Gå til innhold

mysans innholdsløse drodling


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Gjest gjest1

Dagens treningsøkt er gjennomført.

Først 20 min eller noe sånt på fitnessballen. Jeg glemmer alltid å se hvor lang tid det programmet tar.

På steppen ble det:

Antall skritt: 4199

Tid: 58:25 min

Kcal: 576

Skritt/min: 60-80

Nå er kroppen skrubbet med kaffegrut, billig og effektivt og smurt fra topp til tå med den deiligste bodylotion jeg noen gang har prøvd. Selvfølgelig er den MK sin. Den lukter nydelig, og den gjør huden utrolig myk... og jeg vil fremdeles kjenne det i morgen.

Jeg har funnet ut at én time er minimum av hva jeg må gå på steppen per dag, går jeg mindre enn det så kjenner jeg ingen ting i lårmuskulaturen i det hele tatt, jeg blir bare svett. Og noe av meningen med dette er jo også å få litt shape på bena. Litt muskulatur i legger, lår og rumpe.

Nå er det bok.

Ha en fin kveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmmm... merkelig følelse. Det kjennes ut som om jeg har fått penger. En sånn snål, tilfreds følelse. Cata - fram med kortene, fortell meg om det er penger i nær fremtid  ;)

Jada, skal blafre med kort jeg, - men ikke før i morgen. I kveld er jeg trøtt og surrete i huet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Så var det fredag igjen.

Jeg har ikke vært flink til noen ting i dag. Jeg har sittet her siden jeg våknet.

Jeg har ikke spist sunt annet enn en salat akkurat nå. Jeg har drukket kun en liter vann og to krus kaffe.

Og jeg har ikke trent.

Og nå er jeg så slapp og udugelig på grunn av lite næringsinntak at jeg ikke gidder å gjøre noe med det heller. Jeg har tydeligvis en slurvedag idag, og sånn er det med den saken.

Nå skal jeg sjekke hva som er på tv ikveld, og fortsette med å være udugelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Halla Titti - takk for rose. Jeg vet du ikke er irritert på meg, men jeg mener fremdeles at du ikke vet nok om henne til å være så bastant ;)

Kunne jeg vært sikker på at hun bare stakk fra ungen sin hos en voldelig far den gangen hadde jeg vært like forbannet som deg, for sånt gjør man ikke.

Men i min bok skal tvilen komme tiltalte til gode (så fremt det ikke gjelder MINE barn), og derfor sier jeg som jeg gjør i den tråden.

Hadde den faren vært fullstendig udugelig hadde hun gått til sak for lengst, og ikke ventet i åtte år. Hun ville kontaktet barnevernet og satt himmel og jord i bevegelse.

Nå gikk hun antakelig til sak fordi situasjonen er endret slik at det i hennes øyne NÅ er bedre for datteren og bo hos henne.

Men vi skal vel ikke spekulere i her heller, for da kommer de og sletter og rydder.

De er ivrige på det.

Men jeg kan godt forstå at du er like forutinntatt på dette som jeg er når det kommer til voldtekt. Der er jeg nådeløs og tror aldri at mannen er uskyldig :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Bellatrix
Så var det fredag igjen.

Jeg har ikke vært flink til noen ting i dag. Jeg har sittet her siden jeg våknet.

Jeg har ikke spist sunt annet enn en salat akkurat nå. Jeg har drukket kun en liter vann og to krus kaffe.

Og jeg har ikke trent.

Og nå er jeg så slapp og udugelig på grunn av lite næringsinntak at jeg ikke gidder å gjøre noe med det heller. Jeg har tydeligvis en slurvedag idag, og sånn er det med den saken.

Nå skal jeg sjekke hva som er på tv ikveld, og fortsette med å være udugelig.

Det er godt med sløvedager innimellom. Håper du har en fin helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Jeg var ganske udugelig i går også. Enkelte dager blir jeg sittende foran PC'n absolutt hele dagen.

Forresten var B her i går og skrudde litt i bilen min. Han fikk tappet ut oljen, som ha ikke syntes så så verst ut faktisk, med tanke på vann. og så fikk han tettet til alle mutterne inni der hvor man fyller olje. Der var det bare én som ikke var løs - av seksten.

Han fikk ikke skiftet oljefilter fordi filternøkkelen var for stor, så han kommer tilbake på mandag. Da skal vi fylle olje og kjøre bilen varm for å se hva som skjer. Antakelig vil det skumme fordi det ligger vann i kroker og kriker nå, så operasjonen må gjøre en gang til.

Og hvis det da fremdeles skummer, så er det verre.

