Moonlight40 Skrevet 18. september 2020 #49441 Del Skrevet 18. september 2020 Kylling, stekte grønnsaker i grønn karrisaus (green currypaste og kokosmelk) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 18. september 2020 #49442 Del Skrevet 18. september 2020 Hjemmelaget kebab i pita i dag. Gleder meg! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #49443 Del Skrevet 18. september 2020 Mamma sin hjemmelagde lasagne 😋 Anonymkode: cef60...886 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 #49444 Del Skrevet 18. september 2020 I dag ble det vårruller. Enkelt og greit og godt, mens jeg forbereder en større middag med tre retter i morgen. Koser meg masse med et glass vin mens jeg forbereder. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #49445 Del Skrevet 18. september 2020 Galette (pai) med bacon, ny løk, crème fraîche og gruyère, og en grønn salat til. Anonymkode: ad006...80d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hellasinmyheart Skrevet 18. september 2020 #49446 Del Skrevet 18. september 2020 Enkel middag i dag med San Daniela speskinke, fennikelsalami og verdens beste blåmuggost Kraftkar. Og fikenmarmelade og fersk baguette til. Og rødvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 18. september 2020 #49447 Del Skrevet 18. september 2020 Det blir lapskaus i dag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twilight_Sparkle Skrevet 18. september 2020 #49448 Del Skrevet 18. september 2020 Rødbetsuppe med sopp a la Mark Bittmann. Lages ved at rødbeter og sopp i grove biter først bakes i ovnen med olje, salt og pepper. Surrer så løk i ei gryte, finhakker rødbetene og soppen og tilsetter sammen med vann, lar koke sammen med stilkene fra en bunt dill. Smaker til med salt, pepper, sitronsaft og masse hakka dill til slutt. Poteter, egg og en stor klatt rømme er obligatorisk tilbehør 😋 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #49449 Del Skrevet 18. september 2020 21 minutter siden, Twilight_Sparkle skrev: Rødbetsuppe med sopp a la Mark Bittmann. Lages ved at rødbeter og sopp i grove biter først bakes i ovnen med olje, salt og pepper. Surrer så løk i ei gryte, finhakker rødbetene og soppen og tilsetter sammen med vann, lar koke sammen med stilkene fra en bunt dill. Smaker til med salt, pepper, sitronsaft og masse hakka dill til slutt. Poteter, egg og en stor klatt rømme er obligatorisk tilbehør 😋 Høres ut som en veldig god kombinasjon! Jeg er også fast leser av matspaltistene i NYTimes, får mange idéer derfra. Anonymkode: ad006...80d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 18. september 2020 #49450 Del Skrevet 18. september 2020 Taco! 🌮 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twilight_Sparkle Skrevet 18. september 2020 #49451 Del Skrevet 18. september 2020 55 minutter siden, AnonymBruker said: Høres ut som en veldig god kombinasjon! Jeg er også fast leser av matspaltistene i NYTimes, får mange idéer derfra. Anonymkode: ad006...80d Den er veldig god - blir en slags konsentrert og ren smak på suppa når rødbetene og soppen bakes i ovnen først. Og sitron og dill gir friskhet som fungerer veldig bra mot de søte rødbetene 😋 Anbefaler kokebøkene hans også -- denne er fra "How to Cook Everything (Vegetarian)". 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 18. september 2020 #49452 Del Skrevet 18. september 2020 3 timer siden, FrankDrebin skrev: Det blir lapskaus i dag. Å lapskaus er topp, jeg har det nesten hver dag til brunsj. Lager en stor gryte, så har jeg en stund 🙈 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 18. september 2020 #49453 Del Skrevet 18. september 2020 I dag forspiste jeg meg på hjemmelagde medisterkaker (fine medisterkaker, ikke grove, laget av medisterfarse fra lokalt pølsemakeri), med tyttebærsyltetøy, poteter, erter og brun saus til. Jeg er fremdeles mett, 6 timer senere. Godt var det! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 18. september 2020 #49454 Del Skrevet 18. september 2020 Pastasalat med torsk, Avokado, tomat, hvitløk og Rødløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 19. september 2020 #49455 Del Skrevet 19. september 2020 3 timer siden, elien skrev: Å lapskaus er topp, jeg har det nesten hver dag til brunsj. Lager en stor gryte, så har jeg en stund 🙈 Det er digg, og selvsagt plenty av flatbrød (eller var det flattbrød?) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. september 2020 #49456 Del Skrevet 19. september 2020 Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre det lettvint og spise en salat, men så ble jeg invitert bort på sen lunsj/tidlig middag, så da blir det et eller annet på grillen, fikk jeg beskjed om. Det eneste jeg bidrar med er ei flaske vin og meg selv. Gleder meg. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 19. september 2020 #49457 Del Skrevet 19. september 2020 On 9/18/2020 at 7:52 AM, Brunhilde said: Ja, ostesmørbrød kan være litt bedre, og det blir nok dagens middag/kvelds. Jeg hadde helt nytt brød i går, en ny type jeg fant på Rema, og det var veldig godt, derfor det ble kalde skiver. Hvilken variant var det? Er stadig på jakt etter nye, gode brød. I kveld planlegger jeg fajitas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2020 #49458 Del Skrevet 19. september 2020 I dag blir det lasagne (toro) med salat. Anonymkode: f7ff4...c70 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 19. september 2020 #49459 Del Skrevet 19. september 2020 Pizza fra Pizzabakeren til mann og barn, glutenfri pizza til mor. Litt skinke og kjøttboller på begge to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 19. september 2020 #49460 Del Skrevet 19. september 2020 Hjemmelaget lasagne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå