Gjest SVK Skrevet 7. april 2021 #51781 Skrevet 7. april 2021 (endret) Pitabrød med smeltet cheddar, gugge(blanding av majones, sennep og ketchup) og sprøstekt løk. Endret 7. april 2021 av SVK
Dr. Ops Skrevet 7. april 2021 #51782 Skrevet 7. april 2021 SoWhat? skrev (6 timer siden): Skal ha salat med ørret i dag. Har i hjertesalat i tynne strimler, minst fire tomater skåret i båter, agurkbiter og fetaost. Masse sitronsaft over, salt og pepper. Blander inn ca 1dl kokt makaroni. Tror jeg må ha litt rømme ved siden av. 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #51783 Skrevet 8. april 2021 Pølser, potestappe og coleslaw. Kålen og potetene har en kollega av meg dumpstret. Har potet og kål nok for lange tider, sykt hvor mye mat som kastes. Anonymkode: 1a36b...727 1
SoWhat? Skrevet 8. april 2021 #51784 Skrevet 8. april 2021 Løksuppe med gul løk, purreløk og hvitløk. Surrer alt i olje og har oppi en skje timian. Fyller på med kjøttkraft og en dl følte etterhvert. Moser i blender og puttet krutonger oppi når en serverer. NAM 2 1
MarianneE Skrevet 8. april 2021 #51785 Skrevet 8. april 2021 One pot pasta med spekeskinke fra Trines Matblogg. 2
Østkantgutt1913 Skrevet 8. april 2021 #51787 Skrevet 8. april 2021 Kyllingsalat i dag.. Ofte litt tyngre mat i helga, så greit med en salat på torsdag 1 1
elien Skrevet 8. april 2021 #51788 Skrevet 8. april 2021 Enkel makaroniform med Dolmio AlForno saus, løk og pølser i og ost og pankosmuler på toppen 1 1
Hut Skrevet 8. april 2021 #51789 Skrevet 8. april 2021 I dag blir det restetapas etter påsken. Foccacia, gode oster, spekeskinke, røkelaks, noen reker, eggerøre og en salat med grønnsaksrester og appelsin. 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 8. april 2021 #51791 Skrevet 8. april 2021 Fiskepinner, poteter, råkostsalat og smeltet smør.
elien Skrevet 9. april 2021 #51792 Skrevet 9. april 2021 Stekt kyllinglårfile med asberges bønner, ris og hjemmelaget bernaise
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 9. april 2021 #51793 Skrevet 9. april 2021 Indrefilet av svin, med fløtegratinerte poteter og salat.
SoWhat? Skrevet 9. april 2021 #51794 Skrevet 9. april 2021 Skulle moderere meg etter påsken, men fikk sååå lyst på pølser. Så det blir lett rista hvitt brød med godt stekte middagspølser med mye småhakket rå løk, aioli, sennep og ketchup. Tror jeg tar en med rekesalat på i tillegg 😎 dvs jeg bare blander reker i aiolien. Sånn. Nok en legg-på-deg-en-kilo-"middag" 1
Gjest SVK Skrevet 9. april 2021 #51795 Skrevet 9. april 2021 Pitabrød med tunfisk(fra boks), gugge(ketchup, sennep og majones), smeltet cheddar og tomat.
Brunhilde Skrevet 9. april 2021 #51796 Skrevet 9. april 2021 Jeg hadde en pizzabunn i fryseboksen, dessverre ikke hjemmelaget, men den duger med det jeg har, som er tomatsaus, bacon, chorizo, tomat og oliven. Det kan fort bli en grei fredagsmiddag av det. 1
SoWhat? Skrevet 9. april 2021 #51797 Skrevet 9. april 2021 Brunhilde skrev (4 minutter siden): Jeg hadde en pizzabunn i fryseboksen, dessverre ikke hjemmelaget, men den duger med det jeg har, som er tomatsaus, bacon, chorizo, tomat og oliven. Det kan fort bli en grei fredagsmiddag av det. Dette så godt ut ja. Chorizo og oliven sammen er utrolig godt! 1
Hut Skrevet 9. april 2021 #51798 Skrevet 9. april 2021 I dag blir det pasta vongole med masse bladpersille.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #51799 Skrevet 9. april 2021 Fant veldig fin fransk asparges hos pusheren min i dag - tror den ender opp i en risotto. Med et glass Pouilly-Fumé til. Anonymkode: ad006...80d 3
Østkantgutt1913 Skrevet 9. april 2021 #51800 Skrevet 9. april 2021 Bakte poteter med paprikasmør, reven cheddar/mozzarella og rømme her i dag Glemte mais på handel i sted, men må ikke ha det hver gang
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå