kan risikere å stå noen timer?

Hvis man leier inn en kokk gjennom venner og bekjente blir det sikkert billigere enn gjennom et firma. Lurer på om vi skal gå for dette jeg. Har noen venner og slektninger i bransjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pia 30.08.08

Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har :) De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Amadea

Menyer har vi jo snakket litt om:

I tilfelle spansk bryllup (nå gidder jeg ikke å forsöke å vaere anonym lenger):

- Skalldyrsanreting

- Flere ting innimellom her? Kjaersten vil abslolutt ha spekemat, men det er jeg ikke helt enig i

- Hvilerett

- Spedlam

- Bryllupskaka med is til dessert

Kvelds- / natt mat: Tapas i diverse farger og fasonger

I tilfelle norsk bryllup:

- Noe med laks i

- Mellomrett - hva?

- Noe med reinsdyr

- Dessert - hva?

Kakebord med bryllupskaka og mer

Nattmat: Spekemat? Kjaeresten synes i grunnen pölse i lompe er helt greit

Jeg synes vel i grunnen det er nok med en treretters, men kjaersten synes det må vaere minst fire-fem retter i bryllup. Men iom at det er mye kaker i norske bryllup var dette opplegget godkjent. :ler:

_____________________

Nå, i mars 2008, ser det ut til at menyen vil bli:

Aperitif med kalde og varme kanapeer

Forrett: Hummer- og mangosalat

Hovedrett: Indréfilet med tröffelsaus og tilbehör (litt usikker paa tilbehöret, vi bytter kanskje litt om)

Dessert: Sitronterte med bringebaer

Edited by Amadea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Nå fikk jeg i grunnen litt lyst på spansk bryllup! :sikle:

Er det dette som kalles beslutningsvegring eller? :ler:

Edited by Amadea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Lurer på om det i grunnen er mulig å bruke "i grunnen" flere ganger i löpet av noen i grunnen veldig få setninger i grunnen?

Enda godt ingen laerere har vaert her med röd rettblyant enda! Eller kanskje de modererer i smug?

:overrasket:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea
Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har :) De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen :)

Så kjekt! :) Deilig å slippe å tenke på alt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Er visst i planleggingshjörnet i dag. Tenker også på brudebukett. Jeg har lyst på peoner og kanskje roser i min. Titte etter linker...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Denne var fin!

Peoner, litt grönt og noe smått og hvitt som jeg ikke vet hva er.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amadea

Uff da, peoner er det visst lite av i august. Jaja, får finne på noe annet da...

Ikke akkurat det som haster mest! :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...