desperate Skrevet 21. mars 2009 #22961 Del Skrevet 21. mars 2009 I dag skal jeg prøve å få lagd søtsur kyllingwok, med squash, løk og ananas, og ris til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 21. mars 2009 #22962 Del Skrevet 21. mars 2009 I går laget vi porsjonspizzaer, og alle kunne plukke det ville ha på av mais, brokkoli, grillet squash, cherrytomater, paprika, sopp og røkt tofu. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 21. mars 2009 #22963 Del Skrevet 21. mars 2009 Vi skal ha stekt torsk, rismiks (hvit, rød og villris), puré av gulrot, fennikel og løk, dampet spinat og soyasmør (med litt sitrus). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
janne84 Skrevet 21. mars 2009 #22964 Del Skrevet 21. mars 2009 I dag blir det entrecote, grønnsaker, bernaise og gratinerte poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 21. mars 2009 #22965 Del Skrevet 21. mars 2009 tandoorikylling igår, med agurksalat med raita, mango og chili cutney og basmatiris. i dag skal vi spise ute Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 21. mars 2009 #22966 Del Skrevet 21. mars 2009 I dag ble det rester av røkt tofu, sopp, squash og paprika med chilisaus og ferske rundstykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. mars 2009 #22967 Del Skrevet 22. mars 2009 Helstekt kylling med stuffing, ovnsbakte poteter og grønnsaker. Crème de marron med vispet krem til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hilli Skrevet 22. mars 2009 #22968 Del Skrevet 22. mars 2009 Ovnsbakt laks med potetbåter og grønne bønner. Muligens en liten salat ved siden av også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marika2 Skrevet 22. mars 2009 #22969 Del Skrevet 22. mars 2009 I går hadde vi lammestek i brun saus med poteter, erter og tyttebærsyltetøy til. Til dessert var det melkefri sjokoladepudding og vaniliesaus. Brukte soyamelk istedenfor vanlig melk. I dag hadde vi steketorsk med poteter, raspet gulrot og remulade. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 22. mars 2009 #22970 Del Skrevet 22. mars 2009 Karbonader, brun saus, poteter, gulrøtter og surkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 22. mars 2009 #22971 Del Skrevet 22. mars 2009 I går: Ovnsbakte mandelpoteter med salvie, ovnsbakt aubergine, stekt asparges i litt honningsennep, karamellisert småløk med timian. Hvitløksdipp (av most, ovnsbakt hviløk og olivenolje). Mannen fikk pepperbiff ved siden av. Dessert: Vaniljeis med varm kirsebærsaus. I dag: Spiste hos bestemor, og fikk servert ovnsbakt torsk med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli. Dessert: Tilslørte bondepiker (med hakkede mandler i stedet for brødsmuler). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 23. mars 2009 #22972 Del Skrevet 23. mars 2009 I går hadde vi stekt bryst av Stangekylling og bulgurpilaff med bl.a. løk, ovnstørkede tomater, valnøtter og spinat. I dag skal vi ha hjemmelaget blomkålsuppe med gruyèregratinert brød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida* Skrevet 23. mars 2009 #22973 Del Skrevet 23. mars 2009 I går: indisk kyllinggryte Idag: ovnsbakt laks med pasta og salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. mars 2009 #22974 Del Skrevet 23. mars 2009 I går: Ovnsbakte mandelpoteter med salvie, ovnsbakt aubergine, stekt asparges i litt honningsennep, karamellisert småløk med timian. Hvitløksdipp (av most, ovnsbakt hviløk og olivenolje). Mannen fikk pepperbiff ved siden av. Dessert: Vaniljeis med varm kirsebærsaus. I dag: Spiste hos bestemor, og fikk servert ovnsbakt torsk med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli. Dessert: Tilslørte bondepiker (med hakkede mandler i stedet for brødsmuler). Hvordan lager du varm kirsebærsaus? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 23. mars 2009 #22975 Del Skrevet 23. mars 2009 Hvordan lager du varm kirsebærsaus? Det hørtes kanskje litt mer fancy ut enn det faktisk var, men det var rett og slett noe så enkelt som å varme kirsebær på boks i en gryte, sammen med laken. Jeg gjør det også med frosne bær, men da med litt vann og sukker sammen med bærne i gryta. Det blir mao. varme bær med en tynn saus. Det går sikkert an å mose dem med stavmikser hvis man vil ha litt tykk og jevn saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 23. mars 2009 #22976 Del Skrevet 23. mars 2009 Quiche med bacon, løk og gruyère. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. mars 2009 #22977 Del Skrevet 23. mars 2009 Oksehalesuppe med ferske rundstykker til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lyh Skrevet 23. mars 2009 #22978 Del Skrevet 23. mars 2009 Er på kveldsvakt i dag, så da ble det sånn asiatisk bolle med kjøttfyll Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 23. mars 2009 #22979 Del Skrevet 23. mars 2009 I går hadde vi indiskinspirert køfte laget av bl.a. hvite bønner og mandler, raita, tomatsalat og naan. I dag hadde vi risotto med cherrytomater og artisjokker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 23. mars 2009 #22980 Del Skrevet 23. mars 2009 Fiskegrateng med lyr, råkost med gulrøtter og eple til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå