Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I dag blir det blomkålsuppe laget fra bunnen, fant et blomkål i kjøleskapet som jeg nesten hadde glemt av. Med hvitløkbaguett til :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

SVK skrev (1 time siden):

Pølse i brød til middag og vafler til dessert. :spise:

Mye gode pølser, er selv pølsoman 😄 Har du prøvd pølse i vaffel? Det var spisende, men ble ikke favoritt.....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 hours ago, elien said:

Mye gode pølser, er selv pølsoman 😄 Har du prøvd pølse i vaffel? Det var spisende, men ble ikke favoritt.....

Pølsoman jeg også. :spise:  Nei, jeg aldri prøvd pølse i vaffel. Jeg burde prøve for jeg elsker både pølser og vafler separat.  Så skal teste det ut neste gang! 

Endret av SVK
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalvefilet og gode grønnsaker til hovedrett, og ovnspannekake med blodappelsin til dessert (med vaniljeis og varm sjokoladesaus med en skvett rom).

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

SVK skrev (18 timer siden):

Pølsoman jeg også. :spise:  Nei, jeg aldri prøvd pølse i vaffel. Jeg burde prøve for jeg elsker både pølser og vafler separat.  Så skal teste det ut neste gang! 

Vis du også er pølsoman, så burde du prøvd gugge til pølser en gang. Det er egentlig en hamburgerdressing fra Heston Blumental. Men mine avkom kaller det bare gugge 😎

Du tar 1 del (avogtil litt mer dijon enn 1 del) dijonsenep orginal maiile, 1 del maiones og 1 del ketshup (buker både idun og heinz)  

Endret av elien
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grønnsakscurry med blomkål og spinat (mandagsmenyen uke9 fra Trines Matblogg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 hours ago, elien said:

Vis du også er pølsoman, så burde du prøvd gugge til pølser en gang. Det er egentlig en hamburgerdressing fra Heston Blumental. Men mine avkom kaller det bare gugge 😎

Du tar 1 del (avogtil litt mer dijon enn 1 del) dijonsenep orginal maiile, 1 del maiones og 1 del ketshup (buker då idun heinz)  

Takk! Jeg bruker faktisk gugge som dressing. Enig, superdigg! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

SVK skrev (1 minutt siden):

Takk! Jeg bruker faktisk gugge som dressing. Enig, superdigg! 

Ååå, nå ble jeg imponert! Er ikke alene om gugge lenger 👍

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

MarianneE skrev (10 timer siden):

Grønnsakscurry med blomkål og spinat (mandagsmenyen uke9 fra Trines Matblogg)

Alltid koselig å lage mat til 13 år gamle Frøken Misfornøyd Med Maten. Faren hennes og jeg likte det ihvertfall 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laksefilet i ovn og pannestekt fullkornsris med grønnsaker, en klatt rømme på siden og soyasaus på risen 😋 snadder! 

Anonymkode: 9dd29...da8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trynefaktor

Pastaskruer med karbonadedeig og tomatsaus. 
I morgen fikk yngste bestemme, det blir pannekaker. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...