AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9301 Del Skrevet 26. april 2017 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Et kjapp søk på matosofi.COM så dukker det kopi opp av kjernetempraturlisten. Ja,ja....erfaring og basiskunnskap ja. Var det ikke ulovlig å legge inn fra andre sider? Nedrig Anonymkode: d8fcb...cf7 Har noen varslet matosofi om plagieringen? Anonymkode: f2933...931 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9302 Del Skrevet 26. april 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Har noen varslet matosofi om plagieringen? Anonymkode: f2933...931 Burde vært gjort. Hun påstår det er hennes,etter spørsmål fra en gjest. Gjest spør hvor hun har hentet dette fra. Svaret er at det er fra egne erfaringer,og basiskunnskaper. Regner med hun sletter den kommentaren snart Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9303 Del Skrevet 26. april 2017 1 time siden, Mkigjen skrev: Har jeg aldri sett.. Så da er det ikke sant da eller? Hva er poenget her? Anonymkode: 4bec0...41b 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 26. april 2017 #9304 Del Skrevet 26. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Så da er det ikke sant da eller? Hva er poenget her? Poenget mitt var at jeg ikke tror kanel er et vanlig krydder i Lasagne,har googlet både Hellestrøm,JamieO, Matprat,Trines matblogg og ingen av de bruker kanel i sin oppskrift 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9305 Del Skrevet 26. april 2017 18 minutter siden, Mkigjen skrev: Poenget mitt var at jeg ikke tror kanel er et vanlig krydder i Lasagne,har googlet både Hellestrøm,JamieO, Matprat,Trines matblogg og ingen av de bruker kanel i sin oppskrift Jeg bruker det noen ganger, og Jamie Oliver har i alle fall en oppskrift med kanel http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/simple-baked-lasagne/ Det er i alle fall ikke vanskelig å finne oppskrifter på lasagne med kanel i. Anonymkode: 9f10d...1d3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9306 Del Skrevet 26. april 2017 Kanel i sauser er ikke uvanlig Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
obs Skrevet 26. april 2017 #9307 Del Skrevet 26. april 2017 (endret) 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen spør om hvorfor T. mener at kjernetemperaturen på økologisk kylling er på61-62 grader i hennes fasit. Men kylling generelt skal ha ca. 70.....hun svarer at det er pga. mindre "uhumskheter" i økologisk..... mulig jeg tar helt feil, men er ikke kylling kylling liksom? Når det gjelder bakterier? Anonymkode: 00d37...581 spise rå kylling kan være dødelig i værstefall økologisk eller ikke samme sak, jeg har fagbrev som kokk man tuller ikke med sånn. Helt galt å stemmer dette bør firma Folkets Mat Fra Bunnen AS meldes inn til mattilsyntet. Endret 26. april 2017 av obs 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 26. april 2017 #9308 Del Skrevet 26. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeg bruker det noen ganger, og Jamie Oliver har i alle fall en oppskrift med kanel Bare strider i alle mine smaksløker åha et asiatisk krydder i en erketypiskItaliensk rett. Cross over kan være spennende det,men kaneli Lasagne???? Nei, fytti 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 26. april 2017 #9309 Del Skrevet 26. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Kanel i sauser er ikke uvanlig Ikke det som var poenget her... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9310 Del Skrevet 26. april 2017 2 timer siden, lillesmula skrev: Tydeligvis er det vanlig sa noen her Men har ikke faktasjekka så mye, går ikke inn på bloggen med mindre ytterst nødvendig Du bør være litt mer presis med hva du gjengir hvis du skal beholde troverdigheten. Ingen her i tråden har sagt det er vanlig i lasagne (da du postet dette svaret), men at det er vanlig i moussaka. Anonymkode: 54500...399 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9311 Del Skrevet 26. april 2017 Det har blitt gitt lite antibiotika til økologisk kylling. Sist jeg leste,så etter mattilsynets undersøkelser,er det ikke gitt antibiotika i noen besetninger. Jobber med mat selv,og det er ikke gitt føringer at økologisk IKKE trenger så mye varme som vanlig kylling. Privat steker jeg den som vanlig. Grunnlegger opplyser at det med temperatur, er oppgitt fra produsenten. Nå er det ikke produsenten som setter anbefalinger for temperatur på matvarene . Det skorter mye på basiskunnskapene. Anonymkode: d8fcb...cf7 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9312 Del Skrevet 26. april 2017 7 minutter siden, obs skrev: spise rå kylling kan være dødelig i værstefall økologisk eller ikke samme sak, jeg har fagbrev som kokk man tuller ikke med sånn. Helt galt å stemmer dette bør firma Folkets Mat Fra Bunnen AS meldes inn til mattilsyntet. Firmaet er varslet tvangsoppløst pga manglende årsregnskap for 2015. Anonymkode: af244...ec8 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
obs Skrevet 26. april 2017 #9313 Del Skrevet 26. april 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Firmaet er varslet tvangsoppløst pga manglende årsregnskap for 2015. Anonymkode: af244...ec8 Det var da kjempe leit, hvem stopper dem da redd folk kan bli syke når kunskapnivået ligger på vranglære 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2017 #9314 Del Skrevet 26. april 2017 Tror stangekylling sier noe sånn som at lår bør ha 65 gr kjernetempratur, når du tar ut av ovn. Det "steker"noe etter du tar ut også. Uansett,jeg langtidssteking kylling,og blir aldri tørr. Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ElectricScum Skrevet 26. april 2017 #9315 Del Skrevet 26. april 2017 "Åååhhh himmel og hav T****, nå sitter vi med hjerter i øyene alle mann❤️. Vaniljesnurrene dine er VANVITTIG gode😍. Begynte å gå i spinn bare ved lukta av deigen, og verre ble det....Var hakket før samboer gikk ut, tålte ikke den lukta sa han😉. Skulle ha sendt han ut så vi slapp å dele😂😂 Ble bare 19 stk, så ingen rekker nok frysa😂😂😂. Skal desidert lages flere ganger❤️😘" ___________________ Dette fruentimmer poster daglig slike hyllester. En voksen dame. Denne nesegruse suck-up-paraden har foregått over en lengre periode nå. Det er som å se på National Geographic. En sjelden arts bisarre kurtiseringsrituale. Minst like fascinerende. 30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 26. april 2017 #9316 Del Skrevet 26. april 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Firmaet er varslet tvangsoppløst pga manglende årsregnskap for 2015. Anonymkode: af244...ec8 Varsle mattilsynet om T.F og bloggen. Hvor hun anbefaler folk dette.. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 27. april 2017 #9317 Del Skrevet 27. april 2017 (endret) De oppskriftene jeg har sett som bruker kanel-særlig i mousakka, så er det brukt ekte kanel. Ikke den typen vi alle kjøper på butikken, den har mer sødme,smaker søtt,det vi bruker i boller og på grøt. Ekte kanel derimot, når du knuser den så lukter det sitrus, men har likevel en søt smak, men ikke like søt som den vi bruker på grøten... Ikke minst er fargene forskjellig også. I tillegg, mange som bruker kanel i oppskrifter bruker bare en bitteliten dæsj, ca 1 kryddermål/ 1/4 ts... Det er bare for å gi litt sødme, man kan like gjerne bruke en halv ts sukker. Så er det enkelte som går "all in" og bruker 1ts kanel, som igjen gir fra seg altfor mye smak x) Men igjen, det er smak og behag, men...Det skader ikke å prøve noe nytt, du kan bli overrasket :D ---- Forresten.. Dere som så at T hevdet at hun hadde funnet på dette med kjernetemp. Selv, burde ha screenshottet dette, slik at man faktisk har bevis. Som man f.eks, kan sende inn til blogg.no for enda ett plagiat innlegg. Og hvor hun sier "nei dette er mine egne erfaringer, blablabla" Endret 27. april 2017 av Chibi 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #9318 Del Skrevet 27. april 2017 Sånn litt på siden så har ekte kanel også mindre kumarin. Kumarin mener man kan gi leverskader i større mengder. Jeg synes også det smaker bedre Anonymkode: 9f10d...1d3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
obs Skrevet 27. april 2017 #9319 Del Skrevet 27. april 2017 7 timer siden, ElectricScum skrev: "Åååhhh himmel og hav T****, nå sitter vi med hjerter i øyene alle mann❤️. Vaniljesnurrene dine er VANVITTIG gode😍. Begynte å gå i spinn bare ved lukta av deigen, og verre ble det....Var hakket før samboer gikk ut, tålte ikke den lukta sa han😉. Skulle ha sendt han ut så vi slapp å dele😂😂 Ble bare 19 stk, så ingen rekker nok frysa😂😂😂. Skal desidert lages flere ganger❤️😘" ___________________ Dette fruentimmer poster daglig slike hyllester. En voksen dame. Denne nesegruse suck-up-paraden har foregått over en lengre periode nå. Det er som å se på National Geographic. En sjelden arts bisarre kurtiseringsrituale. Minst like fascinerende. Jeg tror hele familien vil flytte inn til T å leve på hennes fløtebakte kanelstenger med fløtegratinerte poteter, å leve lykkelig resten av livet 😂.Snipp snapp snute 🙄😂 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #9320 Del Skrevet 27. april 2017 Han som spurte om kilde på temperaturinlegget er kasta ut. navnet står i grått nå på innelegget. Anonymkode: 12d42...963 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg