Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

Fantastisk vær i dag også med strålende :sol: fra skyfri himmel og perfekt temperatur. Er rundt 27-30 grader, litt deilig vind og ikke for høy luftfuktighet. Herlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jepp, er et ork og et slit dette... (akkurat sendt paps bort i baren for et glass friskpresset appelsinjuice - jeg liiiider :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halvveis - 3 hele dager igjen før hjemreise. Koselig rusletur til det lokale sentrum i ettermiddag, god middag og god stemning. Barn er visst ganske blide og fornøyde så lenge de får spise masse is, bade hele dagen, egen barnebuffet til lunsj og litt snop på kvelden :ler: Det gjelder også de store barna forøvrig... :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vært en helt fantastisk uke!! :bolledeig: Vemodig og trist at den er over, er ikke klar for å reise hjem kjenner jeg. Fantastisk vær hver eneste dag, strålende :sol: fra skyfri himmel og perfekt temperatur. Masse bading, leking, isspising og soling. Late dager med familien, det har gått over all forventning. Uken ble avsluttet med nydelig middag nær sentrum, før en tur til det lokale tivoliet for litt herjing i hoppeslott og på trampoline (for de to minste altså...).

Fuggel'n har kosa seg max og må vemodig innse at siste dagen er over og at hjemreisen starter tidlig i morgen. :trist: Hjem til hverdager igjen - blir brutalt!

Veldig takknemlig for at fantastiske foreldre har sponset denne turen :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta:

Fuggel'n har landet på sofaen, kofferten er tømt og middag er spist. Trøtt... Norske jordbær skal nytes og så blir det nok tidlig senga. Må jo være klar til konsert i morgen kveld :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

No rest for the wicked :ler:

 

Men dette har vi snakket om før - at du insisterer på å pakke ut med en gang du er innenfor døra setter oss andre (som bruker to dager bare på å åpne kofferten og så ytterligere tre på å faktisk tømme den) i så dårlig lys...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jammen, jeg gidder da ikke å utsette utpakking bare for at ikke dere skal settes i dårlig lys... :opplyser:

Bare vær glad for at jeg venter med klesvasken til i morgen, var nære på at ikke skittentøyet gikk rett i maskinen... Forsåvidt ikke for sent, kanskje jeg bare skulle hive meg rundt? Jepp! Oppvaskmaskinen jobber jo med viftedelene... *husmorpoeng*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn - da jobber vaskemaskinen også :lur:

*pusser glorien og teller husmorpoeng*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mårnings!

Våknet tidlig i morges selv om jeg lovte meg selv at jeg skulle sove lenge... Jaja, har lest og sløvet litt, laget og spist god frokost, og fått på meg treningstøyet. Bare en ting å gjøre - få igang skrotten igjen :jepp:

:trene:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter ute på verandaen og nyter finværet og hører fra skogen i nærheten: "Klar, ferdig, gå!" Etterfulgt av knatring fra paintball-gevær og et og annet AU :ler: Gir rom for festlige mentale bilder og er enkel underholdning en søndag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårnings! :kaffekopp:

 

Finfin dag i går :hoppe:

Først god frokost, så en drøy time på treningssenteret før avslapning i sola på verandaen hjemme. Litt pusling i heimen, litt mat og en god dusj, før venninna kom på ettermiddagen. God skravling før koselige timer på konsert i regnværet (regnponcho er undervurdert - glimrende "plagg"!). Hjemme og i seng ca kl 23, trøtt men fornøyd. Fremdeles trøtt i dag, men skal komme meg gjennom dagen på et vis. Og får vel bare begynne nedtelling igjen - 3 uker til ferie! :hoppe:

Endret av Roadrunner
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Godt i gang med å svi av skattepengene... :sukk: Bestilt service og bytte av bremseklosser på bilen, samt litt fjerning av rust i hjulbuer. På tide å få bilen tipp topp. :jepp: I tillegg var jeg en tur innom frisøren etter jobb, og da gikk det jo litt penger.

Men altså... Apropos frisøren:
Forsøkte å få time hos et par frisører jeg fikk anbefalt, men alt var fullbooket. Ikke klar for å vente til neste uke eller til høsten :opplyser: Så da ble det en drop-in time etter jobb, og så fikk det bli som det ble. Viser seg at jeg går ut derfra over to timer senere - veldig fornøyd. Litt tidlig å si angående klippen siden håret må vaskes en gang eller to først, men det lover veldig bra. Og fargen virker til å være midt i blinken :strix: Spurte henne om hun kunne notere ned fargen og om det var noen mulighet for at jeg kunne få time hos henne neste gang også (virket veldig dyktig og profesjonell - fikk veldig godt inntrykk). Klart hun skulle notere fargen, og jeg kunne også be om å få henne neste gang hvis mulig. Meeeeeeen... :murvegg:
Hun skulle bare jobbe der noen uker til før hun skulle flytte. Utenlands! :sukk: Why!! Why??
Hvorfor skal det være så inn i granskauen vanskelig å finne og beholde en dyktig frisør?

I surrender...
:daane:

Endret av Roadrunner
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

 

Svidde skattepenger ja... her gikk de ut like fort som de kom inn... Fikk 5048 kr tilbake og kjøpte komfyr til 5000. Så jeg har igjen nok til en softis... :ler:

 

Kjipt med frisør som skal flytte. Du ble veldig fin. :sexy: Så jeg synes godt den frisøren kunne holdt seg her i gamlelandet. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårnings! :kaffekopp:

 

Takk for det - var godt fornøyd etter timen i går. Veldig uvant å ha så slett hår, nå er det fønet helt stritt sånn at hun bedre skulle se hvordan klippen ble. Det varer nok bare ut dagen, etter en dusj i kveld regner jeg med at vi er tilbake til det normale, med mer rufs og fall i håret. Fuggel'n er ikke typen som gidder å stå med rettetang eller føner i evigheter. Her er det latskapen som rår :opplyser: Men fått fine komplimenter i dag - tar de med meg videre :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen!

 

Hump day og midtuke, og kalenderen har bikket til juli. Og ute er det strålende :sol:

:strix:

 

Var litt rastløs i går, og litt tiltaksløs, men fikk da gjort litt uansett. Kjøpte to nye planter til å ha ute i to store krukker, plantet etter beste evne (og må kjøpe mer jord i dag), spiste litt mat, malte en vegg, og gikk tur med ei venninne. Så ble fin tirsdag i grunn :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...