Men nå har han funnet en ny brukt motor til meg, som jeg kan kjøpe for åtte tusen, inkl frakt og moms, og den har bare gått 80 000. Min lille bil har jo gått 110 000 MER enn det, så hvis jeg går for den, så har jeg en bil som kan holde i noen år ennå. Det er veldig fristende!! (Men har man åtte tusen sånn rett ut?)

Nå har jeg spist frokost, jeg bakte brød i går, og nå som jeg ikke skal selge dem som Ingers Rugbrød lenger har jeg tillatt meg å blande et par dl havregryn i dem samt salt og sukker så det smaker noe av dem, og i går byttet jeg ut halvparten av den sammalte fine hveten med spelt. Nå er brødet godt! Og det er luftig!!

Kanskje greier jeg å få meg på ministeppen igjen i dag også. Ja, jeg skal det. To dager uten er mer enn nok. Det er tydelig at fettet renner av, men jeg trenger å bygge noen muskler til erstatning for fettet. Rompa mi har blitt nesten helt flat, og den er slapp å ta i. DET liker jeg ikke. Da er jeg heller litt rundere.

Så jeg får ta en time og tråkke skikkelig godt ned så jeg får mest mulig motstand. Egentlig burde jeg nok sette igang med noe vekttrening også, jeg har jo seksten kilo i skiveform liggende i en koffert her, med to små stenger til å feste dem på.

Hva annet skal jeg gjøre i dag?

Jeg fikk endelig dreis på den lille minnebrikken i går, så nå har jeg flyttet alt av verdi over på Ymes maskin, jeg måtte ta det i tre omganger, Liten har så mye musikk her, og det tar plass. Nå skal jeg se om jeg kan få lånt meg en XP-cd og reinstallert hele makkverket.

I min ryddeiver i går, arkiverte jeg alt av mailer... det var litt dumt, for jeg får ikke åpnet arkivet. Og i dag da jeg logget meg på så hadde jeg verken innboks eller noe som helst. Men akkurat det fikk jeg fikset da, men alt var tomt. Innboks, utboks, sendte, slettede, kalender... alt var kjemisk rent. Merkelig egentlig, for det var egentlig bare innboksen jeg arkiverte. Utboksen samlet jeg i en mail som jeg skulle sende til meg selv på en annen adresse. Den fikk jeg feilmelding på, så nå er de borte uansett..

Det er godt det ikke var jobbmailer. For det meste var det jo bare private ting, men også noen adresser og klokkeslett og sånt. Blant annet adressen til ei jente i Laksevåg som bestilte en foundation. Jeg har jo ikke mailadressen hennes lagret, så jeg håper hun skriver og etterlyser den snart.

Nei, her sitter jeg i truse og T-skjorte. Jeg får komme meg på badet, ta en runde i vann og såpe og få på meg noen klær, og så er det kaffe... ta den ute i solen da kanskje.

Ha en fin søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I min ryddeiver i går, arkiverte jeg alt av mailer... det var litt dumt, for jeg får ikke åpnet arkivet.

:rodme: Hvorfor føler jeg meg litt medskyldig her? Men de skulle ikke forsvinne bare for det om de var arkivert, altså. Arkiverte masse da jeg hadde den andre jobben, for der var det veldig begrenset plass på server.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

jeg tror ikke det er din skyld, Cata.. jeg tror det er denne maskinen. Jeg fant jo igjen arkivet, men hva hjelper det når maskinen ikke skjønner hvilket program det er lagret i og dermed ikke klarer å åpne.? akk...

Men heldigvis hadde jeg litt før lagt alle innkomne i en textfil, og selv om den var litt tungvint så fant jeg der det jeg trengte av mailadresser og avtaler som jeg ikke bør glemme.

Dagen etter, mens jeg satt her og jobbet - i går altså - tømte den plutselig adresseboka mi. Vekk var de, alle som en.

De jeg kjenner godt husker jeg stort sett i hodet, og de jeg ikke husket fant jeg igjen i textfila med de innkomne, så det ordnet seg.

Jeg hadde mange der utenom også, men det var stort sett folk jeg ikke har noe med å gjøre uansett, så den var grei. Nå er det i orden. Og de nyeste mailene, fra f.eks. M som er min sponsor i noe helt nytt her i landet.. de fikk jeg han bare til å sende meg på nytt. Litt info og dokumenter om businessen.

I dag er det meningen at B skal komme å fortsette på bilen, men da håper jeg det ikke blir noe mer regn.. man kan ikke ligge ute på en parkeringsplass og skru bil i regnvær. Og i garasjen er det ikke noe lys.. ikke at jeg får bilen inn der heller sånn som den står nå, uten olje og med diverse deler liggende i bagasjen.

