Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #701 Del Skrevet 1. februar 2013 Sånn! Oppdaget først da jeg hadde oppi kjøttet at jeg hadde satt på den skakke ødelagte stekepanna, så derfor er den helt vinglete! Mot slutten er kjøttet ferdig fin-most, det som gjenstår er hvor stekt du ønsker det, men gadd ikke filme det. Kjøttet her ble fiiiin-kornet! Håper du ble klokere! http://m.youtube.com/watch?v=1f1BPVBkPMY Haha, gøy! Flink du er! Men har du i de ingrediensene om du lager taco også? Hadde du ikke noe smør/olje i panna? Ooog, jeg må nok kjøpe meg ny "stapper", for jeg tror min har litt for små hull: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nxImQWm3L._SL500_SS500_.jpg (Spiste du kjøttdeig bare for min del? ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #702 Del Skrevet 1. februar 2013 (endret) Haha, gøy! Flink du er! Men har du i de ingrediensene om du lager taco også? Hadde du ikke noe smør/olje i panna? Ooog, jeg må nok kjøpe meg ny "stapper", for jeg tror min har litt for små hull: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nxImQWm3L._SL500_SS500_.jpg (Spiste du kjøttdeig bare for min del? ) Jeg har det i pga konsistensen, føler det er det som gjør at den blir finkornet ved steking. Smaker ingenting av egget og melka som sagt. Har aldri behøvd olje eller smør ved steking jeg... Neida, vi skulle ha taco uansett! Endret 1. februar 2013 av Darkannie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #703 Del Skrevet 1. februar 2013 (endret) Sånn! Oppdaget først da jeg hadde oppi kjøttet at jeg hadde satt på den skakke ødelagte stekepanna, så derfor er den helt vinglete! Mot slutten er kjøttet ferdig fin-most, det som gjenstår er hvor stekt du ønsker det, men gadd ikke filme det. Kjøttet her ble fiiiin-kornet! Håper du ble klokere! http://m.youtube.com...h?v=1f1BPVBkPMY Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Endret 1. februar 2013 av nicola 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #704 Del Skrevet 1. februar 2013 (endret) Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Kanskje litt vanskelig å se på videoen, men kjøttet er ekstremt finkornet, har aldri klart å fått så finmost kjøttdeig uten denne metoden, så for meg er det verdt det. Hele seansen tok 5 minutter, ikke all verdens tid i min verden iallefall. Det var bare for å vise hvordan jeg gjør det, siden jeg syntes videoen var enklere enn forklaringen. Om noen synes deres metode er bedre, så er det helt greit. Endret 1. februar 2013 av Darkannie 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #705 Del Skrevet 1. februar 2013 Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Det er jo det jeg ikke får til!! Det blir alltid masse strimler "uansett" hvor lenge jeg står å hakker (har gitt meg etter en lang stund). Det var jo sånn hele dette temaet begynte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2013 #706 Del Skrevet 1. februar 2013 Det er jo det jeg ikke får til!! Det blir alltid masse strimler "uansett" hvor lenge jeg står å hakker (har gitt meg etter en lang stund). Det var jo sånn hele dette temaet begynte. Kjøp en saks som du bare bruker til kjøttet, og enjoy Anonym poster: 8793061ffb33e675170572131fbbe189 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #707 Del Skrevet 1. februar 2013 Kjøp en saks som du bare bruker til kjøttet, og enjoy Anonym poster: 8793061ffb33e675170572131fbbe189 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #708 Del Skrevet 1. februar 2013 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden. Du er ikke alene! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #709 Del Skrevet 1. februar 2013 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden. Haha, jammeeen det blir jo oppkuttet og heeelt uten strimler med en stekespade!! Jeg lover! Jeg skjønner ikke hva dere sliter med...Er jo bare å kutte det..Er så fort gjort? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #710 Del Skrevet 1. februar 2013 Kanskje litt vanskelig å se på videoen, men kjøttet er ekstremt finkornet, har aldri klart å fått så finmost kjøttdeig uten denne metoden, så for meg er det verdt det. Hele seansen tok 5 minutter, ikke all verdens tid i min verden iallefall. Det var bare for å vise hvordan jeg gjør det, siden jeg syntes videoen var enklere enn forklaringen. Om noen synes deres metode er bedre, så er det helt greit. Skjønner at det var for å vise frem og kjempe snillt gjort det da Men jeg synes det var utrolig komplisert metode for å kutte opp en kjøttdeig. Can't help it 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #711 Del Skrevet 1. februar 2013 Haha, jammeeen det blir jo oppkuttet og heeelt uten strimler med en stekespade!! Jeg lover! Jeg skjønner ikke hva dere sliter med...Er jo bare å kutte det..Er så fort gjort? Min går igjennom de minste hullene på en gulrot-rasper. Gjør din? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicola Skrevet 3. februar 2013 #712 Del Skrevet 3. februar 2013 Min går igjennom de minste hullene på en gulrot-rasper. Gjør din? Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 3. februar 2013 #713 Del Skrevet 3. februar 2013 Jeg tror at her er det forskjellige definisjoner på hva er finkornet stekt kjøttdeig, det som er det for mannen min og venninnene ( og da har de gjort seg flid for min skyld) , er for meg klumpete ekkel mølje. Så for meg er det ikke finkornet før det er sandkorn og da er kun metoden i video som duger. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 3. februar 2013 #714 Del Skrevet 3. februar 2013 Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O Jeg liker sandkorn til taco. Og det får man etter min erfaring kun med denne metoden. Din metode er grei når jeg steker kjøttdeig til gryteretter, da jeg liker litt større biter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darkannie Skrevet 3. februar 2013 #715 Del Skrevet 3. februar 2013 For å komme over til noe annet, så vil jeg anbefale flylady.net for dere som vil ha litt organiseringhjelp, og en kickstart på hvordan få rutine på rengjøringen! Super side! Her skinner kjøkken-vasken hver kveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest EryMax Skrevet 3. februar 2013 #716 Del Skrevet 3. februar 2013 Jeg liker ikke sånn kjøttdeig som er like finhakket som sandkorn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2013 #717 Del Skrevet 3. februar 2013 Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O Menne....da har du jo selv ekskludert deg fra å være målgruppen til denne videoen! Den var ment for oss som liker meget finkornet kjøttdeig! Om du liker det eller ikke er vel særdeles uviktig for oss som gjør det. Anonym poster: 86964fc8339f278ac2d4790b6bb337cf 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 3. februar 2013 #718 Del Skrevet 3. februar 2013 Menne....da har du jo selv ekskludert deg fra å være målgruppen til denne videoen! Den var ment for oss som liker meget finkornet kjøttdeig! Om du liker det eller ikke er vel særdeles uviktig for oss som gjør det. Anonym poster: 86964fc8339f278ac2d4790b6bb337cf Nemlig! Jeg blåser i også om folk liker klumpete kjøttdeig, og blander meg ikke opp i hvordan de får det til eller hvor store klumpene er;) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nicola Skrevet 4. februar 2013 #719 Del Skrevet 4. februar 2013 Hehe, dere er rare...men anyway. Kanskje dette hjelper dere? http://www.consuming.co/2013/02/hackit/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2013 #720 Del Skrevet 4. februar 2013 For å unngå rot i sengesøyskapet har jeg fått et tips om å brette dynetrekket, for så å putte det inni putetrekket. Da blir det fin tellekant, putetrekket "forsvinner" ikke, og vil du ha sengetøyet som ligger nederst blir det ikke krøll og rot i resten av bunken. Funker for oss hvertfall. Og viss du bretter dynetrekket på vrangen er det bare til å vrenge det over dyna. Anonym poster: f369f240a58bd79fa1d8d5bf814b9205 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå