Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det blir nesten som i går. Det smakte!   😀

Men fisken trekkes og stuinga byttes med kokte gulrøtter. Ellers likt.

Resten av den røsslige fisken hviler i fryseren til senere.  Nok til enda en full middag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

50 minutter siden, Dr. Ops skrev:

Kjøttkaker i brun saus, kokte grønnsaker, kålstuing og tyttebær :spise:

Nå fikk jeg også lyst på kålstuing :sikle:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde egentlig tenkt å lage noe wraps til middag, men siden været snur og det skal regne Og blåse mye i kveld så tenker jeg det frister mer med noe indisk gryte eller korvstroganoff

Anonymkode: 88090...5b2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest AthenaRavenLuna
9 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Får ikke opp siden....og aner ikke hva det er.     :sukk:

Å, det var dumt, ser slik ut på bildet i vertfall, det hvite er en gresk dressing den som heter tzatziki.

Gyros i pita med tzatziki

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Luna Llena skrev:

Å, det var dumt, ser slik ut på bildet i vertfall, det hvite er en gresk dressing den som heter tzatziki.

Gyros i pita med tzatziki

Oj.   Ser da nydelig ut.   😀   Kos deg.   ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, KittyNose skrev:

Nå fikk jeg også lyst på kålstuing :sikle:

Elsker det.   Kan lett maules uten noe annet.     :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, KittyNose skrev:

Sant :jepp: hvordan lager du din? 

Liker litt store kålbiter som ikke er ihjælkokt. Vil ikke ha grøt.   :fnise:   Blandes inn i tjukk hvit saus med muskat, litt salt og hvit pepper i.

Er det andre måter, da...?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Liker litt store kålbiter som ikke er ihjælkokt. Vil ikke ha grøt.   :fnise:   Blandes inn i tjukk hvit saus med muskat, litt salt og hvit pepper i.

Er det andre måter, da...?

I følge samboer så er min måte feil. Jeg koker kål og saus hver for seg og blander etterpå. Tror han er vant til at kålen skal kokes mør i melk eller fløte sånn at det blir stuing ut av det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, KittyNose skrev:

I følge samboer så er min måte feil. Jeg koker kål og saus hver for seg og blander etterpå.

Tror han er vant til at kålen skal kokes mør i melk eller fløte sånn at det blir stuing ut av det. 

Ja, du gjør som jeg.  Aldri hørt om annen måte, jeg.   

Da får han spise det hos mamma'n sin, da.     :fnise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Rare greier, for i dag har jeg hatt store gode kjøttkaker OG kålstuing. :nigo: Hjemmelaget! 

Nydelig!   😀   ...og tjukk brun saus?     :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Ja, du gjør som jeg.  Aldri hørt om annen måte, jeg.   

Da får han spise det hos mamma'n sin, da.     :fnise:

Tror det er mormoren som bruker den metoden 😋 Mulig det ble gjort sånn før i tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...