Anglofil Skrevet 1. desember 2004 #101 Del Skrevet 1. desember 2004 Vi spiser ribbe, poteter, brunsaus, medisterkaker, medisterpølser, erter, tyttebær, surkål/rødkål, riskrem m/mandel til dessert. Mvh Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holly Hobbie Skrevet 2. desember 2004 #102 Del Skrevet 2. desember 2004 I år blir det visst kalkun, for mamma og pappa vil så gjerne at mannen min skal føle seg hjemme hos oss i julen (han er engelsk og det er vår første jul sammen!) Men ellers pleier vi å ha ribbe. Blir kald ribbe dagen etter under Den Store Julelunsjen - da har vi koldtbord med all verdens tenkelige delikatesser - sild av mange slag, roastbiff, røkeløaks, gravelaks, hjemmelaget sylte, hjemmelaget leverpostei, pluss marmelader og div. andre ting. Gleder meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 2. desember 2004 #103 Del Skrevet 2. desember 2004 Vi spiser ribbe' date=' poteter, brunsaus, medisterkaker, medisterpølser, erter, tyttebær, surkål/rødkål, riskrem m/mandel til dessert.[/quote'] Samme her. Hender det er en liten elgstek der også, og sylteagurk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 2. desember 2004 #104 Del Skrevet 2. desember 2004 Spiser Ribbe,Stek,kotelett,pølse,Medisterkake,potet,surkål.rødkål,ertestuing og gulrot. Men det er sjelden jeg smaker på alt da.... I år skal vi feire Julaften sammen med Svigers så håper hun har det samme som jeg bruker og lage. Til dessert er det en stor SELVFØLGE med Multekrem Koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 2. desember 2004 #105 Del Skrevet 2. desember 2004 Sylteagurken glemte jeg ja! Mvh Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bertine Skrevet 3. desember 2004 #106 Del Skrevet 3. desember 2004 lutefisk med poteter, smør, bacon og ertestuing!!!! NAM NAM NAM!!!!! Vi har også pinnekjøtt med poteter og kålerabistappe, pappa og jeg spiser lutefisk og resten spiser pinnekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå