Gå til innhold

Bryllupsplanleggeren


Amadea

Anbefalte innlegg

Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe: Jeg fåreslo den datoen! :hoppe::ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da har jeg sendt en forespörsel om vi kan få se på det lokalet jeg er interessert i neste gang vi er i Oslo. Gleder meg sånn! :hoppe:

Har ikke funnet noe annet (har vel ikke lett så mye heller for å vaere helt aerlig :sjenert: ), föler jeg er så fornöyd med det jeg allerde "har" jeg da...

Fikk lyst til å se på menyer fra catering-selskaper! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma?

Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget.

Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble med ett så usikker... Hvordan gjöres dette med catering når man skal ha varm mat da? Er det inkludert kokk som kommer og lager i lokalet vårt? Eller er det like greit å få tak i en kokk som ordner alt selv uten å gå gjennom et firma?

Er vel begrenset hvor lenge det går an å holde maten varm hvis den kommer ferdiglaget.

Jeg tror jeg må legge denne ut på bryllupsforumet.

I min brors bryllup, ble maten levert i slike varmekasser. Så tok de som var innleid hjelp seg av å legge det på fat og servere. Ingen kokk fra catering selskapet, den ble laget før den ble levert. Tror det er dette som er mest normalt. Hvis man skal ha med kokk, blir det sikkert en del dyrere. Men det å ha egen kokk høres jo supert ut da :)

I vårt bryllup hadde vi koldtbord, så vi møtte ikke dette spørsmålet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

åh, det hadde jeg glemt! Tror jeg så Nerja (brudekjolemodell) fra Rosa Clara i et utstillingsvindu her i byen i går. Ganske sikker på at det var den. Fikk litt lyst til å pröve da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det jo svar allerede! :hoppe: Så det med varmekasser kan funke selvom de kan risikere å stå noen timer?

Hvis man leier inn en kokk gjennom venner og bekjente blir det sikkert billigere enn gjennom et firma. Lurer på om vi skal gå for dette jeg. Har noen venner og slektninger i bransjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pia 30.08.08

Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har :) De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Menyer har vi jo snakket litt om:

I tilfelle spansk bryllup (nå gidder jeg ikke å forsöke å vaere anonym lenger):

- Skalldyrsanreting

- Flere ting innimellom her? Kjaersten vil abslolutt ha spekemat, men det er jeg ikke helt enig i

- Hvilerett

- Spedlam

- Bryllupskaka med is til dessert

Kvelds- / natt mat: Tapas i diverse farger og fasonger

I tilfelle norsk bryllup:

- Noe med laks i

- Mellomrett - hva?

- Noe med reinsdyr

- Dessert - hva?

Kakebord med bryllupskaka og mer

Nattmat: Spekemat? Kjaeresten synes i grunnen pölse i lompe er helt greit

Jeg synes vel i grunnen det er nok med en treretters, men kjaersten synes det må vaere minst fire-fem retter i bryllup. Men iom at det er mye kaker i norske bryllup var dette opplegget godkjent. :ler:

_____________________

Nå, i mars 2008, ser det ut til at menyen vil bli:

Aperitif med kalde og varme kanapeer

Forrett: Hummer- og mangosalat

Hovedrett: Indréfilet med tröffelsaus og tilbehör (litt usikker paa tilbehöret, vi bytter kanskje litt om)

Dessert: Sitronterte med bringebaer

Endret av Amadea
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå fikk jeg i grunnen litt lyst på spansk bryllup! :sikle:

Er det dette som kalles beslutningsvegring eller? :ler:

Endret av Amadea
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på om det i grunnen er mulig å bruke "i grunnen" flere ganger i löpet av noen i grunnen veldig få setninger i grunnen?

Enda godt ingen laerere har vaert her med röd rettblyant enda! Eller kanskje de modererer i smug?

:overrasket:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Puh... Det er hvertfall et problem vi ikke har :) De har catering på lokalene, som man er nødt til å bruke, så kokk og serveringsfolk er inkludert i prisen :)

Så kjekt! :) Deilig å slippe å tenke på alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er visst i planleggingshjörnet i dag. Tenker også på brudebukett. Jeg har lyst på peoner og kanskje roser i min. Titte etter linker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff da, peoner er det visst lite av i august. Jaja, får finne på noe annet da...

Ikke akkurat det som haster mest! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...