Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Pitabrød med smeltet cheddar, gugge(blanding av majones, sennep og ketchup) og sprøstekt løk. 

Endret av SVK
Skrevet
SoWhat? skrev (6 timer siden):

Skal ha salat med ørret i dag. Har i hjertesalat i tynne strimler, minst fire tomater skåret i båter, agurkbiter og fetaost. Masse sitronsaft over, salt og pepper. Blander inn ca 1dl kokt makaroni. Tror jeg må ha litt rømme ved siden av.

:spise:

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Pølser, potestappe og coleslaw.  Kålen og potetene har en kollega av meg dumpstret. Har potet og kål nok for lange tider, sykt hvor mye mat som kastes. 

 

Anonymkode: 1a36b...727

  • Hjerte 1
Skrevet

Løksuppe med gul løk, purreløk og hvitløk. Surrer alt i olje og har oppi en skje timian. Fyller på med kjøttkraft og en dl følte etterhvert. Moser i blender og puttet krutonger oppi når en serverer. NAM

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet

One pot pasta med spekeskinke fra Trines Matblogg. 

  • Liker 2
Skrevet

Kyllingsalat i dag..

Ofte litt tyngre mat i helga, så greit med en salat på torsdag 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Enkel makaroniform med Dolmio AlForno saus, løk og pølser i og ost og pankosmuler på toppen :) 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

I dag blir det restetapas etter påsken. Foccacia, gode oster, spekeskinke, røkelaks, noen reker, eggerøre og en salat med grønnsaksrester og appelsin. 

  • Liker 1
Skrevet

Kyllingvinger, loff og salat

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Fiskepinner, poteter, råkostsalat og smeltet smør. 

Skrevet

Stekt kyllinglårfile med asberges bønner, ris og hjemmelaget bernaise :) 

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Indrefilet av svin, med fløtegratinerte poteter og salat.

Skrevet

Skulle moderere meg etter påsken, men fikk sååå lyst på pølser. Så det blir lett rista hvitt brød med godt stekte middagspølser med mye småhakket rå løk, aioli, sennep og ketchup. Tror jeg tar en med rekesalat på i tillegg 😎 dvs jeg bare blander reker i aiolien. Sånn. Nok en legg-på-deg-en-kilo-"middag"

 

  • Hjerte 1
Skrevet

Pitabrød med tunfisk(fra boks), gugge(ketchup, sennep og majones), smeltet cheddar og tomat. 

Skrevet

Jeg hadde en pizzabunn i fryseboksen, dessverre ikke hjemmelaget, men den duger med det jeg har, som er tomatsaus, bacon, chorizo, tomat og oliven. Det kan fort bli en grei fredagsmiddag av det.

  • Liker 1
Skrevet
Brunhilde skrev (4 minutter siden):

Jeg hadde en pizzabunn i fryseboksen, dessverre ikke hjemmelaget, men den duger med det jeg har, som er tomatsaus, bacon, chorizo, tomat og oliven. Det kan fort bli en grei fredagsmiddag av det.

Dette så godt ut ja. Chorizo og oliven sammen er utrolig godt! 

  • Liker 1
Skrevet

I dag blir det pasta vongole med masse bladpersille. 

AnonymBruker
Skrevet

Fant veldig fin fransk asparges hos pusheren min i dag - tror den ender opp i en risotto. Med et glass Pouilly-Fumé til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Skrevet

Bakte poteter med paprikasmør, reven cheddar/mozzarella og rømme her i dag

Glemte mais på handel i sted, men må ikke ha det hver gang 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...