Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I går ble det pinnekjøtt med tilbehør :D Sjokolademousse til dessert.

Har nettopp fortært baconsvøpt lammefilet med sellerirotmos og tomat. Eagle hawk å drikke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag hadde vi helstekt kalkun med stuffing, diverse grønnsaker, fløtegratinerte poteter og saus. Riskrem med bringebærsaus til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt følgende middager i julen:

Lille julaften: Smørbrød med reker, roastbeef, skinke og svinestek m/tilbehør

Julaften: Pinnekjøtt, pølser, kålrotstappe, smeltet smør og mandelpoteter Dessert - riskrem m/rød saus

1. juledag: Burgere fra Burger King på vei hjem fra kakeselskap :ler:

2. juledag: Pinnekjøtt, pølser, kålrotstappe, smeltet smør og mandelpoteter - Dessert - riskrem m/ rød saus

Idag er det rester av pinnekjøtt - samt karbonader m/løk og stekte poteter

Det var årets innhugg i pinnekjøttet .. nyttår er det som vanlig kalkun :)

Endret av Kinna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi på familieselskap hos svigerinna mi med ribbe og alt som hører med.

I dag hadde vi elgsteik, elgkjøttkaker, poteter, brokkoli, rosenkål, gulerøtter og hjemmelaget saus av sjyen.

I morgen blir det rester av pinnekjøtt, og på mandag blir det rester av elgsteik :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

I går hadde vi rester av kalkunmiddagen. I dag blir det pinnekjøtt med kokte poteter, kålrotstappe og dampet rosenkål. Hjemmelaget karamellpudding med pisket krem til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det tradisjonell romjulspizza (etter all julematen) med diverse toppinger. Daddel- og valnøttkake med pisket krem samt litt rester av andre juledesserter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
I dag ble det tradisjonell romjulspizza (etter all julematen) med diverse toppinger. Daddel- og valnøttkake med pisket krem samt litt rester av andre juledesserter.

Alt det der på en pizza????

Vi har hatt indisk ris, kyllingboller (Kyllingkjøttdeig, 2 båter hvitløk, salt, pepper og chilipulver,bland med henda, form kjøttboller og stek) salat og tzatziki.

Jepp... hvitløksånden er absolutt til stedet...

I morra:

Kalkun hos pappa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...