Annie Skrevet 12. mars 2007 #141 Del Skrevet 12. mars 2007 Jeg fåreslo den datoen! Jeg fåreslo den datoen! Jeg fåreslo den datoen! Jeg fåreslo den datoen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vampyra Skrevet 13. mars 2007 #142 Del Skrevet 13. mars 2007 *huker opp* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 15. mars 2007 #143 Del Skrevet 15. mars 2007 Hei vennen! Bra med deg? Skal møte sjarmtroll kl 10 jeg nå.. Thihi.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 15. mars 2007 #144 Del Skrevet 15. mars 2007 Jeg har hatt besøk av Sjarmis og FQ i dag!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 15. mars 2007 Forfatter #145 Del Skrevet 15. mars 2007 Så göy! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #146 Del Skrevet 16. mars 2007 Da har jeg sendt en forespörsel om vi kan få se på det lokalet jeg er interessert i neste gang vi er i Oslo. Gleder meg sånn! Har ikke funnet noe annet (har vel ikke lett så mye heller for å vaere helt aerlig ), föler jeg er så fornöyd med det jeg allerde "har" jeg da... Fikk lyst til å se på menyer fra catering-selskaper! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #147 Del Skrevet 16. mars 2007 Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma? Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget. Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #148 Del Skrevet 16. mars 2007 Cateringselskaper: Jeg lager en liste etter hvert som jeg finner: http://www.abracadabramat.no/abracadabramat/om%20oss/oss.htm --> Denne hadde i hvert fall med en kokk, men det står jo ikke noe om pris der! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerle Skrevet 16. mars 2007 #149 Del Skrevet 16. mars 2007 Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma? Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget. Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet. ← I min brors bryllup, ble maten levert i slike varmekasser. Så tok de som var innleid hjelp seg av å legge det på fat og servere. Ingen kokk fra catering selskapet, den ble laget før den ble levert. Tror det er dette som er mest normalt. Hvis man skal ha med kokk, blir det sikkert en del dyrere. Men det å ha egen kokk høres jo supert ut da I vårt bryllup hadde vi koldtbord, så vi møtte ikke dette spørsmålet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 16. mars 2007 #150 Del Skrevet 16. mars 2007 Vi leide inn kokk i bryllupet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #151 Del Skrevet 16. mars 2007 åh, det hadde jeg glemt! Tror jeg så Nerja (brudekjolemodell) fra Rosa Clara i et utstillingsvindu her i byen i går. Ganske sikker på at det var den. Fikk litt lyst til å pröve da... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #152 Del Skrevet 16. mars 2007 Her var det jo svar allerede! Så det med varmekasser kan funke selvom de kan risikere å stå noen timer? Hvis man leier inn en kokk gjennom venner og bekjente blir det sikkert billigere enn gjennom et firma. Lurer på om vi skal gå for dette jeg. Har noen venner og slektninger i bransjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pia 30.08.08 Skrevet 16. mars 2007 #153 Del Skrevet 16. mars 2007 Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #154 Del Skrevet 16. mars 2007 (endret) Menyer har vi jo snakket litt om: I tilfelle spansk bryllup (nå gidder jeg ikke å forsöke å vaere anonym lenger): - Skalldyrsanreting - Flere ting innimellom her? Kjaersten vil abslolutt ha spekemat, men det er jeg ikke helt enig i - Hvilerett - Spedlam - Bryllupskaka med is til dessert Kvelds- / natt mat: Tapas i diverse farger og fasonger I tilfelle norsk bryllup: - Noe med laks i - Mellomrett - hva? - Noe med reinsdyr - Dessert - hva? Kakebord med bryllupskaka og mer Nattmat: Spekemat? Kjaeresten synes i grunnen pölse i lompe er helt greit Jeg synes vel i grunnen det er nok med en treretters, men kjaersten synes det må vaere minst fire-fem retter i bryllup. Men iom at det er mye kaker i norske bryllup var dette opplegget godkjent. _____________________ Nå, i mars 2008, ser det ut til at menyen vil bli: Aperitif med kalde og varme kanapeer Forrett: Hummer- og mangosalat Hovedrett: Indréfilet med tröffelsaus og tilbehör (litt usikker paa tilbehöret, vi bytter kanskje litt om) Dessert: Sitronterte med bringebaer Endret 27. mars 2008 av Amadea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #155 Del Skrevet 16. mars 2007 (endret) Nå fikk jeg i grunnen litt lyst på spansk bryllup! Er det dette som kalles beslutningsvegring eller? Endret 16. mars 2007 av Amadea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #156 Del Skrevet 16. mars 2007 Lurer på om det i grunnen er mulig å bruke "i grunnen" flere ganger i löpet av noen i grunnen veldig få setninger i grunnen? Enda godt ingen laerere har vaert her med röd rettblyant enda! Eller kanskje de modererer i smug? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #157 Del Skrevet 16. mars 2007 Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen ← Så kjekt! Deilig å slippe å tenke på alt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #158 Del Skrevet 16. mars 2007 Er visst i planleggingshjörnet i dag. Tenker også på brudebukett. Jeg har lyst på peoner og kanskje roser i min. Titte etter linker... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #159 Del Skrevet 16. mars 2007 Denne var fin! Peoner, litt grönt og noe smått og hvitt som jeg ikke vet hva er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 16. mars 2007 Forfatter #160 Del Skrevet 16. mars 2007 Uff da, peoner er det visst lite av i august. Jaja, får finne på noe annet da... Ikke akkurat det som haster mest! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå