Gå til innhold

Livet i Pondusa-huset


pondusa

Anbefalte innlegg

Herlig dag du har hatt da (forutenom sprøyten til lillemann da, men det må vel til) ;) Jeg var med da min niese skulle få sine sprøyter. Idet legen stakk henne gav hun meg et blikk som sa "HVORFOR GJØR DU INGENTING??!!!" Hadde så dårlig samvittighet :tristbla: Satser på at hun har glemt det nå :sjenert:

God helg til deg og dine :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Rognebær

Takk for hilsen i dagboken min!

Så koselig og rart å lese om livet med to små barn...

Og tenke på at det vokser et lite liv i magen min!

Håper ukene på egen hånd blir koselige. Ha det gøy med scrappingen! Snart er det jul! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Rognebær! Ja du kan virkelig glede deg til den nye verdesborgeren kommer. Livet blir ikke det samme med barn, det blir så utrolig mye bedre.

I dag har vi vært spreke, gikk til byen for å gjøre noen ærend. Når lillemor står på brettet hele veien, tar turen ca 15 min. I dag var det 2 grader ute, så vi tok godt med klær på oss. Lillebror fikk jo lammeskinn i dåpsgave, og det fikk han ha i vognbagen i dag. Med fleecedress og dyne var han varm og god. Sov 2 timer i vogna midt på dagen.

Jeg og lillemor leverte 4 dåpsgaver til gravering og så hentet vi kalendrene vi har bestilt, på posten. De ble knallbra, og jeg gleder meg til å gi dem i julegaver. Lillemor ville at vi skulle henge opp vårt eksemplar på kjøkkenet allerede nå... :ler:

Vi fikk oss også en tur på kafè mens lillebror sov i vogna. Var vel ute i bortimot 2.5 time totalt, og da vi gikk hjemover, utbrøt lillemor: "Åhh, det er godt å være ute!"

Vi syslet litt hjemme før vi dro på butikken for å handle. Skulle lage oss fredagspizza til middag. Jeg måtte lage den alene, fordi min lille hjelper plutselig lå med rumpa til værs i pappa`s godstol og sov... Tror hun var litt sliten i ettermiddag. Lillebror var også trett, og gråt en del i ettermiddag. Han sovnet rett før barne-tv, akkurat da pizzaen var ferdig. Da våknet lillemor, og vi koste oss sammen med middag.

Ble litt hyl og skrik før begge barna omsider var i seng. Tror de merker det begge to når pappan er reist på jobb, og mamman må klare alt alene.... :tristbla:

Har sittet å brodert litt på en julekalender som jeg begynte med i fjor...I år vil jeg prøve å få den ferdig.

Nå skulle jeg bare snarest innom før jeg tar natta. selv om jeg strengt tatt skulle vasket klær. Haugen på vaskerommet er dyktig svær nå...Jeg er mester i å utsette ting. I morra skal jeg gjøre en innsats, lover!!

En artig liten ting: En av kveldens finalister i Filmstjerne på tv2, kommer fra mitt hjemsted. Er oppvokst i samme gate vi...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, det er så koselig å lese i dagboken din, om alle hverdagslige sysler og hendelser altså! ;)

Jeg sniker jevt og trutt jeg, men det er ikke så ofte jeg får somlet meg til å legge igjen noen ord dessverre... :rodme:

Men tusen takk for koselig hilsen i dagboken min, ikke minst "tips" angående barnevogn. Kjekt å høre at man ikke er heeelt på jordet! :Nikke:

Er så mange som kaller Simo for Simo-helvete, og det har fått meg til å tvile. Men så er det ikke så mange andre vogner på markedet som tiltaler både meg og mannen heller. Han ville ha noe robust og solid, og syntes Simo eller Teutonia var greit...men Teutonia´n er jo så lav! Og Simo en udødelig klassiker som ser helt fin ut! ;) Finnes jo Emmaljunga også da, men etter det lille jeg har sett av den til nå, synes jeg den virker så "kladdete". Nå ja, må kanskje titte nærmener - men Simo er så langt en favoritt altså. Kjøper nok en ny, mindre sportsvogn etterhvert uansett (Quinny), så da er det jo hipp som happ hvilken vogn man velger egentlig, men Simo ser fiiin ut! :)

Har du forresten vært borti Simo Duo? Synes du det er tungt å drasse på sportsvogndelen samtidig som du har bag, eller går det greit!??

