marleneK92 Skrevet 12. januar 2021 #50661 Del Skrevet 12. januar 2021 elien skrev (12 timer siden): Takk som spør Ble nok ikke hardest rammet, selv om jeg er i risikogruppe. Første uken var værst. Er bedre nå, men mister nok så fort energien. Har enda ikke luktesansen i orden Godt det går riktig veien! Håper at energien tar seg opp igjen også ☺️ Idag blir det Ørret krydret med sitronpepper, og frisk dill med Gulrotpuré og noe lurt til 😛 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Trynefaktor Skrevet 12. januar 2021 #50662 Del Skrevet 12. januar 2021 Vi skal ha en slags salat, med Salma-laks, blandet salat fra pose, appelsin, mango, avokado og granateple. Minste får tilbud om noe annet tror jeg, hun sliter med konsistensen på laks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #50663 Del Skrevet 12. januar 2021 Bakt laks og torsk på purre med kokte poteter, blomkål og gulrøtter med saus og rømme. Anonymkode: 89148...eff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #50664 Del Skrevet 12. januar 2021 I dag blir det fiskeburgere med ovnsbakte poteter, salat og div. grønnsaker og hjemmelaget aoli Anonymkode: f78b4...2d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 12. januar 2021 #50665 Del Skrevet 12. januar 2021 Jerry Lee skrev (3 timer siden): ...og flæsk? Hæ? Sjølsagt! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. januar 2021 #50666 Del Skrevet 12. januar 2021 MarianneE skrev (31 minutter siden): Sjølsagt! OMFG!!! (( )) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 12. januar 2021 #50667 Del Skrevet 12. januar 2021 Rustica frossen pizza med pepperroni 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. januar 2021 #50668 Del Skrevet 12. januar 2021 Ei bakt potet og tre wienterpølser. Hvitløkssmør i poteta. Og en rosinbolle til dessert. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 12. januar 2021 #50669 Del Skrevet 12. januar 2021 Skrei med sandefjordsmør, saltbakte poteter og ovnsbakte gulrøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 12. januar 2021 #50670 Del Skrevet 12. januar 2021 I går måtte det gå raskt så det ble pizza på ferdig fullkornsbunn med tomatsaus, ost, spekeskinke, pepperoni, paprika, løk, tomater og noen stykker med ananas. Toppet med en haug av ruccola. I dag spiste vi fiskegrateng, det har jeg hatt lyst på lenge. Hadde poteter og smeltet smør, revne gulrøtter og litt stekt purre til. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 12. januar 2021 #50671 Del Skrevet 12. januar 2021 Nattmiddag, stekte eggehvitene fra i går med bacon, bønner i tomat og ristet brød til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 13. januar 2021 #50672 Del Skrevet 13. januar 2021 Skotsk "kjøttbrød" - også kjent som Lorne hhv. Sliced Sausage. Luretriks i Ludo: Riste korianderfrøene i tørr stekepanne til de begynner å avgi en svak sitrusduft før de males i morter. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 13. januar 2021 #50673 Del Skrevet 13. januar 2021 Hunter7 skrev (4 timer siden): Skotsk "kjøttbrød" - også kjent som Lorne hhv. Sliced Sausage. Luretriks i Ludo: Riste korianderfrøene i tørr stekepanne til de begynner å avgi en svak sitrusduft før de males i morter. Hva er det? Høres spennende ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 13. januar 2021 #50674 Del Skrevet 13. januar 2021 Rester av fiskegratengen fra i går og råkostsalat til. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 13. januar 2021 #50675 Del Skrevet 13. januar 2021 (endret) I natt har jeg hatt CrockPoten i gang, med lettsaltet svineknoke. Kommer til å ha tykk hvit saus (duppe?) til og potet, rosenkål og kokt gulrot Endret 13. januar 2021 av elien 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 13. januar 2021 #50676 Del Skrevet 13. januar 2021 Gjør om kjøttsuppa fra i går til lapskaus i dag. Hadde heldigvis flatbrød, for det er bedre enn ristet brød til lapskaus syns jeg. Skal ha tyttebærsyltetøy til. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 13. januar 2021 #50677 Del Skrevet 13. januar 2021 6 hours ago, exictence said: Hva er det? Høres spennende ut. Jeg kjenner det som del av en typisk skotsk frokost. Det finnes ulike variasjoner over samme tema - noen bruker halvt om halvt med svine- og oksekjøtt; noen utelater brødraspen; enkelte oppskrifter utelater muskatnøtt eller har tilsetter andre mengder av krydder og salt. Siden jeg ikke er noe frokost-menneske, spiser jeg Lorne Sausage som middag. Enten med potetmos eller dampede grønnsaker (f.eks. erter) til. Eller bare veldig enkelt med (ristet) brød. En av fordelene er at man fryser ned kjøttskivene hver for seg, og dermed ikke trenger å lage mer enn hva man trenger for hver gang. Jeg skjærer leivene i ca 1 cms tykkelse, og klapper de litt flat, før de fryses. Når jeg så blir fysen, lar jeg kjøttleiven tine i et kvarter før jeg har den i stekepanna. Dette er oppskriften jeg bruker - men istedet for 2 ts salt, bruker jeg bare 1 1/2. https://foodanddrink.scotsman.com/food/a-history-of-square-sausage-including-a-recipe-for-making-your-own/ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 13. januar 2021 #50678 Del Skrevet 13. januar 2021 Hunter7 skrev (3 minutter siden): Jeg kjenner det som del av en typisk skotsk frokost. Det finnes ulike variasjoner over samme tema - noen bruker halvt om halvt med svine- og oksekjøtt; noen utelater brødraspen; enkelte oppskrifter utelater muskatnøtt eller har tilsetter andre mengder av krydder og salt. Siden jeg ikke er noe frokost-menneske, spiser jeg Lorne Sausage som middag. Enten med potetmos eller dampede grønnsaker (f.eks. erter) til. Eller bare veldig enkelt med (ristet) brød. En av fordelene er at man fryser ned kjøttskivene hver for seg, og dermed ikke trenger å lage mer enn hva man trenger for hver gang. Jeg skjærer leivene i ca 1 cms tykkelse, og klapper de litt flat, før de fryses. Når jeg så blir fysen, lar jeg kjøttleiven tine i et kvarter før jeg har den i stekepanna. Dette er oppskriften jeg bruker - men istedet for 2 ts salt, bruker jeg bare 1 1/2. https://foodanddrink.scotsman.com/food/a-history-of-square-sausage-including-a-recipe-for-making-your-own/ Takk for svar. Virker mer middag enn frokost, ja. Høres lurt ut å ha noen i fryseren 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flusa Skrevet 13. januar 2021 #50679 Del Skrevet 13. januar 2021 Kylling og ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 13. januar 2021 #50680 Del Skrevet 13. januar 2021 Vegetar one pot pasta. Fullkornspasta, spinat, rødløk, hvitløk, chili, tomater. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå