Hoppetaujenta Skrevet 10. desember 2019 #45921 Del Skrevet 10. desember 2019 Tykk, mørk og glinsende. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2019 #45922 Del Skrevet 10. desember 2019 2 minutter siden, KittyNose skrev: Tror det er mormoren som bruker den metoden 😋 Mulig det ble gjort sånn før i tiden. Jaha? Mine bestemødre var nok eldre og de gjorde som du og jeg. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2019 #45923 Del Skrevet 10. desember 2019 4 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Tykk, mørk og glinsende. Fantastisk. 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 10. desember 2019 #45924 Del Skrevet 10. desember 2019 Ja, den var det. Supergod skal jeg si deg. Man får lyst til å drikke den rett av stort krus....og ett til krus. *slurpp* 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2019 #45925 Del Skrevet 10. desember 2019 Hjemmelaget fiskegrateng med kveite, purre, makaroni og litt gruyère i tillegg til brødkrumme på toppen. Dampede grønnsaker til (amandinepoteter, gulrøtter, brokkoli), smeltet smør med dill, og et glass soave fordi jeg spiser alene i kveld og det er storm og drittvær og elendighet ute. Anonymkode: ad006...80d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. desember 2019 #45926 Del Skrevet 10. desember 2019 2 hours ago, Jerry Lee said: Liker litt store kålbiter som ikke er ihjælkokt. Vil ikke ha grøt. Blandes inn i tjukk hvit saus med muskat, litt salt og hvit pepper i. Er det andre måter, da...? Det burde ikke være Jeg bruker den samme metoden og det smaker godt! I dag hadde jeg bare kjøtt og grønnsaker, men det var godt og jeg ble mett. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2019 #45927 Del Skrevet 10. desember 2019 I dag ble det grønnkål og hvite bønner på sørstatsvis. (Surrer løk, hvitløk og en klype chiliflak i litt olje. Hakker en bunt grønnkål og tilsetter i gryta, rører noen minutter til den faller sammen. Tilsetter en spiseskje hver av brunt sukker og eplecidereddik, og noen desiliter vann eller kraft. La det koke til grønnkålen er mør. Renn av en boks hvite bønner og tilsett, la koke sammen noen minutter, og smak til med salt, pepper og evt mer eddik eller sukker.) Om du vil ha det enda mer autentisk begynner du med å brune baconbiter og bruker baconfettet i stedet for olje, men vi gikk for vegetarversjonen i dag. Godt med ris, quinoa, eller amerikanske biscuits eller cornbread til. 😋 Anonymkode: dfde9...bcb 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. Ops Skrevet 10. desember 2019 #45928 Del Skrevet 10. desember 2019 9 timer siden, KittyNose skrev: Nå fikk jeg også lyst på kålstuing Så godt tilbehør i ny og ne men klarer ikke ha det for mye. Glad jeg kunne friste med noe 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 11. desember 2019 #45929 Del Skrevet 11. desember 2019 Østers, champagne, og hvitvin. Ingenting er som julehandel når man er (litt) på druen. Fikk ordnet mange julegaver - som alle tilfeldigvis er fra meg til meg. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_nubbenella Skrevet 11. desember 2019 #45930 Del Skrevet 11. desember 2019 I dag (onsdag) skal vi kose oss ekstra, så det blir "17.mai" måltid. Blomkålsalat, potetsalat, eggerøre, spekeskinke, fenalår. Og rullekake til dessert. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 11. desember 2019 #45931 Del Skrevet 11. desember 2019 Rester av pinnekjøtt 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2019 #45932 Del Skrevet 11. desember 2019 I dag, onsdag, blir det den utrolig avanserte og tidkrevende retten Trondhjems Erter, kjøtt og flesk. Med Korni flatbrød. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pal Fungi Skrevet 11. desember 2019 #45933 Del Skrevet 11. desember 2019 Jeg må lage meg kålstuing i dag etter å ha blitt fristet av gårsdagens middag til noen av brukerne her 😁 Kylling til. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2019 #45934 Del Skrevet 11. desember 2019 1 time siden, KittyNose skrev: Jeg må lage meg kålstuing i dag etter å ha blitt fristet av gårsdagens middag til noen av brukerne her 😁 Kylling til. ...men til kylling? Den var ny. 😉 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 11. desember 2019 #45935 Del Skrevet 11. desember 2019 2 timer siden, Jerry Lee skrev: I dag, onsdag, blir det den utrolig avanserte og tidkrevende retten Trondhjems Erter, kjøtt og flesk. Med Korni flatbrød. Aldri smakt, er den god ? Jeg skal også ha noe veldig enkelt i dag, wienerpølser i brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Umylian Skrevet 11. desember 2019 #45936 Del Skrevet 11. desember 2019 18 timer siden, AnonymBruker skrev: Hjemmelaget fiskegrateng med kveite, purre, makaroni og litt gruyère i tillegg til brødkrumme på toppen. Dampede grønnsaker til (amandinepoteter, gulrøtter, brokkoli), smeltet smør med dill, og et glass soave fordi jeg spiser alene i kveld og det er storm og drittvær og elendighet ute. Anonymkode: ad006...80d Det hørtes ut som en nydelig fiskegrateng med godt tilbehør. Jeg har aldri laget med kveite før. Må nok prøves. 18 timer siden, AnonymBruker skrev: I dag ble det grønnkål og hvite bønner på sørstatsvis. (Surrer løk, hvitløk og en klype chiliflak i litt olje. Hakker en bunt grønnkål og tilsetter i gryta, rører noen minutter til den faller sammen. Tilsetter en spiseskje hver av brunt sukker og eplecidereddik, og noen desiliter vann eller kraft. La det koke til grønnkålen er mør. Renn av en boks hvite bønner og tilsett, la koke sammen noen minutter, og smak til med salt, pepper og evt mer eddik eller sukker.) Om du vil ha det enda mer autentisk begynner du med å brune baconbiter og bruker baconfettet i stedet for olje, men vi gikk for vegetarversjonen i dag. Godt med ris, quinoa, eller amerikanske biscuits eller cornbread til. 😋 Anonymkode: dfde9...bcb Takk for oppskrift 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Umylian Skrevet 11. desember 2019 #45937 Del Skrevet 11. desember 2019 (endret) 2 timer siden, Jerry Lee skrev: I dag, onsdag, blir det den utrolig avanserte og tidkrevende retten Trondhjems Erter, kjøtt og flesk. Med Korni flatbrød. Godt med den typen hermetikk innimellom Her blir det toast med eggerøre og ansjos. Travel dag og jeg gjør det lettvint. Endret 11. desember 2019 av Umylian 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2019 #45938 Del Skrevet 11. desember 2019 8 minutter siden, Luna Llena skrev: Aldri smakt, er den god ? Jeg skal også ha noe veldig enkelt i dag, wienerpølser i brød. Det er hermetikk, hatet av de fleste. Men jeg liker den. Salt og god. Bra med kjøtt. Det er godt, også. 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 11. desember 2019 #45939 Del Skrevet 11. desember 2019 I dag blir det nesten ferdiglaget fiskesuppe fra Meny. Er spent på om den er god. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2019 #45940 Del Skrevet 11. desember 2019 6 minutter siden, Umylian skrev: Godt med den typen hermetikk innimellom Her blir det toast med eggerøre og ansjos. Travel dag og jeg gjør det lettvint. Jeg syns det. 😊 Det er også godt. Lettvint betyr ikke vondt! 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå