Chizue Skrevet 25. april 2017 #9221 Del Skrevet 25. april 2017 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvordan vet du det? Hva koster det da? Anonymkode: d8fcb...cf7 Er jo bare å lese på blogg.no/side 2/side 3. 😂 http://faq.blogg.no/?side=mobil Så..ja 😉 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9222 Del Skrevet 25. april 2017 Må bloggere virkelig kjøpe seg reklame? Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 25. april 2017 #9223 Del Skrevet 25. april 2017 MFB må være det ULTIMATE bevis på at nordmenn er elendige til å lage mat. At ett eneste normalt menneske kan gå inn på den siden/bloggen og finne noe som helst de har lyst til å lage er for meg HELT uforståelig. De som elsker MFB må være svært stakkarslige mennesker. 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonebelinda Skrevet 25. april 2017 #9224 Del Skrevet 25. april 2017 (endret) Og om du kommenterer at en av dronningens oppskrifter ikke faller helt i smak - f.eks at den så populære og supersaftige sjokoladekaka til dronningen er i tørreste laget, det er ikke populært. Når en hadde foreslått den kaka til en som skulle bake, og en annen kommenterte at den var i tørreste laget. Da rakket man visst ned på forslaget til den som kom med forslaget. Jeg ler meg omtrent i hjel - de forsvarer alle dronningens oppskrifter uansett :D Endret 25. april 2017 av tonebelinda 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9225 Del Skrevet 25. april 2017 Er vel bra at noen sier fra at kaken var i tørreste laget? Da vet man at en endrer litt på den,for å slippe at den blir tørr. At noen oppfatter det som negativ kritikk, er jo rart. Eks kan den være stekt for hardt. Kom med råd, istedenfor å ha piggene ute med en gang. Folk som kan det med baking,kjenner fort om en kake er tørr av ulike grunner. Sitter admin der som kan veldig lite,så skal de gi råd og hjelpe folk. Ta en tur på fb sidene til andre som kan mat,kaker.. og ikke minst det å være behjelpelig. Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9226 Del Skrevet 25. april 2017 Jeg har prøvd mange av kakeoppskriftene av T. Helt vanvittig tørt. Kommer aldri til å lage noe av "hennes" oppskrifter. Er de småtingene hun ikke helt kan. Bare se på de hevefri tingene. Gjær, men ingen heving? Altså kokko, kokko?! Prøvde det der, tebeiks. Ja de var helt grei nystekt. Men senere/dagen etter? Ubeskrivelig dårlig, alt gikk i bosset. Lagde igjen det jeg eltet deigen lenge og hevet lenge. De ble så mye bedre, luftig og god. hun må absolutt bli bedre innen matlaging og baking for å bli en verdig matblogger. Anonymkode: e42bc...d56 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MalloryK Skrevet 25. april 2017 #9227 Del Skrevet 25. april 2017 Jeg forstår fortsatt ikke hvorfor man bruker gjær på noe som ikke skal heves? 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9228 Del Skrevet 25. april 2017 Jeg har spurt, og mange andre..hvorfor hun bruker eddik i sukkerbrød. Hun vet ikke. Jeg prøvde for moro skyld. For mye smak av bakepulver. Fortsatte med oppskrift jeg har. Å bruke mye bakepulver så får du en kjemisk smak på bakst. Var ei som la ut oppskrift på sukkerbrød der inne,uten bakepulver også. God. Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9229 Del Skrevet 25. april 2017 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Oi! Er T sine oppskrifter på side2? Anonymkode: 00d37...581 Finner det ikke, noen som har link? Anonymkode: f50b7...aef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 25. april 2017 #9230 Del Skrevet 25. april 2017 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Finner det ikke, noen som har link? Anonymkode: f50b7...aef http://www.side2.no/ "Studentvennlige pizzasnurrer" Ligger ganske langt ned på forsiden nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9231 Del Skrevet 25. april 2017 6 timer siden, tonebelinda skrev: Administratorene i MFB er på plass der også ja Ha ha, jobber så man skulle tro de fikk betalt 😂 Anonymkode: f50b7...aef 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktninja Skrevet 25. april 2017 #9232 Del Skrevet 25. april 2017 Nå finner jeg det ikke igjen, men var det ikke noe for en liten stund siden om at medlemmer ikke fikk kontakte hverandre på PM? Kan noen bekrefte/avkrefte dette??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9233 Del Skrevet 25. april 2017 9 minutter siden, Chibi skrev: http://www.side2.no/ "Studentvennlige pizzasnurrer" Ligger ganske langt ned på forsiden nå Takk. De viruskommentarene var borte da. Ha ha. Anonymkode: f50b7...aef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesmula Skrevet 25. april 2017 #9234 Del Skrevet 25. april 2017 37 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har spurt, og mange andre..hvorfor hun bruker eddik i sukkerbrød. Hun vet ikke. Jeg prøvde for moro skyld. For mye smak av bakepulver. Fortsatte med oppskrift jeg har. Å bruke mye bakepulver så får du en kjemisk smak på bakst. Var ei som la ut oppskrift på sukkerbrød der inne,uten bakepulver også. God. Anonymkode: d8fcb...cf7 Jeg tror det bare er for at det skal se mer ulikt ut enn andre oppskrifter.. Så folk skal få mer inntrykk av at hennes oppskrifter mer mer annerledes enn vanlige, derfor hun har kanel i mousakka og lasagne også tror jeg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesmula Skrevet 25. april 2017 #9235 Del Skrevet 25. april 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ha ha, jobber så man skulle tro de fikk betalt 😂 Anonymkode: f50b7...aef De har vel blitt satt opp på ekstravakter nå, for å se om noen skriver noe kritisk eller noe, og så sjekke om de evt er medlemmer i mfb😂 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juliannaos Skrevet 25. april 2017 #9236 Del Skrevet 25. april 2017 "Festlig"at det er flest admins som kommenterer og tagger folk på Side2 greia, innlegget kommer ikke høyere opp for det; er jo slik det fungerer på MFB😉 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktninja Skrevet 25. april 2017 #9237 Del Skrevet 25. april 2017 20 minutter siden, Juliannaos skrev: "Festlig"at det er flest admins som kommenterer og tagger folk på Side2 greia, innlegget kommer ikke høyere opp for det; er jo slik det fungerer på MFB😉 Er bare to kommentarer på blogginlegget (og to svar da)?? Er det jeg som ser på feil sted? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 25. april 2017 #9238 Del Skrevet 25. april 2017 23 minutter siden, Fruktninja skrev: Er bare to kommentarer på blogginlegget (og to svar da)?? Er det jeg som ser på feil sted? Da må du inn på facebook og søke på side2, innlegget der må du bare scrolle deg nedover for å finne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktninja Skrevet 25. april 2017 #9239 Del Skrevet 25. april 2017 11 minutter siden, Chibi skrev: Da må du inn på facebook og søke på side2, innlegget der må du bare scrolle deg nedover for å finne A) fy meg og klaske panne for at jeg ikke tenkte/koblet!!! B) flaut med taggingen!!!! 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2017 #9240 Del Skrevet 25. april 2017 1 time siden, lillesmula skrev: Jeg tror det bare er for at det skal se mer ulikt ut enn andre oppskrifter.. Så folk skal få mer inntrykk av at hennes oppskrifter mer mer annerledes enn vanlige, derfor hun har kanel i mousakka og lasagne også tror jeg. jeg lærte midt på 90-tallet å ha litt kanel i Mossaka og lasagne. Tror jeg leste det i en kokebok. Har til og med blogget om det for seks syv år siden. Anonymkode: 12d42...963 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg