Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I går laget vi porsjonspizzaer, og alle kunne plukke det ville ha på av mais, brokkoli, grillet squash, cherrytomater, paprika, sopp og røkt tofu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha stekt torsk, rismiks (hvit, rød og villris), puré av gulrot, fennikel og løk, dampet spinat og soyasmør (med litt sitrus).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tandoorikylling igår, med agurksalat med raita, mango og chili cutney og basmatiris.

i dag skal vi spise ute :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det rester av røkt tofu, sopp, squash og paprika med chilisaus og ferske rundstykker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Helstekt kylling med stuffing, ovnsbakte poteter og grønnsaker. Crème de marron med vispet krem til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi lammestek i brun saus med poteter, erter og tyttebærsyltetøy til. Til dessert var det melkefri sjokoladepudding og vaniliesaus. Brukte soyamelk istedenfor vanlig melk. I dag hadde vi steketorsk med poteter, raspet gulrot og remulade.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Ovnsbakte mandelpoteter med salvie, ovnsbakt aubergine, stekt asparges i litt honningsennep, karamellisert småløk med timian. Hvitløksdipp (av most, ovnsbakt hviløk og olivenolje). Mannen fikk pepperbiff ved siden av. Dessert: Vaniljeis med varm kirsebærsaus.

I dag: Spiste hos bestemor, og fikk servert ovnsbakt torsk med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli. Dessert: Tilslørte bondepiker (med hakkede mandler i stedet for brødsmuler).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi stekt bryst av Stangekylling og bulgurpilaff med bl.a. løk, ovnstørkede tomater, valnøtter og spinat.

I dag skal vi ha hjemmelaget blomkålsuppe med gruyèregratinert brød til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjest
I går: Ovnsbakte mandelpoteter med salvie, ovnsbakt aubergine, stekt asparges i litt honningsennep, karamellisert småløk med timian. Hvitløksdipp (av most, ovnsbakt hviløk og olivenolje). Mannen fikk pepperbiff ved siden av. Dessert: Vaniljeis med varm kirsebærsaus.

I dag: Spiste hos bestemor, og fikk servert ovnsbakt torsk med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli. Dessert: Tilslørte bondepiker (med hakkede mandler i stedet for brødsmuler).

Hvordan lager du varm kirsebærsaus?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan lager du varm kirsebærsaus?:)

Det hørtes kanskje litt mer fancy ut enn det faktisk var, men det var rett og slett noe så enkelt som å varme kirsebær på boks i en gryte, sammen med laken. Jeg gjør det også med frosne bær, men da med litt vann og sukker sammen med bærne i gryta. Det blir mao. varme bær med en tynn saus. Det går sikkert an å mose dem med stavmikser hvis man vil ha litt tykk og jevn saus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går hadde vi indiskinspirert køfte laget av bl.a. hvite bønner og mandler, raita, tomatsalat og naan.

I dag hadde vi risotto med cherrytomater og artisjokker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...