Nå har jeg gått i tre dager uten å trene ett sekund, så bare jeg får i meg brødskivene nå så hiver jeg meg på steppen. Deretter er det frem med støvsugeren og vaskebøtte. mmm.. brødet er godt etter at jeg fikset oppskriften litt... helt fantastisk deilig faktisk.

Da var maten tygget og borte. Bare Yme kommer seg ut av dusjen nå, så skal jeg tisse en meter, og så skal joggeskoene på, og så er det en times tid på steppen.

Må ha joggesko for jeg får så vondt under venstre fotsåle av å stå sånn og tråkke. Jeg har nok blitt tverrplattfot på mine gamle dager, så jeg bør vel gjøre noen blyantøvelser med tærne også kanskje...

Ha en fin dag, ladies!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Antall skritt: 3033

Tid: 45 min

kcal: 425

Skritt/min: 60-80

Dyvåt!! Jeg tråkket litt hardere i perioder, for å kjenne at jeg har lårmuskler, og nå skal jeg i dusjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei vennen.

Du er ikke veldig heldig med været når det gjelder å få skrudd på bilen ihvertfall.

Og så har du ikke fortalt hva Yme syntes om filmen? Har hørt begge deler når det gjelder den, men jeg torr jeg vil se den. Uansett så er det en film som folk prater om, og da er det jo greit å ha gjort seg opp en mening.

Sliter med maskinene her også. Har fått noe adware som bare lager krøll, og så ser det jo ut som at jeg ikke får mail for øyeblikket, så jeg får se hva jeg skal gjøre. Har så mye på den, så jeg må vel kjøre det over på delste, eller printe ut før jeg gjør noe mer her, men det var det med tid da.

Lurer på om jeg skal ta over dagboka di, for i min har jeg en følelese av at jeg ikke kan skrive noe mer. Blir bare generelt, og ingen detaljer der for lyeblikket, så jeg vurdere hva jeg skal gjøre. Om jeg skal slette den, og lage ny med ett annet navn. Men da må jeg printe den ut først, og det tar jo litt tid.

Men men...får tenke litt på det.

Vi snakkes. Nå må jeg igang med dagens gjøremål.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gjest1

Cata - når jeg får store muskler så kan du få litt av meg. Ok? Ikke gråt da :klem:

Hei Liss.. Du trenger ikke slette boka di, la den bare gå og skriv den full av ingen ting, og så lager du en ny i tillegg, men kanskje du skal opprette en profil til med et helt annet navn som du bare bruker i boka... og så legger du den under bokstaven U-Å for der skjer det ikke mye... så kan disse menneskene som du ikke vil ha snokende i boka di få fortsette å snoke i den som blir til drodlerier sånn som denne her. Var jeg litt lur nå eller?

Nå har jeg sendt deg markedsplanen TRE ganger... får du inn andre mailer eller? Er det bare mine du ikke får? Hihi... kanskje det ikke er meningen, på samme måte som M og jeg slet som et h***** i går for å ordne adpacks til meg. Det endte med at jeg ringte over for å snakke med selveste sjefen for call centeret der borte og måtte legge igjen beskjed på svareren hans. Da gikk det to minutter så fikk jeg mail fra ham... så nå er den i boks.

Det er søtsmak på kaffen min i dag. Litt rart, jeg bruker aldri sukker i kaffen, så det kan ikke ligge sukkerrester i koppen. Men den smaker søtt.

Det hender jeg synes ting smaker annerledes enn de egentlig skal. Kanskje jeg er syk??

Nei, det kjennes ikke sånn ut. Jeg føler meg så frisk atte.

Det ble ingen bilskruing i går. Jeg hørte ikke et ord fra ham.. og vil jo ikke ringe å mase heller da. Han gjør meg jo en diger tjeneste, han skal få ta det i sitt eget tempo, men jeg kan jo bli litt engstelig for om det kan ha skjedd noe.. kanskje jeg får sende en sms bare for å høre. Ting kan jo skje, og han er ganske diger og noget overvektig, og da blir jeg alltid redd. Sliter med blodsukker gjør han også, og han har jo passert femti for noen år siden. Jeg må sende en sms, bare for å høre at alt er ok om ikke annet.

I dag må jeg gå i banken og gjøre et manuelt uttak. Og det er jo sånn tiltak. Jeg går hele veien ned, en halvtimes rask gange. Og så må jeg sitte i kø i banken og gå hele veien opp igjen. Og så må jeg innom butikken og handle mat. Nå har vi brød her i huset, men ikke noe smør, ikke noe pålegg, ikke noe melk.. jeg MÅ gå i banken i dag. Det er fryktelig tungvint å ikke ha noe bankkort, og tenk, før i verden var det sånn hele tiden. Da måtte vi alltid i banken for å få ut og inn penger. Ingen nettbank, ingen telegiro, alt måtte gjøres i bank og på posten i lange køer... hurra for fremskrittet. Lurer på om jeg får nytt kort snart?

Nå skal jeg hente meg et par skiver.. får ta syltetøy eller Hapå da, det har jeg i skapet... for da rekker jeg å spise før Dr.Phil og så kan jeg gå på steppen mens programmet går, så ser jeg samtidig... og så er det dusj og så er det banken. Ja, jeg får gjøre det sånn. Høres jeg flink ut? (Jeg har ikke så innmari lyst til å gå og svette i en time nå,men jeg skal gjøre det.. ta meg selv i nakken og trå på - og jeg har jo lovet Cata litt muskler når mine blir store. Sånt forplikter :ler: )

Nei, mysa kom deg i bevegelse. Ut på kjøkkenet, hent deg et par skiver og et glass juice og sett i gang!!

HEPP!

post-3153-1150795566_thumb.jpg

Modder, det står ingen ting om noen copyright på siden der jeg fant dette bildet. Bare sånn til info.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Antall skritt: 2800

Tid: 45 min

Kcal: 389

Skritt/min: 60-65

Det var så mye jeg orket på tom mage.. nå må jeg ha mat, jeg er svimmel...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag må jeg gå i banken og gjøre et manuelt uttak. Og det er jo sånn tiltak. Jeg går hele veien ned, en halvtimes rask gange. Og så må jeg sitte i kø i banken og gå hele veien opp igjen.

_______________________

Nå skal jeg hente meg et par skiver.. får ta syltetøy eller Hapå da, det har jeg i skapet... for da rekker jeg å spise før Dr.Phil og så kan jeg gå på steppen mens programmet går, så ser jeg samtidig... og så er det dusj og så er det banken. Ja, jeg får gjøre det sånn.

:ler: Tar gjerne noen arvemuskler jeg, men.....den turen i banken kunne jo veid opp for en runde på step'en. Har du tenkt på det? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest gjest1
:ler: Tar gjerne noen arvemuskler jeg, men.....den turen i banken kunne jo veid opp for en runde på step'en. Har du tenkt på det? ;)

Den turen i banken og opp igjen ble en BONUSRUNDE. Nå har jeg fem tusen skritt idag, istedet for tre, ikke sant? Det er ikke om å gjøre å spare på trimminga vet du... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke...? :klø: Jeg som er opptatt av å spare krefter foran PC'n.

Har jeg misforstått totalt :frustrert: ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Misforstått og misforstått, Cata - det kommer jo an på hva som målet for sparingen din da :ler:

I dag våknet jeg av telefonen klokken halv ett!!!! Jeg fikk helt sjokk, jeg trodde den var rundt halv elleve - elleve...

Sånn var det... nå er den ett og jeg er helt i tåka her jeg sitter. Man får for lite surstoff når man sover så lenge.

B ringte, det var han som vekket meg. Vi håper det ikke regner i ettermiddag, så kommer han innom og skrur litt mer, og på fredag prøver han å skifte termostat, og så håper vi at vi får bilen på veien igjen...

Det hadde vært så deilig å få bil igjen, jeg blir så hemmet uten...

Ellers ringte moderen nå, hun hadde funnet en pose i bilen sin med en dvd i til nesten flere hundre kroner. Jeg tenkte det var Yme som hadde glemt den igjen i bilen da vi lånte den for en tid tilbake, men det er det ikke, så da vet ikke jeg... vi får se på den, hva det er for noe og se om vi kan finne ut av det.

Ikke mer på hjertet akkurat nå - det blir vel kanskje en trimmeomgang om litt, men jeg kjenner at jeg har null energi akkurat nå.. får få i meg maten og litt kaffe først.

Ha en fin onsdag!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Bilen lar seg ikke fikse. Jeg må enten selge den (som om noen vil ha den liksom), skrote den eller bytte ut motoren. Klarer jeg å skrape sammen penger til ny brukt motor, så gjør jeg det. Men det kan ta tid, så i mellomtiden får jeg være uten bil. Kjipt, men sånn er det.

Jeg skal ta litt tid hver dag til å visualisere... silvaøvelser har jeg på maskinen, så det er bare å sette av tid til det. Koble ut telefoner, be Yme sitte stille og ikke lage lyd i så mange minutter som det tar, eller ta det når han er på trening eller sover.. og så skal jeg nok fikse dette her. Ta det på en tid av døgnet når kattene sover også, de kan være ganske forstyrrende, siden det er fire stykker av dem.

Til verks!! Jeg ønsker en løsning på alle mine økonomiske problemer!

Ha en fin onsdagskveld damer... (jeg har glemt å trene i dag... )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...