Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Gjest

I dag blir det svinekotelett uten ben, potet, gulrøtter og brokkoli..... skulle ønske jeg hadde kålstuing når jeg så innlegget over ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Mousakka med gresk salat og tzatziki

I dag: svinestek med poteter, grønnsaker (erter, blomkål og gulrøtter), rødkål og fløtesaus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fullkornspasta med kraftig tomatsaus, og masse engelsk cheddar og parmesan oppå.

Eple og nøkkelostkaker til dessert. Mmmm, barndomsminner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dårlig tid igår så slang sammen litt strimlet oksekjøtt og to kyllingfileter i strimler, stekte det med fløte, parmesan, hvitvin og revet fersk basilikum.. serverte med fullkornspenne. enkelt og godt..

i dag: skalldyrsrisotto med scampi og blåskjell + litt laks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag: Hjemmelaget Moussaka (ble plutselig i tvil hvordan det skrives, syntes alle forslagene mine så gale ut. :klø: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stekt halloumi med bulgursalat med bl.a. spinat, gulrot og sultanarosiner, og en salat med agurk, rødløk, granateple og mynte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 kokt middels stor potet, 1 liten boks mais, og 1 brunet løk + smør, trocomare og pepper. Godt, enkelt, billig og ikke så veldig usunt ^^

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går: Moussaka

I dag: Pasta Carbonara

Hmm....på tide med litt skikkelig kjøtt snart, kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag hadde vi kikertburgere med hjemmelaga, grove burgerbrød og linse- og couscoussalat ( grønne vanlige- og grønne berry linser kokt i buljong, couscous kokt i buljong, litt smør, pepper, olivenolje, safta av en halv lime, purreløk, cherrytomater og bladpersille).

Utrolig godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Ovnsstekt laks med pesto, erter og sukkererter og en veldig enkel bulgursalat til (med rødløk, sitron og litt tomat).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...