Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Hjemmelaget pizza med halvgrov bunn og div snadder på... vet ikke helt hva som blir resultatet, men vi skal ha hvertfall ha biff, kylling og parmaskinke på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Har vært på fjellet en uke, og kokkelert til 17 mennesker hver dag, så menyen har vært litt begrenset.. har spist følgende:

lørdag: middag på restaurant, treretter. aspargessuppe med saltstekte krutonger, indrefilet av rein med bl.a stekt sopp, potetratatouille og sennep&ripssaus og så en litt rar pæremoussekake til dessert.

søndag: tomatisert fiskesuppe med torsk, laks og scampi.

mandag: heltstekt indrefilet av svin, med ovnsbakte grønnsaker (sopp, paprika, brokkoli, rødløk, hvitløk, blomkål og gulrøtter), potet- og sellerirot mos og rødvinssaus.

tirsdag: pasta carbonara

onsdag: taco

torsdag: kyllingfilet med fløtegratinerte poteter, kremet paprikasaus til og salat.

ikveld er vi hjemme igjen og spiste en sterkt overpriset middag på flyplassen, så blir noen pitapizza med mozarella og tomat til "kvelds".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greske kjøttboller, div grønnsaker, bulgur og tzaziki. I tilegg spiste mann og barn pitabrød penslet med olivenolje, hvitløk og maldonsalt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan du legge ut oppskriften? :=)

Hakket løk og hvitløk surres mykt, ha i frisk spinat og rør til den faller sammen. Dette blandes med stekt bacon, ricotta, litt revet muskat, salt og pepper. Blandingen fylles i pastarør som legges i ildfast form. Så brer jeg over tomatsaus (laget av løk, hvitløk, hermetiske tomater, tomatpuré, hakket chili, revet gulrot, finhakket selleri, oregano, basilikum, timian, laurbærblader, salt, pepper og litt sukker som får småkoke en halvtimes tid, gjerne mer). Dryss på revet ost og stek i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Avansert hyttemeny det der, da. Tror "LekeHusmor" ikke bare leker husmor, jeg ;-)

:ler:

det skal sies at jeg ikke laget alt alene hver eneste dag da. men det var litt av en utfordring på et lite hyttekjøkken!

mye var heldigvis fastsatt på forhånd, og da blir det hele litt mer oversiktelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse
Gjest O-Ren Ishii

I går: Kjøttboller (karbonadedeig, sitronsaft og -skall, hvitløk, brent pepper, parmesan, brødrasp) med båtstekte poteter og blandet salat til. Dessert: Blodappelsinsalat med limesaft, hakket sjokolade og hakkede mandler pluss vaniljekesam til.

I dag blir det nok take-away. Noen har glemt å handle og gidder ikke gå ut i snødrevet nå. :fnise:

Endret av O-Ren Ishii
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllingsalat og baguetter.

Deilig med litt sommermat nå midt i alle "saus-middagene".

Ellers står bolledeigen på kjøkkenet og hever. I morgen får det bli suppe, tror jeg. Sikkert ganske mette etter å ha dyttet i oss fastelavensboller. Alle gjestene har meldt avbud pga. dårlig kjøreforhold, så her skal det spises maaaange boller :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...