Ble mye teori og undring fra min side denne gangen, men håper du og dine får en fantastisk fin helg!

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Orkis! :klem: Har skrevet noen ord ang vogn i din bok.

I dag var det -1 grad da vi sto opp, og bakken var dekket av hvitt rim. Men et nydelig vær, skikkelig klart og fint ute.

Kledde godt på oss og tuslet til byen. Hadde ingen spesielle ærend, så vi endte opp på kafè som vanlig.

Jo forresten, var jo på posten å hentet stor pakke fra familieskatter.no En nettbutikk som selger scrapbookingutstyr. Så nå har jeg fått masse ny kartong, mønsterpapir og noe småstæsj.

Var også innom en butikk å kjøpte ny lue til lillemor. Den forrige ble for liten da jeg vasket den, og denne må jeg nok vaske for at den skal passe. Merkelig, er jo samme str, men ikke helt samme stoff.

Lillebror storkoste seg i vogna med skinnet under seg. Sov 2.5 time i dag ute.

Pappa ringte midt i leggingen og sa de ville ha oss på middag i morgen. Yammi!!

Og begge barna sov da kl var 19.45!!

Nå skal det broderes på adventskalender. For jeg har nemlig vasket 2 maskiner klær til nå, og hengt opp 1. Men er nok sikkert 2-3 maskiner igjen på vaskerommet....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååå så koselig du har det med dine herlige to små.

Jeg også broderer adventskalender, vet ikke til hvem enda men.. :ler: Må liksom ha noe å gjøre.

Må si tusen takk for at du er innom dagboka mi å legger igjen hilsener, det er så koselig å lese at du bryr deg om oss. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heia du!!

Måtte bare innom og hilse på! Begynner å få en litt utålmodig sambo hengende rundt meg nå så jeg må bare forte meg! Skal ut å kjøpe kinamat.... :sjenert: Tror jeg har lagt på meg ti kg siste uka bare...kjennes sånn ut nå i allefall...

Men du; vi snakkes! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rognebær

Så koselig med adventskalender!

Jeg har også, for årevis siden, bestemt meg for at når jeg får barn, skal jeg lage adventskalender.

Og jeg er vanligvis veldig glad i å skape ting, men når det kommer til adventskalender, har jeg skikkelig prestasjonsangst! :ler: Før jul det året jeg var nesten tre, lagde nemlig mamma (med GOD hjelp fra meg :grine2: ) verdens supreste adventskalender, med tidsmessig utseende i blå strie og filt, med nisser og engler og vogner og bjeller... SUPERFIN, og det hele er sikkert 120*120 cm eller deromkring. Jeg tøyser ikke når jeg sier at adventskalenderen var ÅRETS desiderte høydepunkt.

Mao: Forventningene til meg selv er skyhøye. :ler2:

Blir du ferdig med din til advent, skal tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia du!

Idag har jeg litt bedre tid når jeg er innom! For jeg har jo faktisk ikke gjort så voldsomt mye mer enn å henge på nett idag...... :sjenert: Er vel inne i en latperiode igjen! Så har jeg så mye annet å tenke på ;)

Du er flink du! Får gjort så mye med hendene og lagd så mye bra saker!

Tipper dere har vært ute og hoppet i snøen idag?! Det var vel stor stas for lillemor!

Var litt stas for meg også..men den kunne gjerne ventet et par uker til ja! Holdt på å fryse ihjel bare jeg så ut av vinduet imorges!

Håper Pondusafamilien har det bare bra! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann Skytte :klem: , Rognebær og Melli! Takk for at dere tar turen innom hit.

I dag våknet vi opp til 10 cm med kramsnø, og lillemor sto bare i vinduet å sa: OJJJ! :ler:

Fikk stablet med meg lillemor, lillebror, bhgsekk, dress, regnklær, sko og kake i bilen og i bhg.

Der hadde de foreldrekaffe i anlednig FN-dagen, og i år støttet de FORUT. Inntektene gikk til en liten jente i Sierra Leone.

Lillemor var litt varm i ettermiddag/kveld, og matlysten var ikke noe stor. Får se det an i morgen hvorvidt det blir innedag eller ei.

Begge barna sov kl 19.30, og nå skal jeg ned å brodere litt før det er kveld.

Torsdag tror jeg at jeg tar med begge barna å reiser til svigermor. Tenker vi blir til tirsdag. Svigerfar er også på sjyen nå, så hun sitter der ute alene. Kjekt å komme dit å få middag, litt avlastning, selskap og mulighet til å sove litt...

I dag er pondus 15 uker!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innom og leser litt ;) Er vesla slapp? Influensa/forkjølelsen er på full inntog og barnehagen er vel full av ting og tang. Du får pakke henne inn i et teppe og friste med kakao og boller :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville bare gi deg en :klem:

Håper ikke lillemor blir syk nå...Det blir nok kos med en tur ut til bestemor tenker jeg! Blir godt for deg å få slappet av litt også!

Er han blitt 15 uker?! Trøste meg som tiden flyr :overrasket:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Er innom og leser mye..men sløv til å legge igjen hilsen!!!.....er litt sånn opp og ned med KG iblant...sånn er det bare! Jeg kommer nok sterkere tilbake!! :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk alle sammen.

Vi er fremdeles hos svigermor, koser oss her.

Ting har vært nokså kaotisk på kveldene, med barn som ikke vil sove pga overtretthet, stilling av klokke, førkjølet etc. Så jeg har vært som en oppvridd klut når begge endelig sovnet, så først i kveld kom jeg meg på nettet.

Vi blir nok til tidligst tirsdag, har tatt lillemor fri i bhg i morgen så. Hun har jo bhg-dag på onsdag og torsdag også, får se hva vi gjør. Dersom vi holder ut her ute, er det mulig jeg lar lillemor få en ferieuke denne uka, og at vi blir til mot helgen. Vi ser det an i morgen eller tirsdag....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Endelig var du på KG igjen :) Skjønner at det har vært hektisk i helgen, er ikke like enkelt hele tiden. Håper ting går bedre nå!

Her er det totalt avslappning, og tid for å gjøre absolutt ingenting :-D

God søndag videre til deg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Iiiik, langt nede på side 2 i dag.

Jaja, sånn er det å flyte dagboka til generell....

Vi har det fortsatt bra, blir nok å reise hjem på onsdag tror jeg. Blir spennende dager fremover. Fikk høre i dag at en jente som vi reiste utover sammen med på torsdag, fikk vannkopper i går. Da var hun jo veldig smittefarlig på torsdag da. 10 dager til jeg ser om lillemor blei smitta, for de var jo nærmest over hverandre å lekte på båten....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper vesla slipper vannkopper da, men det er kanskje best å bli ferdig med det når de er såppass små? Blir vel godt å komme hjem tenker jeg :klem:

Her er det snart stengetid og sengetid.. ;) Så trøtt at jeg tvinger øynene åpen :ler: God natt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der var vi endelig hjemme, og det var godt det!

Borte bra, men hjemme best!!

I går var en stor merkedag i lillebrors korte liv. Han rullet fra rygg til mage!!!! I en alder av 3 mnd og 3 uker!! Nå kan jeg ikke legge han på gulvet uten at han farer over på magen, fikk skikkelig dreisen på det. *superstolt hønemamma*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...