Gjest hulderjenta Skrevet 9. mai 2016 #5921 Del Skrevet 9. mai 2016 Å, det kunne jeg virkelig tenkt meg å lese om! Spennende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
allesote Skrevet 9. mai 2016 #5922 Del Skrevet 9. mai 2016 http://trinesmatblogg.no/2012/07/20/pizza-pa-grillen/ Her er hvertfall Trine's variant 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 9. mai 2016 #5923 Del Skrevet 9. mai 2016 22 minutter siden, Niennas skrev: Så dere han fyren som la ut innlegget om at han grillet pizza? Det så kjempespennende ut, men jeg var opptatt akkurat da og skulle titte senere... Nå finner jeg ikke innlegget lenger problemet var vel egentlig at han ikke røpet teknikken, men henviste til bloggen sin. Husker ikke helt hva han kalte seg, men var noe sånt som "den glade kokken" eller noe. Han avsluttet til og med innlegget med "hilsen Den Glade kokken". gjetter på at det ble fjernet, for reklame... Synd, siden det går langt mellom hver gang det er skikkelig spennende innlegg! https://gladkokken.com/ denne kanskje? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illusen Skrevet 9. mai 2016 #5924 Del Skrevet 9. mai 2016 Det er jævlig synd hvordan de fremstår om dagen med overaktiv linking til bloggen - til oppskrifter de har postet hundre-og-ørten ganger tidligere, samt skrekk for at andre sine oppskrifter skal få flere likes enn egne.... For ikke å snakke om hvor bittert det hadde vært om en annen blogg skulle fått noen klikk derfra ( for det er nødt til å være det som er grunnen til det paniske forbudet mot linking til andre blogger - er jo ikke noe mer fare for virus der enn på mfb-bloggen....) T og gjengen mister mer og mer grepet. Har gått fra å være en koselig gruppe med litt mye regler, til å bli en parodi. På det meste.. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 9. mai 2016 #5925 Del Skrevet 9. mai 2016 Fyfader den italienske pizzaen fra gladkokken så helt LATTERLIG digg ut. :D 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 9. mai 2016 #5926 Del Skrevet 9. mai 2016 Et øyeblikk siden, Kraula skrev: Fyfader den italienske pizzaen fra gladkokken så helt LATTERLIG digg ut. :D Hvor mye creme fraiche har han på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 9. mai 2016 #5927 Del Skrevet 9. mai 2016 7 minutter siden, Severus skrev: Hvor mye creme fraiche har han på? Haha. Minus tretti! Men bare se da, https://gladkokken.com/2016/05/08/italiensk-pizza-pa-grillen-endelig-er-sommeren-her/ - den så ikke verst ut. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 9. mai 2016 #5928 Del Skrevet 9. mai 2016 1 minutt siden, Kraula skrev: Haha. Minus tretti! Men bare se da, https://gladkokken.com/2016/05/08/italiensk-pizza-pa-grillen-endelig-er-sommeren-her/ - den så ikke verst ut. Da skjønner jeg hvorfor den ikke fikk være i gruppa, det var linking og alt for lite fett. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 9. mai 2016 #5929 Del Skrevet 9. mai 2016 1 minutt siden, Severus skrev: Da skjønner jeg hvorfor den ikke fikk være i gruppa, det var linking og alt for lite fett. Og for høy kvalitet på bildene. 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 10. mai 2016 #5930 Del Skrevet 10. mai 2016 Jeg lurer egentlig mest på når det kommer et MFB-blogg innlegg om å lage pizza på grillen ... Og det er jo helt klar og selvsagt og selvfølgelig sugd fra eget bryst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 10. mai 2016 #5931 Del Skrevet 10. mai 2016 Den 4.5.2016 at 22.45, AnonymBruker skrev: Er det noen andre enn meg som reagerer på at det er en god del tråder som omhandler allergier/intoleranser/diettspørsmål? Reglene sier jo ganske klart at dette ikke er tillatt. Jeg har flere ganger sett at det gis ut svar som til tilder er direkte misvisende. Lurer bare litt på hvorfor denne regelen ikke håndheves, i motsetning til enkelte andre. (Denne regelen skal faktisk mfb ha skryt for, den er rett og slett fornuftig mtp det varierende kunnskapsnivået der inne) Nå fikk jeg innmari lyst på pizza I meget nær framtid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 10. mai 2016 #5932 Del Skrevet 10. mai 2016 ^ Lurer litt på hvorfor mitt svar havnet inni det siterte innlegget.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #5933 Del Skrevet 10. mai 2016 Pizza på grillen er jo bare helt fantastisk og dritenkelt. Du trenger en pizzastein og varmer den opp i lag med grillen. Så er det bare å steike pizza med lokket på når grillen er tilstrekkelig varm. Vi har lagd både tynn italiensk pizza og tykk amerikanskpizza med godt resultat. I kveld blir det grilling Anonymkode: 12d42...963 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niennas Skrevet 10. mai 2016 #5934 Del Skrevet 10. mai 2016 Takk for pizzalinkingen! Ja, det så både godt, enkelt og sunt ut (ikke overdrevent sunt, men det er ikke 80-tallspizzaen til mfb iallefall). I tillegg var det flotte bilder, så jeg skjønner godt at de ikke taklet konkurransen 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #5935 Del Skrevet 10. mai 2016 12 timer siden, Severus skrev: Da skjønner jeg hvorfor den ikke fikk være i gruppa, det var linking og alt for lite fett. Har jeg gått glipp av noe? Hva skjedde? Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 10. mai 2016 #5936 Del Skrevet 10. mai 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har jeg gått glipp av noe? Hva skjedde? Anonymkode: d8fcb...cf7 En fyr som hadde lagt ut link til hvordan man laget nydelig pizza på grillen. Helt uten creme fraiche og majones. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #5937 Del Skrevet 10. mai 2016 Ikke lov å linke? De linker jo til sin egen blogg hele tiden. Innbiller seg at alle andre har virus, bare ikke sin egen?patetisk. Ser to av de beste matlagerne har forsvunnet fra gruppa også. Synd. Vet ikke om de gikk frivillig. Veldig god på mat, populær. De som fikk mest spørsmål om sine retter osv. Den f...likningen til bloggen hele tiden skaper bare irritasjon. Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #5938 Del Skrevet 10. mai 2016 1 minutt siden, Severus skrev: En fyr som hadde lagt ut link til hvordan man laget nydelig pizza på grillen. Helt uten creme fraiche og majones. Er det mulig å lage mat uten cf og majones? Han må ha lagt ut på kødd Anonymkode: d8fcb...cf7 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niennas Skrevet 10. mai 2016 #5939 Del Skrevet 10. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ikke lov å linke? De linker jo til sin egen blogg hele tiden. Innbiller seg at alle andre har virus, bare ikke sin egen?patetisk. Ser to av de beste matlagerne har forsvunnet fra gruppa også. Synd. Vet ikke om de gikk frivillig. Veldig god på mat, populær. De som fikk mest spørsmål om sine retter osv. Den f...likningen til bloggen hele tiden skaper bare irritasjon. Anonymkode: d8fcb...cf7 De eier jo ikke platformen de blogger på. Det ville gått dem hus forbi hvis blogg.no hadde fått virus. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 10. mai 2016 #5940 Del Skrevet 10. mai 2016 15 timer siden, Illusen skrev: https://gladkokken.com/ denne kanskje? Se der ja! Ikke bare masse gode oppskrifter men også en mye mer appetittvekkende blogg med fine bilder og bra layout. Jeg skjønner jo hvorfor de ikke ville at noen gjester skulle gå inn dit 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg