Gjest Zeitgeist Skrevet 8. november 2015 #301 Skrevet 8. november 2015 Hva skiller pizzamel fra et vanlig hvetemel? Det er finere malt, altså melpartiklene er mindre enn de hos vanlig hvetemel. I tillegg har pizzamel ca. 12,5% gluten i motsetning til brødmel som har mellom 12 og 14%. Kakemel har igjen mellom 8 til 10% gluten. Jo mindre gluten, desto mindre seig/elastisk blir deigen. En pizzadeig trenger en viss elastikk, men skal samtidig være lett og luftig - og dette oppnås ved å bruke pizzamel (dog, det avhenger av hvilken type pizzabunn man skal lage - deep pan. "vanlig", eller italiensk).
AnonymBruker Skrevet 8. november 2015 #302 Skrevet 8. november 2015 Nå har noen lagt ut en melding om hvorfor HUN ikke fikk så mange likes på salsaen sin!? Snufs! "Nå føler jeg meg litt sutrete, men sier det like vel. Fredag skulle vi ha taco og jeg lager det meste fra bunnen. Laget en ny salsa og tok meg tid til å dokumentere alt for å dele med dere her inne. La ut et bilde med fire bilder med alt av ingredienser og gjøremåte i flotte farger. Jeg fikk ingen likerklikk. Prøvde til og med å "poppe" bildet opp en gang, og da fikk jeg ett eneste klikk. Uten å henge ut noen la til sammenligning noen ut et bilde i går, av en kopp med en sitronskive og ingefær oppi, som hadde fått 79 liker og 18 kommentarer på kort tid. Er veldig demotiverende å dele på sida når man ikke får respons, og jeg forstår ikke helt hvorfor." Anonymkode: ff26a...291 32
MalloryK Skrevet 8. november 2015 #303 Skrevet 8. november 2015 Er det innlegget slettet? Finner ikke noe når jeg søker
daemonia Skrevet 8. november 2015 #304 Skrevet 8. november 2015 Ja og etterpå fikk hun flere kommentarer på de bildene hun la ut for et par dager siden. Alt man skal sutre for.... 4
Adelia Skrevet 9. november 2015 #305 Skrevet 9. november 2015 Ser ut som dem har noen under opplæring. "Hilsen testadmin" 😂 11
AnonymBruker Skrevet 9. november 2015 #306 Skrevet 9. november 2015 Får be om at stakkars Tanja slipper å få flere pmer, gud for noen latterlige regler. Minner meg om en haug småunger som sitter i en trehytte og lager regler, flaut. Anonymkode: 16e02...892 9
AnonymBruker Skrevet 9. november 2015 #307 Skrevet 9. november 2015 Ser ut som dem har noen under opplæring. "Hilsen testadmin" 😂stakkars, pælmer vel ut henne også :/ Anonymkode: 16e02...892
#Sunrise Skrevet 9. november 2015 #308 Skrevet 9. november 2015 Ei som har kjøpt polarbrød og fryst ned, nå som de er tint opp spørr hun om det er mel eller mugg på de hva har det med mat fra bunn? var det de siste polarbrødene i posen? 11
AnonymBruker Skrevet 9. november 2015 #309 Skrevet 9. november 2015 Det siste jeg fikk med meg fra den gruppa var et bilde av kokt spaghetti med en smørklatt oppi.. imponerende. Anonymkode: 5262e...8a2 13
daemonia Skrevet 9. november 2015 #310 Skrevet 9. november 2015 Det siste jeg fikk med meg fra den gruppa var et bilde av kokt spaghetti med en smørklatt oppi.. imponerende.Anonymkode: 5262e...8a2Jeg kan være enig i at det er fra bunnen hvis spaghettien er hjemmelaget og smøret er nykjernet. Men ikke pokker om det er godkjent om det er butikkjøpt!
#Sunrise Skrevet 9. november 2015 #311 Skrevet 9. november 2015 "Dette er mandagsgodt oppskåret 3 gullerøtter og kålrot med holday dipp ved siden av"også er det bilde medsitter dem der nå og legger ut bare for å se om vi skriver det her? 23
Ulvhedin Skrevet 9. november 2015 #312 Skrevet 9. november 2015 "Dette er mandagsgodt oppskåret 3 gullerøtter og kålrot med holday dipp ved siden av"også er det bilde medsitter dem der nå og legger ut bare for å se om vi skriver det her? Finner jeg ikke på siden.. sikker på at du er på rett gruppe?
Ulvhedin Skrevet 9. november 2015 #314 Skrevet 9. november 2015 Jeg så det ogda er det vel slettet, siden alle bilder uten oppskrift slettes etter 22... 2
Christina82 Skrevet 9. november 2015 #315 Skrevet 9. november 2015 Jeg ler meg ihjel, skulle tro de følte de var viktige, disse adminsa. 5
emilythorne Skrevet 9. november 2015 #316 Skrevet 9. november 2015 Haha, jeg måtte bare bli medlem etter å ha lest i denne tråden.Kom over dette innlegget:"Farsdags middagen, vart etter ønske, god gammeldags sosakjøtt med finhakka charlottlauk, ( entrecote av storfe ), med ønskelig tilbehør, erterstuing, gulrotstuing og pottis !" Med tilhørende bilde.Også kommer det i kommentarfeltet:"Oppskrift på sofakjøt??" 29
#Sunrise Skrevet 9. november 2015 #317 Skrevet 9. november 2015 Finner jeg ikke på siden.. sikker på at du er på rett gruppe? det var ei som spurte etter oppskriften på dip'n . Så svarte hun at hun hadde brukt sånn pose da kom ei ny og sa at det var jo ikke mat fra bunn, å da sa jenta at hun skulle slette det 9
AnonymBruker Skrevet 9. november 2015 #318 Skrevet 9. november 2015 Haha, jeg måtte bare bli medlem etter å ha lest i denne tråden.Kom over dette innlegget:"Farsdags middagen, vart etter ønske, god gammeldags sosakjøtt med finhakka charlottlauk, ( entrecote av storfe ), med ønskelig tilbehør, erterstuing, gulrotstuing og pottis !" Med tilhørende bilde.Også kommer det i kommentarfeltet:"Oppskrift på sofakjøt??" Anonymkode: 00d37...581 3
Ulvhedin Skrevet 9. november 2015 #319 Skrevet 9. november 2015 det var ei som spurte etter oppskriften på dip'n . Så svarte hun at hun hadde brukt sånn pose da kom ei ny og sa at det var jo ikke mat fra bunn, å da sa jenta at hun skulle slette det ja, men da var vel problemet løst...
Fotballflue Skrevet 9. november 2015 #320 Skrevet 9. november 2015 Haha, jeg måtte bare bli medlem etter å ha lest i denne tråden.Kom over dette innlegget:"Farsdags middagen, vart etter ønske, god gammeldags sosakjøtt med finhakka charlottlauk, ( entrecote av storfe ), med ønskelig tilbehør, erterstuing, gulrotstuing og pottis !" Med tilhørende bilde.Også kommer det i kommentarfeltet:"Oppskrift på sofakjøt??"Haha, sofakjøtt 6
Anbefalte innlegg