Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #701 Skrevet 1. februar 2013 Sånn! Oppdaget først da jeg hadde oppi kjøttet at jeg hadde satt på den skakke ødelagte stekepanna, så derfor er den helt vinglete! Mot slutten er kjøttet ferdig fin-most, det som gjenstår er hvor stekt du ønsker det, men gadd ikke filme det. Kjøttet her ble fiiiin-kornet! Håper du ble klokere! http://m.youtube.com/watch?v=1f1BPVBkPMY Haha, gøy! Flink du er! Men har du i de ingrediensene om du lager taco også? Hadde du ikke noe smør/olje i panna? Ooog, jeg må nok kjøpe meg ny "stapper", for jeg tror min har litt for små hull: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nxImQWm3L._SL500_SS500_.jpg (Spiste du kjøttdeig bare for min del? )
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #702 Skrevet 1. februar 2013 (endret) Haha, gøy! Flink du er! Men har du i de ingrediensene om du lager taco også? Hadde du ikke noe smør/olje i panna? Ooog, jeg må nok kjøpe meg ny "stapper", for jeg tror min har litt for små hull: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nxImQWm3L._SL500_SS500_.jpg (Spiste du kjøttdeig bare for min del? ) Jeg har det i pga konsistensen, føler det er det som gjør at den blir finkornet ved steking. Smaker ingenting av egget og melka som sagt. Har aldri behøvd olje eller smør ved steking jeg... Neida, vi skulle ha taco uansett! Endret 1. februar 2013 av Darkannie
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #703 Skrevet 1. februar 2013 (endret) Sånn! Oppdaget først da jeg hadde oppi kjøttet at jeg hadde satt på den skakke ødelagte stekepanna, så derfor er den helt vinglete! Mot slutten er kjøttet ferdig fin-most, det som gjenstår er hvor stekt du ønsker det, men gadd ikke filme det. Kjøttet her ble fiiiin-kornet! Håper du ble klokere! http://m.youtube.com...h?v=1f1BPVBkPMY Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Endret 1. februar 2013 av nicola 6
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #704 Skrevet 1. februar 2013 (endret) Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Kanskje litt vanskelig å se på videoen, men kjøttet er ekstremt finkornet, har aldri klart å fått så finmost kjøttdeig uten denne metoden, så for meg er det verdt det. Hele seansen tok 5 minutter, ikke all verdens tid i min verden iallefall. Det var bare for å vise hvordan jeg gjør det, siden jeg syntes videoen var enklere enn forklaringen. Om noen synes deres metode er bedre, så er det helt greit. Endret 1. februar 2013 av Darkannie 1
Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #705 Skrevet 1. februar 2013 Sorry meg, men dette var en veldig komplisert måte å gjøre det på? Tilsette egg, potetmel og fløte og vispe også drive å mose i en evighet? Skjønte virkelig ikke meningen med dette..*ler*. Jeg får jo akkurat like "oppkuttet" kjøttdeig ved å kutte på tvers med en plastikk stekespade Ikke bruker jeg like lang tid på å hakke heller. Det skal sies at jeg liker små små biter, og det er jo virkelig null problem å få til! Det er jo det jeg ikke får til!! Det blir alltid masse strimler "uansett" hvor lenge jeg står å hakker (har gitt meg etter en lang stund). Det var jo sånn hele dette temaet begynte.
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2013 #706 Skrevet 1. februar 2013 Det er jo det jeg ikke får til!! Det blir alltid masse strimler "uansett" hvor lenge jeg står å hakker (har gitt meg etter en lang stund). Det var jo sånn hele dette temaet begynte. Kjøp en saks som du bare bruker til kjøttet, og enjoy Anonym poster: 8793061ffb33e675170572131fbbe189 1
Chloe- Skrevet 1. februar 2013 #707 Skrevet 1. februar 2013 Kjøp en saks som du bare bruker til kjøttet, og enjoy Anonym poster: 8793061ffb33e675170572131fbbe189 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden.
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #708 Skrevet 1. februar 2013 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden. Du er ikke alene! 1
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #709 Skrevet 1. februar 2013 Ja, ikke sant. Har skjønt av flere i denne tråden at jeg bør legge i enda mer forarbeide (enn å bare dele opp kjøttdeigen i klypestore biter, som jeg gjorde tidligere) før det går i stekepanna for stekespadehakking. Men så titter det noen innom å sier det går med BARE stekespaden, og da føler jeg meg egentlig ganske utilstrekkelig som aldri har fått det til med den metoden. Haha, jammeeen det blir jo oppkuttet og heeelt uten strimler med en stekespade!! Jeg lover! Jeg skjønner ikke hva dere sliter med...Er jo bare å kutte det..Er så fort gjort? 3
Gjest nicola Skrevet 1. februar 2013 #710 Skrevet 1. februar 2013 Kanskje litt vanskelig å se på videoen, men kjøttet er ekstremt finkornet, har aldri klart å fått så finmost kjøttdeig uten denne metoden, så for meg er det verdt det. Hele seansen tok 5 minutter, ikke all verdens tid i min verden iallefall. Det var bare for å vise hvordan jeg gjør det, siden jeg syntes videoen var enklere enn forklaringen. Om noen synes deres metode er bedre, så er det helt greit. Skjønner at det var for å vise frem og kjempe snillt gjort det da Men jeg synes det var utrolig komplisert metode for å kutte opp en kjøttdeig. Can't help it 3
Darkannie Skrevet 1. februar 2013 #711 Skrevet 1. februar 2013 Haha, jammeeen det blir jo oppkuttet og heeelt uten strimler med en stekespade!! Jeg lover! Jeg skjønner ikke hva dere sliter med...Er jo bare å kutte det..Er så fort gjort? Min går igjennom de minste hullene på en gulrot-rasper. Gjør din?
Gjest nicola Skrevet 3. februar 2013 #712 Skrevet 3. februar 2013 Min går igjennom de minste hullene på en gulrot-rasper. Gjør din? Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O
LittDiva Skrevet 3. februar 2013 #713 Skrevet 3. februar 2013 Jeg tror at her er det forskjellige definisjoner på hva er finkornet stekt kjøttdeig, det som er det for mannen min og venninnene ( og da har de gjort seg flid for min skyld) , er for meg klumpete ekkel mølje. Så for meg er det ikke finkornet før det er sandkorn og da er kun metoden i video som duger. 1
Darkannie Skrevet 3. februar 2013 #714 Skrevet 3. februar 2013 Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O Jeg liker sandkorn til taco. Og det får man etter min erfaring kun med denne metoden. Din metode er grei når jeg steker kjøttdeig til gryteretter, da jeg liker litt større biter.
Darkannie Skrevet 3. februar 2013 #715 Skrevet 3. februar 2013 For å komme over til noe annet, så vil jeg anbefale flylady.net for dere som vil ha litt organiseringhjelp, og en kickstart på hvordan få rutine på rengjøringen! Super side! Her skinner kjøkken-vasken hver kveld!
Gjest EryMax Skrevet 3. februar 2013 #716 Skrevet 3. februar 2013 Jeg liker ikke sånn kjøttdeig som er like finhakket som sandkorn
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2013 #717 Skrevet 3. februar 2013 Nei. Å ikke trenger jeg det heller? Hehe..Så lenge kjøttdeigen er helt oppkuttet..Trenger ikke å være sandkorn :O Menne....da har du jo selv ekskludert deg fra å være målgruppen til denne videoen! Den var ment for oss som liker meget finkornet kjøttdeig! Om du liker det eller ikke er vel særdeles uviktig for oss som gjør det. Anonym poster: 86964fc8339f278ac2d4790b6bb337cf 2
LittDiva Skrevet 3. februar 2013 #718 Skrevet 3. februar 2013 Menne....da har du jo selv ekskludert deg fra å være målgruppen til denne videoen! Den var ment for oss som liker meget finkornet kjøttdeig! Om du liker det eller ikke er vel særdeles uviktig for oss som gjør det. Anonym poster: 86964fc8339f278ac2d4790b6bb337cf Nemlig! Jeg blåser i også om folk liker klumpete kjøttdeig, og blander meg ikke opp i hvordan de får det til eller hvor store klumpene er;) 1
Gjest nicola Skrevet 4. februar 2013 #719 Skrevet 4. februar 2013 Hehe, dere er rare...men anyway. Kanskje dette hjelper dere? http://www.consuming.co/2013/02/hackit/
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2013 #720 Skrevet 4. februar 2013 For å unngå rot i sengesøyskapet har jeg fått et tips om å brette dynetrekket, for så å putte det inni putetrekket. Da blir det fin tellekant, putetrekket "forsvinner" ikke, og vil du ha sengetøyet som ligger nederst blir det ikke krøll og rot i resten av bunken. Funker for oss hvertfall. Og viss du bretter dynetrekket på vrangen er det bare til å vrenge det over dyna. Anonym poster: f369f240a58bd79fa1d8d5bf814b9205 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå